Zastita bezzicne veze

poruka: 5
|
čitano: 1.223
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Zastita bezzicne veze

Nabavio sam sebi onaj usb modem u koji se stavi sim kartica, s kojim se more bezzicno ic na internet...

Sad bi htio pitat dali se to more kako zastitit, odnosno, dal uopce treba, jer sam cuo da se vec kod par ljudi neko prikaci neko za to i da ide na net preko njiohovog racuna, ako biste mogli i objasnit kako to mogu izvest, tu zastitu bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zastita bezzicne veze

Prilicno sam siguran da ti se nitko ne moze prikaciti na to, to ti je poput spajanja preko mobitela..

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zastita bezzicne veze
Amrapheus kaže...

Nabavio sam sebi onaj usb modem u koji se stavi sim kartica, s kojim se more bezzicno ic na internet...

Sad bi htio pitat dali se to more kako zastitit, odnosno, dal uopce treba, jer sam cuo da se vec kod par ljudi neko prikaci neko za to i da ide na net preko njiohovog racuna, ako biste mogli i objasnit kako to mogu izvest, tu zastitu bio bih zahvalan

Ako je modem a ne acess point onda se isključivo ti možeš spajati na neki ap, a na tebe se ne može nitko spojiti pa za zaštitom te vrste nema potrebe.
17 godina
odjavljen
Zastita bezzicne veze

Modem je, nije access point, onaj mali sto se usteka samo u usb port, i more se onda ic preko mobilne mreze...

Znaci sigurno je i neam briga da ce mi se neko prikacit i skidat preko mojeg racuna, jer mi nije bas jeftino ako prekoracim

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zastita bezzicne veze

Imas sim karticu i ukucavas pin kad ju ukljucis u PC..stvar je prakticki ista kao kada mobitelom ides na net..ne moze ti se netko nakaciti

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice