Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 364.598
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Kako kupiti igru na www.game.co.uk?
Wiz3m4n kaže...

Aloha ljudi....nema carine po novome za robu do 1000kn!!!

Da, isto kao što oznaka Gift na paketu znači da neće biti carine. /sarkazam

Jel vi ljudi išta čitate s razumjevanjem?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 10:19 (Elles D.).
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Aloha ljudi....nema carine po novome za robu do 1000kn!!!

Mislim da je to samo kad unosiš osobno, ovako ti je još uvijek mislim 300

17 godina
neaktivan
Dojo kaže...

Mislim da je to samo kad unosiš osobno, ovako ti je još uvijek mislim 300

160kn je zakonski limit za poštanske pošiljke, ali u praksi prolaze i skuplje pošiljke.

15 godina
Kako kupiti igru na www.game.co.uk?

Do sada nisam imao carine na narudžbe s game.co.uk....

Paket mi je kasnio dobrih tjedan dana i ja se već pozdravio s njim, reko negdje se sigurno izgubio... kad stiže poštar s carine... vrijednost paketa 27 funti ~ 220 kn i naplatili mi carinu od 70 kn ?!?

Pitam ovog šta nije do 300 kn bez carine... kao on nema pojma i daje mi neki broj svojih kolega da se s njima dogovaram... na kraju odustanem, platim, uzmem paket... kriza, pa im treba love...

0 0 hvala 0
16 godina

160 kuna je granica za poštanske pošiljke, sve iznad toga bi se trebalo cariniti.

15 godina
dejo6 kaže...

160 kuna je granica za poštanske pošiljke, sve iznad toga bi se trebalo cariniti.

Do sada su mi prolazili i vrijedniji paketi bez carine... mislim da to najviše ovisi o onome tko ti pregledava paket i tome da li je ustao na lijevu ili desnu nogu...

17 godina
protjeran

Meni je nakon tri uzastopne narudžbe četvrta ocarinjena tako da pazi ako prate i takve postupke na carini? Ovo se odnosi i na druge trgovine pored game.co.uk!

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
15 godina

Da hoćemo više ući u tu EU, da im se poser*m na tu carinu... Inače kada ide preko obične pošte još je carina i razumna... preko fedexa tek ljude deru (iskusio na vastitoj koži), jer imaju svoje špeditere. Meni su za 600 kn vrijednosti paketa jednom naplatili 400 kn carine i ostalih "troškova".

Smijeh

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Meni je nakon tri uzastopne narudžbe četvrta ocarinjena tako da pazi ako prate i takve postupke na carini?

LOL, mislim da si debelo precijenio stupanj tehnologije i informatizacije naše carinske službe, kao i volju službenika tamo da se bave takvim stvarima.

17 godina
protjeran

Ma da samo neka oni nastave pa neka uberu od mene tih pišljivih sto kuna svaki četvrti puta. Ipak mis da oni dobro vide što se dešava iako sam uz tebe da im se to ne da raditi barem ne svaki puta da netko naručuje uzastopce u mjesec dve dana. Ja kažem iz iskustva jer ne bih želio da se ponovi. Sad ide rjeđe na inozemstvo pa igram zaostatke

17 godina
neaktivan

evo zadnje što sam naručio sa game.co.uk je Alien vs. Predator i sa poštarinom me došlo 188kn..nije bilo carine,i došla je za 4 dana..

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam gledao Battlefield novi BC2 dođe manje od 200KN bez poštarine! Drugdje više od 300KN...? I meni stižu paketi za 4 ili 5 dana uvijek, osim ako računam i vikende

17 godina
scenotaph kaže...

evo zadnje što sam naručio sa game.co.uk je Alien vs. Predator i sa poštarinom me došlo 188kn..nije bilo carine,i došla je za 4 dana..

I meni isto tako bilo sa AvP ali sad mi vec BF:BC2 kasni 3-4 dana tj. pred 8 dana sam dobio mail da su je poslali tako da se bojim da su je zadrzali na carini te da ce je ocariniti iako je vrijednost manja od 300 kn. Mršti seVičePlač

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
17 godina

Meni je ponekad trajalo i 10 dana da stigne, pa nisu carinili...

Ali siguran sam da u većini slučajeva kašnjenje znači da stvar čuči na carini.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
A koju opciju slanja koristite na game.co.uk?

Ja koristim Royal mail Eu - 2.95 funti al fakat brzo i bez problema dolazi... ne znam jel se moze koristit neka druga opcija, kakva su vasa iskustva?
5870, najjsss....
17 godina
Vicko kaže...
A koju opciju slanja koristite na game.co.uk?

Ja koristim Royal mail Eu - 2.95 funti al fakat brzo i bez problema dolazi... ne znam jel se moze koristit neka druga opcija, kakva su vasa iskustva?

To je jedina opcija za HR.

17 godina
neaktivan

evo naručio Left 4 Dead 2 za 10funti sa game.co.uk!

0 0 hvala 0
16 godina

Ima li još netko bilokakvog iskustva sa pre-orderom sa game.co.uk?

Namjeravam naručiti Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City za PC, pa me zanima koliko dana otprilike treba da igra dođe na određenu adresu nakon službenog dana izlaska?

Hvala puno! :D

0 0 hvala 0
17 godina

Meni jos uvijek BF:BC2 nije dosao.. prokleta carina!!!!!!!!!!!Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

to si naručivao preko game.uk jel da?

daj reci mi koliko te je došlo kad ti dođe

17 godina
1.Lovac kaže...
Dermentor kaže...

03/03/2010 Your order has been dispatched.

Tako pise na gameu a cijena sa postarinom je bila 28 funti sto je aproksimativno 225 kn sto u vecini slucajeva ne bi trebali carinit ali......PlačPlačPlač Vidjet ce mo jos, nek i ocarine ali ne znam zasto to zadrzavaju kod sebe toliko (pedercine:)).... ma nek se hebu samo nek mi stigne igra vise...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 16:15 (Dermentor).
15 godina
neaktivan

Ovako ako me tko može navodit želio bi kupit igru sa game.co.uk samo ne znam kako pa mi treba pomoć ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
1.Lovac kaže...
Dermentor kaže...

Tako pise na gameu a cijena sa postarinom je bila 28 funti sto je aproksimativno 225 kn sto u vecini slucajeva ne bi trebali carinit ali......PlačPlačPlač Vidjet ce mo jos, nek i ocarine ali ne znam zasto to zadrzavaju kod sebe toliko (pedercine:)).... ma nek se hebu samo nek mi stigne igra vise...

ja sam svoju igru narucio u cetvratk .. i u cetvrak je pisalo da su poslali .. i evo stigla danas u ponedjeljak... platio 220kn .. oznaacio kao gift ... stavio poruku ''happy birthday to you'' .. onak iz fore da se carinici smiluju (al svejedno rodjendan mi je u subotu tak da :D)

game.co.uk je zakon i imaju predobru podrsku .. poslao sam im mail ujutro u ponedjeljak da mi kazu gdje je posiljka i odma odgovore .. svaka im cast !

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 22:14 (rebelsy).
17 godina
1.Lovac kaže...

Ovako ako me tko može navodit želio bi kupit igru sa game.co.uk samo ne znam kako pa mi treba pomoć ;)

Trebaš kreditnu karticu, ili PayPal account.

Također se moraš registrirati na Game.co.uk stranici. Nabacaš što hoćeš kupiti u shopping basket, na kraju potvrdiš način plaćanja i adresu, i onda čekaš...

15 godina
neaktivan

A jeb. nemam ni paypal ni karticu i jel to znači da ne mogu tamo kupit?

I da jel ima onda negdje gdje ne treba karticom kupit to?

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Ako izvana naručuješ, teško da ćeš imati ikakvu varijantu bez PayPal-a ili kartice. Nisam vidio do sad takvu varijantu, da budem iskren.

17 godina
Dermentor kaže...
1.Lovac kaže...
Dermentor kaže...

Evo danas mi stiglo, nije carinjeno (stavili su zig oslobodeno carine) i unutra pise da je poslano 3.3. Nemam blage  kako je to putovalo 13 dana, narucio sam royal mail-om. Ma sad mi vise nije nista jasno, ma BLAAAAAAAAAAA... Btw. pred mjesec dana sam narucio AvP3 na isti nacin i doslo mi za 4 dana ????Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 13:46 (Dermentor).
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Evo danas mi stiglo, nije carinjeno (stavili su zig oslobodeno carine) i unutra pise da je poslano 3.3. Nemam blage  kako je to putovalo 13 dana, narucio sam royal mail-om. Ma sad mi vise nije nista jasno, ma BLAAAAAAAAAAA... Btw. pred mjesec dana sam narucio AvP3 na isti nacin i doslo mi za 4 dana ????Neodlučan

Dobrodošao u čaroban svijet Hrvatske Pošte.

BTW meni su isto poslali 3.3, još nije stiglo. Dosad sam bar 10tak puta naručivao, nikada nije trebalo više od 7 dana.

17 godina
1.Lovac kaže...

Procitaj prvih par strana ove teme, sve ti lijepo pise. Ne treba ti ni kreditna ni paypal, vec samo Visa Electron, po mogucnosti od PBZ-a (i nekih drugih banaka, procitaj pocetak teme). Tako lijepo odes u banku koju izaberes, otvoris devizni racun i Visa Electron karticu i to je to. Eure stavis na devizni, odes doma, pratis instrukcije na game.co.uk sta moras di ukucat, a nije potrebna ni registracija. I cekas da ti stigne doma na vrata :p

15 godina
neaktivan
Pixidar kaže...
1.Lovac kaže...

Procitaj prvih par strana ove teme, sve ti lijepo pise. Ne treba ti ni kreditna ni paypal, vec samo Visa Electron, po mogucnosti od PBZ-a (i nekih drugih banaka, procitaj pocetak teme). Tako lijepo odes u banku koju izaberes, otvoris devizni racun i Visa Electron karticu i to je to. Eure stavis na devizni, odes doma, pratis instrukcije na game.co.uk sta moras di ukucat, a nije potrebna ni registracija. I cekas da ti stigne doma na vrata :p

Ili ne, lijepo možda ima neka stranica gdje se ne treba preko kartice kupit.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice