Dioničari Microsofta odbili prijedlog da kompanija

poruka: 20
|
čitano: 2.537
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dioničari Microsofta odbili prijedlog da kompanija".
10 godina

Mogli bi kupiti Hawk kriptovalutu, sad je baš jeftina.  

5 0 hvala 0
16 godina

Kao i sve druge Microsoftoske dugorocne odluke i ova ce se pokazati kao "luzerska"

Mastodont koji je vec odavno "overdue" za izumiranje.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

1 5 hvala 0
6 godina

bolje bi im bilo da kupuju opipljivo...zlato...srebro...nek se sutra pojavi netko luđi od putina a da ima nuke arsenal...ode crypto u mp3

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Dioničari Microsofta odbili prijedlog da kompa
syncmaster245b kaže...

Kao i sve druge Microsoftoske dugorocne odluke i ova ce se pokazati kao "luzerska"

Mastodont koji je vec odavno "overdue" za izumiranje.

Fakat, gomila dugoročnih luzerskih odluka. Ono, investicije u cloud computing, AI, gaming, konstantno u zadnjih godinu dana jedna od 3 najvrjednije tvrtke na svijetu, bilo koje industrije...

Kao i dosta komentatora na domaćim forumima - još jedan "podrumski analitičar" bez ideje što priča, ali glavno je da priča, jer može.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 18:22 (tgmcro).
16 godina
tgmcro kaže...

Fakat, gomila dugoročnih luzerskih odluka. Ono, investicije u cloud computing, AI, konstantno u zadnjih godinu dana jedna od 3 najvrjednijih tvrtki na svijetu, bilo koje industrije...

Kao i dosta komentatora na domaćim forumima - još jedan "podrumski analitičar" bez ideje što priča, ali glavno je da priča, jer može.

Ma sve 5.

Vidim tvoj ironiju "and I raise".

Sto je Microsoft u zadnjih godinu dana ponudio nesto novo, ono revolucionarno?

Zapravo sto je Microsoft ikada ponudio "inhouse" revolucionarno , a da nije bila akvizicija necije postojece ideje?

'De ajd me razuvjeri.

Cekam.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
16 godina
syncmaster245b kaže...
tgmcro kaže...

Fakat, gomila dugoročnih luzerskih odluka. Ono, investicije u cloud computing, AI, konstantno u zadnjih godinu dana jedna od 3 najvrjednijih tvrtki na svijetu, bilo koje industrije...

Ma sve 5.

Vidim tvoj ironiju "and I raise".

Sto je Microsoft u zadnjih godinu dana ponudio nesto novo, ono revolucionarno?

Zapravo sto je Microsoft ikada ponudio "inhouse" revolucionarno , a da nije bila akvizicija necije postojece ideje?

'De ajd me razuvjeri.

Cekam.

Aha, sad smo prešli s "dugoročno" na "u zadnjih godinu dana", pa natrag na "ikada".

Evo, Copilot AI asistent. Upravo me je savjetovao da ne gubim vrijeme na rasprave s trolovima na netu. I poslušah ga.

16 godina
tgmcro kaže...
Aha, sad smo prešli s "dugoročno" na "u zadnjih godinu dana", pa natrag na "ikada".

Evo, Copilot AI asistent. Upravo me je savjetovao da ne gubim vrijeme na rasprave s trolovima na netu. I poslušah ga.

Nismo presli na nista.

Jel Microsoft izmislio AI ili je zajahao na valu?

Jos jednom, cekam.

***edit***

Kad krenes sa "trolovima", kuzim vec gdje smo sa argumentima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 18:46 (syncmaster245b).
11 godina
Btc je spekulativni instrument i kao takav se dokazao do sad, zbog cega bi tocno MS trebao ulagati u takvu vrstu investicije, mogu se na isti nacin kladiti i na konjskim utrkama.

2 0 hvala 0
16 godina
mpapec kaže...
Btc je spekulativni instrument i kao takav se dokazao do sad, zbog cega bi tocno MS trebao ulagati u takvu vrstu investicije, mogu se na isti nacin kladiti i na konjskim utrkama.

Slažem se.

Meni i dalje nije jasno da nakon 7 godina i prvog rasta Bitcoina postoje ljudi koji misle da postoji još "nešto" što stvara zaradu na Bitcoinu pored isključivo pukog bacanja novaca od strane ulagača.

Bitcoin je samo bazen gdje ekipa ubacuje novac, a ljude buni jer se "vrijednosnim papirima" preko stablecoina može i umjetno dizati i spuštati cijena.

Pa ostaje pitanje, zašto bi pobogu firma sa stabilnim rastom unazad 50 godina bacala novac na krakoročni hajp zbog izbora Trumpa - kojem je kripto financirao kampanju?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
mpapec kaže...

Cuj, na BOL-u je bio 2022 gotovo posprdan clanak o Bukeleu i Salvadoru (Pozdrav Sandro, sto ti je rekao okulista?)

2023. je bio drugi clanak na ovom forumu gdje su se kratkovidni sudionici foruma jednako tako sprdali.

McFly333  o tebi pricam.

Tada je moj odgvoror bio:

syncmaster245b kaže...
McFly333 kaže...

Salvador je super primjer.Eto prvi uložili hrpu novaca u Kripto a eto gdje je kripto sad.A sad bi bili eto predvodnik AI.Ime predsjednice vlade govori SVE Ana Vilma de Escobar.Očigledno nekakvi roboti trebaju uzgajati KOKU jer ljudi su rizični.

Ne pratim bas kripto, no tvoj upis me malo zainteresirao i nakon 5 minuta pretrage:

17 studenog 2022 Bukele najavljuje da od 18.11. kupuju bitcoine svaki dan.

18.11.2022. 1BTC=$16 679.90

Reuters ima informaciju da je kupio 2380 bitcoina.

Bitcoin na danasnji dan $27 154.90

Takodjer u rujnu 2022. Bukele  najavio otkup svih dugova Salvadora koji stizu na naplatu od 2023-2025.

Nisam ekonomista, ali ovo ne izgleda kao potezi nekoga tko nezna sto radi.

Cudi me da ti nitko od ljubitelja kripta nije vec odgovorio prije mene.

Koliko je ono BTC danas?

Idite ljudi kod okuliste, definitivno ste kratkovidni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 20:54 (syncmaster245b).
11 godina
To ga pak ne iskljucuje iz kategorije spekulativnog asseta.

1 0 hvala 0
16 godina
mpapec kaže...
To ga pak ne iskljucuje iz kategorije spekulativnog asseta.

Dobro sto ti stvarno osobno moras dobiti cekic u glavu da konacno rezoniras kako udarac metalom u glavu boli.

WTF?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 20:58 (syncmaster245b).
11 godina
Stvar je u tome da je btc obecao svasta, izmedju ostalog i money of Internet, mikropayments, itd ali se nije pomaknuo od toga iako su ocekivanja i dalje ista.

Ono sto bedaci ne razumiju je da btc ne bi trgovao visoko da ne postoje visoka (neispunjena) ocekivanja.
16 godina
mpapec kaže...
Stvar je u tome da je btc obecao svasta, izmedju ostalog i money of Internet, mikropayments, itd ali se nije pomaknuo od toga iako su ocekivanja i dalje ista.

Ono sto bedaci ne razumiju je da btc ne bi trgovao visoko da ne postoje visoka (neispunjena) ocekivanja.

Savjet.

11 godina
A crveno je miner subsidy bez kojeg nema btc-a.
16 godina
mpapec kaže...
A crveno je miner subsidy bez kojeg nema btc-a.

WTF!

To ti je argument?

Ti stvarno neznas o cemu pricas.

Vise ti necu replicirati na ovj temi.

5 godina
Nema veze kupovat ce ga za 5-6 godina za 150-200K komad.

Blackrock ulaže u BTC, pametnom dosta.

0 0 hvala 0
11 godina
Mozda da objasnis kako zadrzati hashrate na mrezi dok mineri ostvaraju sve manje prihoda zbog halvinga svake cetiri godine (s konacnim kolapsom prihoda blisko nuli).

Ne bi me cudilo da btc prijede na PoS kao i ether ako uspiju bedacima poput tebe prodati foru da je to i dalje ista stvar kao i PoW.
15 godina
syncmaster245b kaže...

Tada je moj odgvoror bio:

syncmaster245b kaže...

Ne pratim bas kripto, no tvoj upis me malo zainteresirao i nakon 5 minuta pretrage:

17 studenog 2022 Bukele najavljuje da od 18.11. kupuju bitcoine svaki dan.

18.11.2022. 1BTC=$16 679.90

Reuters ima informaciju da je kupio 2380 bitcoina.

Bitcoin na danasnji dan $27 154.90

Takodjer u rujnu 2022. Bukele  najavio otkup svih dugova Salvadora koji stizu na naplatu od 2023-2025.

Nisam ekonomista, ali ovo ne izgleda kao potezi nekoga tko nezna sto radi.

Cudi me da ti nitko od ljubitelja kripta nije vec odgovorio prije mene.

Koliko je ono BTC danas?

Idite ljudi kod okuliste, definitivno ste kratkovidni.

BTC je danas toliko da je Salvador u plusu oko 300 milijuna, ali najavili su otplatu svih dugova koji iznose oko 20 milijardi. U jednom trenutku im je prijetio i bankrot zbog pada BTC, tako da stvarno ne znam odakle taj sumnjivi portal vadi te bajke.

6 godina
jozef kaže...

BTC je danas toliko da je Salvador u plusu oko 300 milijuna, ali najavili su otplatu svih dugova koji iznose oko 20 milijardi. U jednom trenutku im je prijetio i bankrot zbog pada BTC, tako da stvarno ne znam odakle taj sumnjivi portal vadi te bajke.

Sutra mozda BTC bude toliki da Salvador netko kupi za kikiriki. O cemu to ti uopce... Ameri su imali dobru politiku dok im je bila valuta vezana uz zlato... Uostalom, briga njih, oni snagu dolara cuvaju ratovima. Pa dok traje. Ako BTC postane prijetnja za dolar, srusiti ce i njega debelo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice