jel "Unfortunately, Google Play Services has stopped" bug ili feature androida?
Čujem da je uobičajena pojava na nekim lošim modelima, nisam ni ja siguran je li im to bug ili feature. Na ozbiljnim mobitelima, npr. na BlackBerryju, toga nema.
Čujem da je uobičajena pojava na nekim lošim modelima, nisam ni ja siguran je li im to bug ili feature. Na ozbiljnim mobitelima, npr. na BlackBerryju, toga nema.
aha, znaci ako hocu sveti gral androida bez bugova onda uzimam blackberry?
Bilo što sa stock androidom...
Tako je.
A može i tako.
A može i tako.
Ruku na srce, `Berry je `Berry...
Zar ne?
Al si uredno vjerovao da note 7 explodira iako ga vjerujem nisi drzao u ruci kad je explodirao.... ATJ strikes again....
Al si uredno otvorio temu Iphone 7 mjesecima prije nego je izasao.... AL sad ne vjerujes nista sto ne vidis ;) ccccc
Bitno je da si dosljedan u nedosljednosti...
Jesi ti tukac osobno možda imao Note 7 da možeš nešto komentirati?!?!
U svezi SGN 7 sam se "referirao" na članke koji su pokrenuli objave o događaju, a od kada sam imao SGN II, Note serija ima posebno mjesto u mojem srcu, koliko se to može tako kazati!
Da, krenuo sam sa temom, SUKLADNO sa najavama o skorom dolasku, i što onda?!?!
Barem ne serem i trolam po forumu a ka bajke braće Grimm kao ti!
Tebi osobno NE VJERUJEM APASOLUTNO NIŠTA, pogotovu sa Mercedesom, i silnim izmjenama mobitela kroz nekoliko godina, što upravo puno toga pokazuje o samome tebi, psikologija ti je to jarane, ali ti to mene ne kuiš!
Od 1997 godine sam ako izmijenio dvanaest mobilnih gadgeta, mooooooožda dva uber maksimalac, ALI, u zadnjih osam, samo ČETRI!!!!
Zašto možda se pitaš?!
Pa jednostavno, imam "po mojem skromnom subjektivnom viđenju" najbolji gadget u to vrijeme, najmanje dvije godine, a iPhone 6 Plus imam i već nešto dulje, od 06 prosinca 2014 godine!
I još ću neko vrijeme, dok ne naiđe novi "FLAGSHIP KILLER" svega u svijetu mobilnih gadgeta!
Jednostavno o tebi mogu reći da si jako naporan sa svojim tutorstvom, i potrebi biti svakom ( mojem ) loncu poklopac.
Ruku na srce, `Berry je `Berry...
Zar ne?
Znaš kako kažu, Mercedes je auto, ostalo su kola; tako i ovdje, BlackBerry je telefon, ostalo su igračke za Candy Crush.
Cjenjeni kolega, dok vas ne upoznam osobno, i te ljude koje uzgred spominjete, pa i SS koji eksplicite NE POSTOJI u onom postu, ponavljam se, ne vjerujem!
To što ste spomenuli koji gadget imate, ili nemate, nebitno, vaš izbor/ukus i ja ga poštivam, ali sve ostalo, ovako napamet na neviđeno, neće moći proći, ne ove noći!
U svezi SGN 7 sam se "referirao" na članke koji su pokrenuli objave o događaju, a od kada sam imao SGN II, Note serija ima posebno mjesto u mojem srcu, koliko se to može tako kazati!
Da, krenuo sam sa temom, SUKLADNO sa najavama o skorom dolasku, i što onda?!?!
Barem ne serem i trolam po forumu a ka bajke braće Grimm kao ti!
Kao što rekoh dosljedno nedosljedan.... :)
Ne znam što je iMessage. Ali znam da ga se ne da deaktivirati za državu Hrvatsku.
https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage/
Ali znam da Apple šalje sms, 100% sigurno. Koji ne dolazi. Ni na iPhone ni na Samsung.
Što je najbolje, ne rade ni pozivi. Jer nudi i mogućnost poziva, ne samo sms-a.
A Apple support za HR ne postoji.
Uglavnom, nalazim se u beskonačnoj petlji.
Za poludit s tim Appleom.
ja sam jučer stari 5S vratio na tvorničke postavke i krenu ponovo isto što i ti, moraš pričekati malo - 1. bez wifia ne možeš ništa, to je osnov za postavljanje moba.
2. kad odabereš SMS pričekaj koju minutu-dvije sam će se aktivirati, nemoj biti nervozan
eto ja sam jučer u kafiću uz kavu ponovo postavio iPhone 5S.
Nosili smo ga na kraju u servis, tamo su ga aktivirali, spojili na svoje računalo i odradili posao.
Nitko ne zna koji je problem - bitno da radi.
...I covjek se zapita ko je ovdje tukac ;)
Mene napada sto pricam o Note 7 jer ga nisam imao a vec u sledecoj recenici kaze da ga ni on nije imao a komentarisao ;)
Ako nista drugo ja sam imao Note 3 i 4 ;)
Nosili smo ga na kraju u servis, tamo su ga aktivirali, spojili na svoje računalo i odradili posao.
Nitko ne zna koji je problem - bitno da radi.
ako si novi korisnik iPhonea ne mozes znati sve cake, cudna je to "biljka" iOS i moras poznavat neke prastre osnove, nije u njemu problem.
Ja sam na 5-om mobu i serije iPhonea kroz povijest, a na prvog sam se ljutio kao sada ti.
Android je za 90% korisnika logičniji i jednostavniji za korištenje, ali zato je iOS No1. kad ga prokužiš i savladaš sve nelogičnosti, koje ti na kraju postanu normalne.
i dan danas se korisnici ljute što muziku, video, fotografije i drugo ne mogu napraviti sistemom copy/paste kao na androidu, ali to je tako, koliko to netko volio ili ne.
btw fora video, sad mi je jasnije zasto moj 5s sa 1 gb rama radi gotovo isto ko i android sa 3gb.
Radi isto u čemu, otvaranju Facebook i Messenger aplikacije istovremeno?
Meni bi bilo žalosno koristiti mobitel polu-HD rezolucije, 1 GB RAM i baterijicom od 1560 mAh u 2017. godini a kinez od 1100kn ga potuče u svakom pogledu...
Žalosno je priznam "snaga" bez razuma, to je definicija androida.
Da prožvaču nesavršenost treba puno sirove snage, nije android ako nema minimalno 3000mAh, a u 8 sati pojede 12% bateriju stajajući na stolu preko noći. Imao sam S7 puna 33 dana tako da znam o čemu pišem, prve dvije stavke po potrošnji baterije su bile android operativni sustav (ne sjećam se detalja) a tek na 3. mjestu bio je zaslon .
Ja sam na 5-om mobu i serije iPhonea kroz povijest, a na prvog sam se ljutio kao sada ti.
Android je za 90% korisnika logičniji i jednostavniji za korištenje, ali zato je iOS No1. kad ga prokužiš i savladaš sve nelogičnosti, koje ti na kraju postanu normalne.
i dan danas se korisnici ljute što muziku, video, fotografije i drugo ne mogu napraviti sistemom copy/paste kao na androidu, ali to je tako, koliko to netko volio ili ne.
A kako to iOS postane No1. kad ga prokužiš i savladaš te nelogičnosti? Odjednom se skrati vrijeme koje moraš redovito gubiti zbog njegovih besmislenih i glupih ograničenja?
na kraju nijedan android ne valja ako nije blackberry.
molio bi onda umjesto velicanja androida velicanje blackberryija
Baš si našao idealnog predstavnika Androida-Samsung...
Kolega zanemarimo sve do sad od Samsunga al S7e na Nougatu - gledam i ne vjerujem da oni nisu ništo još sjebali. Došao novi update - radi bolesno dobro. Baterija nakon 50% - 3h i 27min Sot-a - to nikad nisam imao ni na jednom mobu.
Baš si našao idealnog predstavnika Androida-Samsung...
Joj, sad kad ti R36 dođe...
Ova godina je mirna godina. Samo opušteno i kolegijalno.
A kako to iOS postane No1. kad ga prokužiš i savladaš te nelogičnosti? Odjednom se skrati vrijeme koje moraš redovito gubiti zbog njegovih besmislenih i glupih ograničenja?
Pa sve sam ti napisao, čitaj između redaka, onaj tko ne želi savladat i naučit nešto o iOS-u uvjek će pljuvati po njemu. Ljudi ne žele komplicirane stavri, vole jednostavne i ne žele učiti.
90 % korisnika kupuju iPhone radi prestiža imaju novca iili im "uhljebnička" firma kupi i pljuju po njemu, jer se ne znanju s njime služiti.
Na žalost imam iskustva kolega s posla koji mi "nose" iPhone da im postavim da to radi, postavim im i opet nisu zadovoljni, pitaju me. "a di su im kontakti sa SIM kartice", kad im kažem da taj mob nije za njih i da je za njih domet android, naljute se i izbjegavaju me.
iPhone 7 nakon zadnjeg update iOS 10.2.1,počeo se zagrijavati povremeno tokom normalne upotrebe....mislim da iOS 10.2.1 ima neki bug jer se prije nije zagrijavo,čekam novi update!
Nisam primjetio, radi i zagrijava se kao i prije.
na kraju nijedan android ne valja ako nije blackberry.
molio bi onda umjesto velicanja androida velicanje blackberryija
Malo ljudi ovdje ima BlackBerryje, tako da mogu više prijatelja naći ako izrazim ljubav prema Androidu općenito.
Ova godina je mirna godina. Samo opušteno i kolegijalno.
Šta je ovo, još malo i ovaj forum će postati civilizirano mjesto na kojem se uvažavaju različitosti u stavovima i mišljenjima. Grozota.
Pa sve sam ti napisao, čitaj između redaka, onaj tko ne želi savladat i naučit nešto o iOS-u uvjek će pljuvati po njemu. Ljudi ne žele komplicirane stavri, vole jednostavne i ne žele učiti.
90 % korisnika kupuju iPhone radi prestiža imaju novca iili im "uhljebnička" firma kupi i pljuju po njemu, jer se ne znanju s njime služiti.
Na žalost imam iskustva kolega s posla koji mi "nose" iPhone da im postavim da to radi, postavim im i opet nisu zadovoljni, pitaju me. "a di su im kontakti sa SIM kartice", kad im kažem da taj mob nije za njih i da je za njih domet android, naljute se i izbjegavaju me.
A ček, ovi citati te muče zbog iPhonea ili šta?
I dalje ne vidim ni između redaka objašnjenje po čemu i u kojem trenu postane No1.
Sam si spomenuo glazbu. Na Androidu copy/pasteam fino album u FLAC-u i svira kako god hoću. U kojem trenu nužnost konvertiranja tog albuma, ručnog ubacivanja u iTunes jer je program iz 18. st. pa nema automatsko skeniranje, klikanje tamo da ga selektiram da se synca na mobitel postane bolje od toga kako funkcionira na Androidu?
Ili npr. imam neki pdf fajl skinut s neta, pričam s kolegom nešto na WhatsAppu, traži me da mu ga pošaljem, stisnem u WA share, nađem fajl, pošaljem. Na iOS-u moram izaći iz WA, otvoriti Adobe Reader, otvoriti taj fajl, onda tek stisnuti share, odabrati WA i naći kontakt kojem želim poslati. Šta je tu bolje, brže, bilo šta? Nisam našao odgovor između tvojih redaka pa bih volio objašnjenje. Hvala unaprijed!
edit: Prihvaćam da takve stvari nekom ne smetaju, ali i ako ih zanemarimo ne vidim po čemu je bolji iOS od Androida? Handoff je jedino što mi pada na pamet kao stvar koju bi Google trebao iskopirati. Po svemu ostalom je Android jednako dobar ili bolji, u zadnje vrijeme mi se čini da Appleu čak i stabilnosti fali.
Pozdrav,
Kupio sam Iphone 7 i to mi je prvi Iphone, sada ne znam da li je normalno da mi baterija inace sa 20% skoci na 2% u 2 sekunde bas kada okrenem glavu haha :D
Nije normalno, reklamiraj.
Pozdrav,
Kupio sam Iphone 7 i to mi je prvi Iphone, sada ne znam da li je normalno da mi baterija inace sa 20% skoci na 2% u 2 sekunde bas kada okrenem glavu haha :D
Nije normalno ni za jedan telefon. Kod iPhonea ti je najbolje sve što vidiš da ne valja reklamiraj. Garancije je godinu dana ali puno forumaša ti može potvrditi da su dobili novi uređaj nakon reklamacije... tako da nemoj čekati ništa
kolko sam ja vidio po iskustvu drugih samo treba otici direkt u neki sluzbeni servis i odma bude gotovo. neznam zasto ic prek HT..
morate prepoznat kad se pojedinci sprdaju, nisu svi dobronamjeri, kupe mob na 100 rata, otvore ga i vide da to nije za njih, intelekt im nije dovoljno razvijen za iPhone, pa "kakaju".