Prijevod izjave gospodina Pompea: "Mi vec imamo sve vase podatke i nema potrebe da Kinezi redudantno dobiju te iste podatke. Cak vise i nije vise niti tajna da je enesej spijunirao cijeli svijet. Vasi podaci su u rukama demokratskog drustva"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I više od toga: mi možemo Kinezima prodavati podatke o vama.
mi smo onaj klinac u razredu kojem se pucaju čvoke i koji poslušno prestane čitat zagora ispod klupe, kada dominantni razredni siledžija kaže "daj roman".
Ne kuzim kak ih nije sramota pricat o sigurnosti podataka i prisluskivanju
Probao je tu spiku i talijanima prodat, al oni su se (ko i mi) već kinezima naguzili pa su ga na lijep način odjebali:
https://www.fudzilla.com/news/51631-pompeo-tries-to-convert-italians-to-china-hate
o cem ti ? tko je nekaj takvog reko ?
Nit kineska, nit američka nego - europska tehnologija. I to ona koja je pod nadzorom institucija EU-a (ili bi mogla biti).
Osim toga, znate onu staru: ako me već kradu/špijaju, radije neka me krade moj nego njihov.
Presisali ih kinezi za tehnologijom, pa je ovo jedino sta im preostaje.. cuj kinezi spijuniraju ahhaahhahaha.. to sto ameri rade godinama 🤣🤣🤣🤣
U vrijeme Obame (i njegovog potprijedsjenika Bidena) koji je mandat poceo 2009. godinama su Amerikanci upozoravali da je kinesko spijuniranje velika prijetnja svemu.
I onda se 2013. dogodio Snowden koji je razotkrio da su Amerikanci ti koji sve spijuniraju ukljucujuci cak i "saveznike" kao Angelu Merkel.
Ista politika je i danas, i ista ce biti bez obzira tko pobijedio na izborima, Trump ili Biden.
Sto se Hrvatske tice tu se nece koristiti Huawei oprema u pogledu 5G mreze, nego Ericssonova. Bilo nekom drago ili krivo to je politicka odluka i to je tako.
Zato i plaćamo sve skuplje jer smo natjerani kupovati skuplju tehnologiju i skuplje energente.
America first znači svi ostali jebite se i plačajte cijenu geopolitičkih preporki....
Probao je tu spiku i talijanima prodat, al oni su se (ko i mi) već kinezima naguzili pa su ga na lijep način odjebali:
https://www.fudzilla.com/news/51631-pompeo-tries-to-convert-italians-to-china-hate
Hrvatska nije potpisala, ali je rekla da ce se drzati toga bez obzira na potpis.
Plenkovic je ocekivao da ce Pompeo doci sa ukidanjem dvostrukog oporezivanja i viza, ali nijednog od toga, tako da ni Hrvatska nije htjela potpisat taj dokument, ali to ne znaci da se necemo pridrzavati.
Zapravo za nas je malo bitno kakav odnos ima SAD sa Kinom, i cija oprema ce se koristit za 5G kad i tako nemamo nista svoje, nista mi tu ne proizvodimo. Mi cak nismo vlasnici nijedne telekom kompanije, nego je sve u stranom vlasnistvu.
Ono sto je za nas bitno je ukidanje dvostrukog oporezivanja i viza sa SAD, a od toga nista za sad.
Pa naravno da je isti kad ga je Trump postavio.
Ne bi ocekivao nikakve vece promjene ni ako Biden postane predsjednik. Samo ce Biden, za razliku od Trumpa, govno umotat u celofan da ljepse izgleda.
Nit kineska, nit američka nego - europska tehnologija. I to ona koja je pod nadzorom institucija EU-a (ili bi mogla biti).
Osim toga, znate onu staru: ako me već kradu/špijaju, radije neka me krade moj nego njihov.
Ovi nijemci i austrijanci sto su vlasnici telekom operatera su moji ili nasi, isto koliko je Pompeo moj ili nas, ili Huawei...
Nista to nije nase
ova tema toliko nervira prijetvornošću da je to nešto nevjerojatno, došao sam samo postaviti lajk nikoli za video električnog
Polit benzinom i užgat.
Hrvati ako žele biti suveren narod trebali bi gledati šta je najbolje za njih. Pošto ovdje na Balkanu nema suverenih naroda, nego više su to plemena, onda nije bitno kome se prodaš.
Kao da biraš kako želiš da te rane; metkom ili nožem.
Raja se ne mora brinuti za svoje podatke. Prodali su oni ljudske živote, zdravlje i imovinu kako bi danas mogli vladati nad zavedenim narodima.
Radniku nigdje nije bajno. Od Dalekog istoka, preko Balkana do Amerike radnička klasa je svugdje, manje-više potlačena.
I, da..., ne trebaju nama borbeni avioni, nego kruha.