Ovako niti jedan preglednik mi ne otvara nikakvu stranicu nego samo izbacuje kao da se stranica nemože cittati da je izgubljena neka veza sa serverom ili tako nešto...normalno mogu igrat cs i sve ostalemrežne igre mogu biti na msn-u al nemrem surfat netom jem me zezaju ti preglednici ... i mozzila i opera...kako da riješim problem???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj safari. Probaj obrisat kolacice, meni nije htjelo na youtube tako pa sam moro disable kukis
NIje ništa u vatrozidu, di da skinem safari...zna ko šta da radim??????
Već ti je čovjek gore rekao, ali budem ti ponovil...
Obriši sve kolačiće i fajlove u browseru, premalo informacija si dao. Nakon čega ti se to počelo događati, kaj si zadnje radio, probaj reinstalirati firefox ili operu, probaj jel ide s IE-om...
...možda ovdje pronađeš odgovor: http://www.tiscali.co.uk/help/broadband/nowebpage.html
Iz čistog mira , malo proradi ma neeće više.....
Velika mogućnost ti je da ti je firewall oštećen, "poremećen".
1. Deinstaliraj ga da ga nema nikako!
2. Skini RegSeeker i počisti Registry
3. Skini Powerful Cookies i očisti cache Browserima
4. Instaliraj Malwarebytes(i) ili Spy bot, odskeniraj i AV-om koji već imaš
5. Probaj na net, ako je sve ok instaliraj firewall ponovo...gotovo
pozz
Možda ti se pohebala host datoteka, što možeš popraviti sa WinsockxpFix.exe (potraži ga na netu ili drugdje ako ne možeš na net).
On će ujedno i resetirati postavke za mrežu, pa ako imaš ručno upisane IP adrese, zapiši ih prije pokretanja programa kako bi ih mogao kasnije vratiti nazad.
U svakom slučaju, kako je već rečeno, protrči sa nekim anti spywareom i anto trojancem jer uglavnom su oni krivi za ovakvo sr...nje...
sad zakomplicirajte čovjeku život...
vjerujem da je neka banalna stvar u pitanju... uvijek je tako!!!