OnePlus predstavio OxygenOS 16 s više AI-a

poruka: 2
|
čitano: 3.064
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OnePlus predstavio OxygenOS 16 s više AI-a".
4 mjeseca

Primjetim povremeno vijesti za OnePlus, da li ima nazunaka da će ozbiljnije biti prisutni i u HR ili se samo uzdaju na online prodaju, pitam se pitam.

Koristio sam OnePlus 8Pro, da nisam razbio kameru koristio bih ga jos uvijek, jedina mana mu je bio zakrivljeni ekran.

Zamjenio sam ga sa OnePlus 12 i fičer koji nikom ne treba, a meni je bio bitan, na OnePlus 12 radi nešto lošije :(.

OnePlus 12 Ima istu manu, zakrivljeni ekran :),  uz dobru debelu masku nije problem. Meni ok uređaji nemam šta dodati i oduzeti kao korisnik kojem je smartfon alat, a ne gartlic za čas kratiti.

BTW fičer zbog kojeg sam uopće birao OnePlus je bio 480FPS full HD snimanje do minute.  Na 8Pro to je radilo neopisivo dobro, na 12 radi, ali nije to to.

Vidi se da im je fokus na taj realno gimmick za većinu korisnika pao onim tempom kako je fičer postao ne bitan u recenzijama za "mjerenje" čiji je dulji.

1 0 hvala 0
14 godina

Cudno kako ja nikako nemam problema sa zakrivljenim ekranom. Imao sam kratko OnePlus 11 i evo nosam Pixel 7 pro podugo, stvarno, nikad mi se nije desilo da mi je nesto zasmetalo zbog zakrivljenog ekrana. 

Cak sta vise, u moru ravnih ploca, vidjeti telefon sa zakrivljenim ekranom je osvjezenje. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice