IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.291
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Torent kaže...
EZY-E kaže...

Kolega Lučko investira u gadgete, kakvo zlato, kakvi bitcoini, od ajpedova se danas zarađuje, serious shit.

I u silikonske maske od 400 kn.... To je prije svega dobra investicija jer ce cijena vjerovatno ici gore :)

Ja sam makar na dugogodišnjim ciklusima sa gadgetima i sa periferijom! 

A kada se netko od vas dvojice pojavi sa kojom polugom zlata ili "vrećom" bitcoin-a, onda se tek javite! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Torent kaže...
EZY-E kaže...

Kolega Lučko investira u gadgete, kakvo zlato, kakvi bitcoini, od ajpedova se danas zarađuje, serious shit.

I u silikonske maske od 400 kn.... To je prije svega dobra investicija jer ce cijena vjerovatno ici gore :)

A kada se netko od vas dvojice pojavi sa kojom polugom zlata ili "vrećom" bitcoin-a, onda se tek javite! 

Pa nije valjda da se ljutiš... Ja se samo malo šalim 😄

Ali ajde iskreno, razmišljaš li o tome da bi mogao kupiti gore preporučeni Surface umjesto ajPeda? I ako ne, zašto ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 23:27 (Mirko935).
9 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
Torent kaže...
EZY-E kaže...

Ovo neka nova varijanta moj tata je jaci d tvog ili ja ne razumijem...

Uvijek se hvalilo novom periferijom a ne starom a i da hoces kupiti novi iphone ne mozes jer je "novi" isti kao i stari samo druge boje....

14 godina
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...
Torent kaže...
EZY-E kaže...

Ali ajde iskreno, razmišljaš li o tome da bi mogao kupiti gore preporučeni Surface umjesto ajPeda? I ako ne, zašto ne?

Ma ne ljutim se uopće! 

Iskreno, uzeo bih ga, kada bi barem, makar podrška bila upola kao za Apple gadgete! 

Pa ja jedino u Dnevniku RTL-a mogu "uživo" vidjeti jedan Surface gadget, sačuvaj me Bože da bi ga imao koji dealer u Hrvatskoj, onako regularno! 

Uz još jednu opasku/napomenu, nisam upućen baš previše, a niti sam se zanimao, kakav je SW u njemu, a i landscape main modus rada, plus omjer stranica, jako teško bih se primorao uzeti ga, osim uz neku opako povoljnu cijenu. 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...
Torent kaže...
EZY-E kaže...

Ma ne ljutim se uopće! 

Iskreno, uzeo bih ga, kada bi barem, makar podrška bila upola kao za Apple gadgete! 

Pa ja jedino u Dnevniku RTL-a mogu "uživo" vidjeti jedan Surface gadget, sačuvaj me Bože da bi ga imao koji dealer u Hrvatskoj, onako regularno! 

Uz još jednu opasku/napomenu, nisam upućen baš previše, a niti sam se zanimao, kakav je SW u njemu, a i landscape main modus rada, plus omjer stranica, jako teško bih se primorao uzeti ga, osim uz neku opako povoljnu cijenu. 

Bunch of baloonies! Imaš ga tu za kupit LINK, a podrška za Microsoftove tablete nikad nije loša, dapače, puno je trajnija za Windows nego iOS i mogućnosti su samim time veće! A o produktivnosti i razlici u istoj ne bi jer su puno ozbiljniji recenzeri već suočili to pitanje, i ispalo je porazno za iOS tablete. Kažem, iPad te rezolucije i za namjenu koju podrazumjeva ta rezolucija bi imao smisla kupiti da su stavili na njega MacOS kao što su trebali, ali pošto je osnovica na iOSu onda nema smisla kontra punokrvnog Windows 10 Pro sa odličnim specifikacijama (naravno ne za hardcore gejmere). Ja ti preporučam od srca da barem istražiš i razmisliš o pros and cons ak ideš utuć 1000+ eura u tu investiciju 

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ma ne ljutim se uopće! 

Moram priznati da sam te na prvu htio popljuvati da pričaš gluposti, onda odem pogledati na nabava.net i fakat ga ima tek u par dućana i to uz narudžbu... 

bubimir13 kaže...

Bunch of baloonies! Imaš ga tu za kupit LINK, a podrška za Microsoftove tablete nikad nije loša, dapače, puno je trajnija za Windows nego iOS i mogućnosti su samim time veće! A o produktivnosti i razlici u istoj ne bi jer su puno ozbiljniji recenzeri već suočili to pitanje, i ispalo je porazno za iOS tablete. Kažem, iPad te rezolucije i za namjenu koju podrazumjeva ta rezolucija bi imao smisla kupiti da su stavili na njega MacOS kao što su trebali, ali pošto je osnovica na iOSu onda nema smisla kontra punokrvnog Windows 10 Pro sa odličnim specifikacijama (naravno ne za hardcore gejmere). Ja ti preporučam od srca da barem istražiš i razmisliš o pros and cons ak ideš utuć 1000+ eura u tu investiciju 

A ima li ga za isprobati negdje onako uživo? 

Ja brijem da sam ga vidio u nekom shopping centru, ali da ga je*eš pojma nemam gdje ni kad...

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Stigao mi je jučer 7 plus i mogu reći da sam prezadovoljan, u paketu sam odmah uzeo i spigen maskicu i screen protector.

Zadnji mobitel koji sam kupio bio je one m7 koji mi je krepao nakon godinu dana te sam pod racun uzeo z2 koju sam imao sve do sada.

I odmah u startu kad sam kupovao telefon trazio sam neki "future proof" za svakodnevnu upotrebu, i mogu reć da mi se sviđa. Nisam nikad imao iphone prije :P

Btw koji screen protector preporucate? Ovaj spigenov nisam dobro postavio tj prasina mi se uvukla ispod i islo mi to na zivce pa sam isao popravljat i doveo protector do neupotrebljivosti :D

Sad sam si narucio otterbox i cekam da stigne, al vec vidim da ce mi se vise svidati jer je edge to edge.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ima ga za kupiti, samo po kojoj cijeni. Pošto često idem u UK, tamo je puno jeftiniji. Surface Pro je kid nas još uvijek ekskluziva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vidim jos uvijek si izdrkavate tu u temi, konkretnih postova o mobitelu ima mozda 10 stranica...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

eto da ja stavim jedno "normalno" pitanje...

pošto sam slučajno izbrisao voice recorder zanima me kako ga mogu vratiti na zaslon (u obliku aplikacije)...

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

pošto sam slučajno izbrisao voice recorder zanima me kako ga mogu vratiti na zaslon (u obliku aplikacije)...

Govorimo o "Diktafonu"????? 

Onom službenom Apple-ovom?! 

ATJ Lučko
9 godina
Voice Memos u App Storeu?
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Pa ako će biti k'o kad je izlazio iOS 10 (za red veličine više bugova nego novih fičra), žali bože čekanja i truda potrebnog da se stisne onaj "Download" botun.

Apple te poštedio i te muke. Trebaš samo stinusit dugme "instaliraj" :))

Ja rekoh
9 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Odi na App store, traži, kad ti ga nađe instaliraj kao bilo koju drugu aplikaciju.

Ja rekoh
14 godina
ATJLučko kaže...

Govorimo o "Diktafonu"????? 

Onom službenom Apple-ovom?! 

Upravo tako

zanima me kako ga postaviti na zalosn, pošto kad odem na App Store dobijem samo stavku "Otvoreni" ali mi ga ne zakvači na zaslon....

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

zanima me kako ga postaviti na zalosn, pošto kad odem na App Store dobijem samo stavku "Otvoreni" ali mi ga ne zakvači na zaslon....

Jel ti je možda u nekom folderu?

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
14 godina
Flying Dutchman kaže...

Jel ti je možda u nekom folderu?

bilo je u "dodatcima" ispričavam se,,,,, ljkase sam

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

bilo je u "dodatcima" ispričavam se,,,,, ljkase sam

Dešava se

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Ovak imam onaj developer account na ipadau. ali nema ios 11 za skinuti.  sad mi je upravo skinuo 10.3.3 betu i ne nalazi mi ios 11. zar nije netko ovdje pisao da je vec stavio ios 11 betu?

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ovak imam onaj developer account na ipadau. ali nema ios 11 za skinuti.  sad mi je upravo skinuo 10.3.3 betu i ne nalazi mi ios 11. zar nije netko ovdje pisao da je vec stavio ios 11 betu?

Klik stranica prije...

10 godina
IPhone 7, rasprava!

Mali update o svom iPhone 7 Plus (Matt Black) :

Jucer sam ga poslao na servis, glavni razlog je bio zato sto mi se pocela boja sa zadnje strane mobitela ljuštiti.. znaci od prvog dana imam silikonsku masku i kaljeno staklo na njemu, nije ispadao.. niti bilo sto god drugo i jucer skuzim tokom ciscenja da se jedno 100-200 tockica iza pojavilo, prvo sam mislio prljavstina.. ali kad sam ga ocistio i ponovo stavio pod svijetlost.. sam shvatio da nije, vec da boja odlazi. Ne mogu vjerovati, ja ga jos cuvam i pazim i onda se takvo nesto desi.. smece taj mrtvi apple!

Od prvog dana je problema sa HissGate-om, da mi je video snimanje totalno zahvaceno čudnim zvukovima koji dolaze iz procesora a mikrofon ih uspijeva uhvatit. Ne snimam nikad nista, tako da mi nije smetalo, ali sam cuvao to ako se sta desi da ga mogu poslati na popravak i navesti to kao glavni razlog.

U svakom slucaju, taj ajfon se nece vracati sa servisa.. slati cu ga dok sam ziv.. sve do tog trenutka dok mi ne daju drugi. 

Svako tko kupuje Matt Black, nemojte.. uzmite silver ili neku drugu boju, jer ovaj problem nemam samo ja s tim Matt Blackom ili Jat Blackom !

4 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

..... i jucer skuzim tokom ciscenja da se jedno 100-200 tockica iza pojavilo....

Čekaj, jesi ih fakat brojao?

Ili samo odokativno?

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 14:15 (fer-de-lance).
10 godina
fer-de-lance kaže...
Croshadow1234 kaže...

..... i jucer skuzim tokom ciscenja da se jedno 100-200 tockica iza pojavilo....

Ili samo odokativno?

Ima ih toliko da ih nisam ni morao brojat

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 15:57 (Croshadow1234).
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...
fer-de-lance kaže...
Croshadow1234 kaže...

Ili samo odokativno?

Ima ih toliko da ih nisam ni morao brojat

Mogao si i kakvu sliku okačiti... 

9 godina
Pfff pa to se ni na noname kinezima tipa vivax, noa, inew... ne dogada... Ili cete sad rec da je to special edition i apple ce naplatit dodatno 200€ za to? 😂😂😂
13 godina
Prvi put cujem za to ljustenje boje..

0 0 hvala 0
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Mozda imam na mobitelu s kojim sam slikao.. sutra cu uplodat ako netko nije obrisao te slike.

Kod mene su sve te tockice druge boje (sve su nekako tamnije, sto se i vidi na slikama koje sam uslikao).

Ovo je ljustenje boje (vjerojatno sam krivu rijec odabrao za opisat svoj problem) :

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 23:27 (Croshadow1234).

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Stvarno vrh za Apple koji je lagano otisao u k...

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

o yebemti, stari se nedavno apgrejdao na mat crni ajfon 7, bolje da mu ovo ne spominjem... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Stvarno vrh za Apple koji je lagano otisao u k...

Spike1983 kaže...

o yebemti, stari se nedavno apgrejdao na mat crni ajfon 7, bolje da mu ovo ne spominjem... 

Pa ovo je old news, prvi put se čulo za taj problem nekih mjesec dana nakon izlaska iPhoneta 7. Čudi me da niste znali za to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice