Može li Apple na sutrašnjem WWDC-u uvjeriti da kon

poruka: 9
|
čitano: 2.067
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Može li Apple na sutrašnjem WWDC-u uvjeriti da kon".
7 godina

Tako mi mlijeka u prahu...može!

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne može!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Kada sam, skorom sam već i zaboravio kada , uzimao sam ga iz nekoliko razloga, a NAJBITNIJI je bio onaj da će  dati na iPad, uz uvijet da je makar 1TB interne memorije, aplikacije I FUNKCIONALNOST MAC računala!!!!! 
Još do dan danas, na već četvrti model, ta mogućnost nije došla niti postala ikako dostupna! 
Kada sam 2022 godine uzimao MAC Book Pro, znao sam što uzimam i zbog čega što sam sve i dobio, a sa zadnjim MacOSom sam uz iPhone 16Pro Max i iPad dobio skorom 99.8% pozraživanja u zajedničkom radu (fali samo Mirroring iPhonea sa Macom) što je za mene, moje skromno subjektivno razmišljanje samo takva pozicija! 

Rad sa AI (za sada, pa i malo dulje vrijeme) za mene i moje potrebe ne treba! Na kraju krajeva, niti sam influencer  niti se bavim pretakanjem iz šupljeg u prazno! Morao bi netko stvarno dobro potkovan sa znanjem sjest samnom i popričat, uz naravno kompletno što se podrazumijeva u takvim situacijama, pa da me proba pokušati uvjeriti u benefite toliko "za mene dobre" da bih se ja pokrenuo u tom smjeru! Iz nekih privatnih razloga sam razmišljao nabaviti dron, ali ne za snimanje nekog video sadržaja kojeg bih ja producirao u neku svrhu dalje već za informacije na terenu trenutno sada koje trebam! Ako bi mi koristila AI u nekom smislu, onda bih vjerojatno probao nešto i naučiti, a do tada, doznat ćemo čija mama crnu vunu bolje prede! 

Uopće, nisam uvjeren u nikoga sa (trenutno) ostvarenim u tom segmentu rezultatima, a i naš Mate baš ne cvjeta cvijeće u njegovo preduzeće! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Eto, došlo je vrijeme kad su halucinirajući papagaji mjerilo tehnološke nadmoći. Ne kvaliteta uređaja/software-a, nego sažimatelji tekstova i pretrage prema slikama.

I što je najgore, tech novinari i svi su skočili na hype train i kokodaču o tzv AI-u kao da je neophodan za život i evo samo što nije promijenio svijet. Guraju agendu, a balon raste i raste dok neće biti bum.

Nadglednik dina
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
Re: Može li Apple na sutrašnjem WWDC-u uvjeriti da
Previse svi trpaju sva jaja u tu AI kosaru.
Meni isto trenutno potpuno nebitno na mobitelu.

2 0 hvala 0
7 godina
Pixel kaže...

potpisujem. gledam sad taj svoj samsung i sta moze s AI. to su notorne gluposti koje ce koristit 5 % ljudi. od kojih ce 80% dojadit to s vremenom

pricam o trenutnom AI. 

16 godina
Pixel kaže...

Isto se slažem. Svi promoviraju AI kao da je ogromno čudo. 

Nije da ga ne koristim, skoro svaki dan, ali u specifičnim zadacima za posao i rad. Ovo sve što predstavljaju na mobitelima su neke varijacije photo-editinga, sažimanja teksta i sličnih sitnica koje nisu toliko kritične da bi iskustvo korištenja uređaja bilo drastično bolje. 

Apple je trebao biti malo drugačiji po onome što su prezentirali (da uređaj razumije sve što radimo na njemu i da ga onda možemo kontekstualno pitati ili dati neki zadatak Siri), ali tresla se brda, a nisu napravili niš'.

Stoja
15 mjeseci

Probao sam nešto malo te A.I gluposti na macOS-u i brzo sam odustao od toga. Ne vidim potrebu za tim i praktičnije mi je otvoriti Gemini ili ChatGPT nego to. Sve to izgleda kao da su napravili samo kako bi mogli reći da je OS A.I "ready", a ne zbog stvarne potrebe.

0 0 hvala 0
16 godina

Naravno da guraju ai i to uzdizu koliko mogu kad vise skoro da nema nikakvih inovacija na mobitelima vec neko vrijeme. 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice