8.098 kn za otključani iPhone 4

poruka: 485
|
čitano: 75.248
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8.098 kn za otključani iPhone 4".
17 godina
neaktivan

Sad se svi ponašate ko da ga ljudi stvarno kupuju za te novce. Prije godinu dana, kad je izašo 3gs uzeo sam ga za cca 2500kn, tarifa i150 na dvije godine i 6000 bodova.

150kn mjesečno trošim, tako da mi je svejdno jesam na pretplati ili ne. Manje od 2% ljudi kupi iphone za 4000kn+

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kod nas u Makedoniji 677eur / 32GB, 580 16GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: 8.098 kn za otključani iPhone 4
Test user kaže...

...evo samo da se ubacim.....

naime:

- u NJEMAČKOJ cijena slobodnog aparata je od 1000€ za 16Gb model

- Austria...MediaMarkt.. stari 3GS 16 GB 849€ a iphone 4 ce biti ne manje od 1100€ (neznaju datum)

- u Velikoj Britaniji (tocnije London) krece se od 500 funti (apple store) ( minimalno 2 komada u kompletu)

- Australija  A$859 (apple store).... ( minimalno 2 komada u kompletu)

u engleskoj i australiji ne prodaju po jedan  komad za sad, al kad budu, cijena ce biti 30% veca (kao daju popust od 30% kad kupis 2!?!?!) ...tako je bilo s 3GS-om

brijem da ce Samsung galaxy i9000 biti jedini i pravi iphone killer....napokon

koji brijači! to vjerojatno da ljudi mogu odmah upogonit vido call.. inače štanga

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 14:21 (nixass).
15 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Super, mene živo zanima tko kod nas stavlja u džep 3500,00 kuna !? i zašto ?

PS.

Jel to na "crno" ili isto preko operatera ? 

http://www.basketballhoopjam.com
17 godina
woodgamesfx kaže...
Kuzo kaže...

Super, mene živo zanima tko kod nas stavlja u džep 3500,00 kuna !? i zašto ?

PS.

Jel to na "crno" ili isto preko operatera ? 

http://www.t-mobile.mk/iphone/?id=3

41990 denara podelis sa 62 = 677 eur

15 godina

Zašto .098 kn? Zašto nije .099 kn?

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 14:29 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
16 godina

Psi laju, karavane prolaze, ljudi stoje u redovima (a sve se nema para):

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/09/24/0014006.html

Ja sam ga isto jutros uzeo na pretplatu 2g, i300, došlo me 1200 kn što i nije previše, a nakon 4 mjeseca se prebacim na tarifu i150. Ispred mene je bilo troje ljudi kada sam došao (oko 10h) i ti iPhoni idu ko' vruće kifle. Stalno iz skladišta donose nove kutije koje im doslovno pod nogama stoje i samo ljudima vade i prodaju... Do prekosutra će vjerojatno sve biti prodano, a tim da 32GB modela više nema, sve otišlo.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

T-scummu je u interesu prodati jednu od pretplata, a ne otključani uređaj.. samo većina vas nikako da shvati..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina

Za te pare se mogu doves 2 cure iz Brazila i to na par mjeseci. Ako netko misli što i ja neka me kontaktira na pm...

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀

7 0 hvala 0
16 godina
ferovca1 kaže...

T-scummu je u interesu prodati jednu od pretplata, a ne otključani uređaj.. samo većina vas nikako da shvati..

Istina, oni dobro znaju što rade. Namjerno nabiju cijenu samom uređaju i time si osiguravaju nove pretplatnike... Da imaju konkurenciju, priča bi bila drugačija.

Ali kada se uzima na pretplatu, stvarno nije skup... jer tu pretplatu ćeš potrošiti na razgovore, poruke, internet... nije da te novce bacaš.

15 godina
neaktivan

nije da bacaš, ali je dosta puno... neka smanje malo... cijenu... pa da u nižim pretplatam ispane manje.. xD

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolko tu lajete i serete da je to strašno. Samo će minimalna frakcija onih koji kupe iPhone zapravo kupiti za ovu cijenu.

Meni osobno, koji ću ga vrlo vjerojatno uzeti, cijena će biti 1298 kn. X10 za usporedbu, sa istom tarifom bio bi mi 1598 kn.

Sad će se neki pametnjaković sjetiti reći "Ali kolko ćeš sveukupno platiti u 2 godine kolko ti je ugovor?"

Kolko? Pa isto kolko bi platio i da ugovor nemam. Ionako su mi računi tolko kolko jesu, ionako koristim tu tarifu za koju ću ugovor uzeti. Tako da meni telefon ispada prilično jeftino.

Al da zaboravio sam, najbitnije je popljuvati sve živo vezano uz apple, važnije čak od razmišljanja tom glavurdom na ramenima, jelda?

Eventualni izbor uz ovaj telefon trenutno mi je Desire, međutim njega T-mobile na žalost nema u ponudi. Tako da ću iPhone ili zadržati ili prodati pa kupiti Desire.

Kako god okrenete, telefon je prilično jeftin. A ionako nije namijenjen za slobodnu prodaju pa je cijena zato takva kakva jest.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

moram priznat da vec dugo razmisljam o iphone-u nakon sto sam kupio ipod...s kojim sam odusevljen...i najbolji gadget koji sam ikada kupio....

izgleda da cu idalje duboko i dugo razmisljati o iphone-u......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...
ferovca1 kaže...

Istina, oni dobro znaju što rade. Namjerno nabiju cijenu samom uređaju i time si osiguravaju nove pretplatnike... Da imaju konkurenciju, priča bi bila drugačija.

Ali kada se uzima na pretplatu, stvarno nije skup... jer tu pretplatu ćeš potrošiti na razgovore, poruke, internet... nije da te novce bacaš.

Da super a cjene usluga su za što i formirane prema čem ? 

Ma daj molim te, to su cjene koje u realnosti nemaju nikakovo pokriće, daj malo vidi kolike su cjene poziva vani, i koliko promet dobiješ u AT&T -u kada uzmeš iPhone pretplatu . 

16 godina
Zvjerkan kaže...

nije da bacaš, ali je dosta puno... neka smanje malo... cijenu... pa da u nižim pretplatam ispane manje.. xD

Nakon četiri mjeseca možeš promijeniti tarifu... na npr. i150.

15 godina
neaktivan

Moj je za božić 

0 0 hvala 0
17 godina

Nisu glupi Apple-ovci nego kupci koji daju tolke pare... Al opet to su njihove pare...

Meni bi bilo drago da je cijena nekih 20-ak soma kuna.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 14:57 (Batista).

2 0 hvala 0
16 godina
woodgamesfx kaže...
MatkoBB kaže...
ferovca1 kaže...

Da super a cjene usluga su za što i formirane prema čem ? 

Ma daj molim te, to su cjene koje u realnosti nemaju nikakovo pokriće, daj malo vidi kolike su cjene poziva vani, i koliko promet dobiješ u AT&T -u kada uzmeš iPhone pretplatu . 

Shvati da živih u Hrvatskoj. Koliko u Americi košta: hrana? auti? hardware? mobiteli? internet? kuće i stanovi?

Vani je sve jeftinije i kada shvatiš da živih u Hrvatskoj, ova cijena na pretplatu mi se čini ok.

15 godina
neaktivan

U Svicarskoj je najjeftiniji,  tamo kosta 769 CHF otkljucan. To je odprilike 4300 kn. Znaci istplati se import!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...
Zvjerkan kaže...

e nemreš u i50 zvao sad SZK. kaže da se samo moeže "1 stupanj manje" znači na i300 pa onda nakon mjesec dana na i150

15 godina
neaktivan
OK u pravu su oni kada tvrde da gotovo nitko neće kupovat otključan uređaj po punoj cjeni.
I kada se uzme u obzir da je ovo kod nas onda je sve OK :)

0 0 hvala 0
15 godina

pa njihovi su novci što se mene tiče mogu dati 2000 kn mjesečno za pretplatu ili uređaj platiti 15 000 kn,ali izjaviti da je to povoljno a prosječna hrv plaća je 5000 kn e to nema logike

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
Zvjerkan kaže...
MatkoBB kaže...
Zvjerkan kaže...

e nemreš u i50 zvao sad SZK. kaže da se samo moeže "1 stupanj manje" znači na i300 pa onda nakon mjesec dana na i150

Pa ja sam ga kupio na i300 tarifi i za četiri mjeseca ga spuštam na i150 koja mi je taman, jer otprilike toliko i trošim.

17 godina
neaktivan

Dakle uz pretplatu od 300 kn, istu koju sada koristim, na 24 mjeseca dobijem telefon za 1298 kn.

To je skupo? Po kojim standardima? Nekom školarcu možda.
Ako ionako koristim tarifu za koju ću produžiti ugovor i dobiti telefon, šta mi je tu skupo?

Uz to, zašto je iPhone skup, a X10 koji mi je na istoj pretplati 200 kn skuplji nije?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 14:45 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...

Sad će se neki pametnjaković sjetiti reći "Ali kolko ćeš sveukupno platiti u 2 godine kolko ti je ugovor?"

Kolko? Pa isto kolko bi platio i da ugovor nemam. Ionako su mi računi tolko kolko jesu, ionako koristim tu tarifu za koju ću ugovor uzeti. Tako da meni telefon ispada prilično jeftino.

Nema nas bas puno koji trosimo 150+kn mjesecno na mobitel, vecina trosi 25-100kn.

http://www.bug.hr/anketa/koliko-mjesecno-trosite-mobitel/94327.aspx

Tako da pretplate od 150, 300, 500kn mjesecno su nista drugo nego otplata na rate, i moras ih uzeti kao cijenu uredjaja.

Ako bas zoves puno, vise ce ti se isplatiti da prijedjes na nekog drugog operatera kao tele2 ili sl., nego (pre)skupi mobitel s pretplatom...

Al uopce davat vise od 1000-2000kn za mobitel je po meni bacanje novaca. Za te novce kupis radije netbook/laptop,iPad, tj. nesto sto je stvarno upotrebljivo za nekakav rad ako ti vec treba racunalo/internet na putu...

Think locally, act globally...
16 godina

Ako se tko jos uvijek pita kako je tmobile izracunao tako visoku cijenu iphona??? Nije. U tcomu su jednostavno svijesni da je dobar dio hrvata mentalno hendikepiran i da ako vide nenormalno visoku cijenu necega onda smatraju da to moraju imati jer je to najbolje. Sjetite se samo samsung telefona ne tako davno. Najlosiji ali vrlo popularni zbog cijene. Svaka konobarica ga je morala imati iako je kostao vise od mjesecne joj place. Oni s iphonom idu na istu taktiku koju su pokrali od europatrade samo su je digli na jos visi nivo.

5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Danny_HR kaže...

Nema nas bas puno koji trosimo 150+kn mjesecno na mobitel, vecina trosi 25-100kn.

http://www.bug.hr/anketa/koliko-mjesecno-trosite-mobitel/94327.aspx

Tako da pretplate od 150, 300, 500kn mjesecno su nista drugo nego otplata na rate, i moras ih uzeti kao cijenu uredjaja.

Ako bas zoves puno, vise ce ti se isplatiti da prijedjes na nekog drugog operatera kao tele2 ili sl., nego (pre)skupi mobitel s pretplatom...

Al uopce davat vise od 1000-2000kn za mobitel je po meni bacanje novaca. Za te novce kupis radije netbook/laptop,iPad, tj. nesto sto je stvarno upotrebljivo za nekakav rad ako ti vec treba racunalo/internet na putu...

FAIL :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
Danny_HR kaže...

Dakle uz pretplatu od 300 kn, istu koju sada koristim, na 24 mjeseca dobijem telefon za 1298 kn.

To je skupo? Po kojim standardima? Nekom školarcu možda.
Ako ionako koristim tarifu za koju ću produžiti ugovor i dobiti telefon, šta mi je tu skupo?

Uz to, zašto je iPhone skup, a X10 koji mi je na istoj pretplati 200 kn skuplji nije?

Ma ljudi vide ovi cijenu od 8000 kn pa odmah polude, a ne shvaćaju da je to mobitel koji se "mora" kupiti na pretplatu i to je i glavni cilj T-Mobilea i ostalih operatera.

Još samo fali da kupiš iPhone i onda ga filaš na bonove... Zato i postoje ove "i" tarife koje imaju 1GB+ prometa uključenih u cijenu jer iPhone za korištenje treba internet.

16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Toni93 kaže...
Nitko nije lud da kupi za ovoliku cifru.na preplati je on puno jeftiniji kao sto je i receno u tekstu.ovo je samo argument mrziteljima iphonea i svega u vezi apple da mogu reci kako iphone kosta 8000 kn

zbroji pretplatu za dvije godine plus obaveznu mjesečnu tarifu...Namigiva

Zbroji kupovanje bonova na tijednoj bazi i da vidiš da za dvije godine potrošiš za dva takva iPhone-a.

Ne koriste svi mobove za igranje igrica več neki koriste i za svakodnevne pozive,poruke i internet pristup, a tu se iTarifa nudi kao odlično riješenje. I ja u iTarifi nemam nikakvu predplatu na uređaj, več samo obveznu mjesečnu tarifu od 300kn, a da ne govorim da sa tih 300kn mogu ostvarit daleko više poziva(nebitno na koju mrežu ili fiksnu liniju) i daleko više poslat poruka nego sa bonovima.

I'll be back
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice