Youtube ne radi

poruka: 47
|
čitano: 29.836
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Youtube ne radi

Tako i meni. Samo kad nisam logiran radi sve normalno, a kad se logiran sa svojim acc pojavi mi se samo crni player.
Zna li tko u cemu je problem? Hvala

logiran logiran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube ne radi

Meni na kompu dok cura ide preko IE-a obrnuto! {#} Na Firefoxu (ja) sve super, na IE (ona), traži Subscribe na sve, ništa neće otvoriti već par dana. Nitko ništa nije dirao, prčkao ni instaliravao.

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube ne radi

Evo rješeno. Izbrisa sam cili history i cookies u firefoxu i sad sve radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Youtube ne radi

Pozdrav, imam problem sa yt, nece nikako da mi otvori stranicu i ne znam vise sta da radim, sve moguce opcije koje su mi bile na umu uradila sam, brisala cookies, cache, history, inst. novi flash player, al on opet nece pa nece {#} Sve ostale stranice na netu normalno se otvaraju i konekcija je ok, sto znaci da nije do toga, pokusala sam preko razlicitih pretrazivaca i opet nista. 

HEEEELP, HEEEELP {#}{#}

evo slike :

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 20:53 (Reina).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Youtube ne radi

Probaj promijeniti DNS na 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Sada sam maloprije jednom forumašu to savjetovao i proradilo mu je.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Youtube ne radi
Reina kaže...

Pozdrav, imam problem sa yt, nece nikako da mi otvori stranicu i ne znam vise sta da radim, sve moguce opcije koje su mi bile na umu uradila sam, brisala cookies, cache, history, inst. novi flash player, al on opet nece pa nece {#} Sve ostale stranice na netu normalno se otvaraju i konekcija je ok, sto znaci da nije do toga, pokusala sam preko razlicitih pretrazivaca i opet nista. 

HEEEELP, HEEEELP {#}{#}

evo slike :

jesi li probala s drugim preglednikom?

11 godina
neaktivan

jesam i nista..

14 godina
neaktivan
Reina kaže...

jesam i nista..

Jesi postavila DNS (8.8.8.8 i 8.8.4.4)?

11 godina
protjeran
Youtube ne radi

Moguće je da se radi o virusu koji blokira određene stranice,pa se YouTube ne može otvoriti čak ni s različitim preglednicima. Trebalo bi svakako izvršiti skeniranje tvrdog diska s nekim kvalitetnim anti-virusnim softverom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Youtube ne radi

http://pokit.org/get/?e9fd28641829db9324acafece95c9244.jpg moze mala pomoc kako ovo rijesiti ? :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina

Pozdrav da ne otvaram temu... nemogu gledati neke klipove na youtubu dok drugi rade najnormalnije ali ovih par koje sam cesto gledao ne rade..zasto kako popraviti ukljucim video i samo se vrti kao da ucitava i crna slika :D

16 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Pozdrav da ne otvaram temu... nemogu gledati neke klipove na youtubu dok drugi rade najnormalnije ali ovih par koje sam cesto gledao ne rade..zasto kako popraviti ukljucim video i samo se vrti kao da ucitava i crna slika :D

Jesi pokušao obrisat cookiese?

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
14 godina

Jesam i djelomicno mi je pomoglo ali opet neke klipove nece nikako da mi otvori

Java je ukljucena na on, a flash player zadnja verzija a nije ni do klipa jer kod drugih ljudi uredno radi....sta ciniti ?

14 godina

Nikako da rjesim problem ima li ko neku ideju do cega je sta raditi.Kad sve ocistim cclenerom radi sve par dana i onda opet nece da ucita video :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 23:38 (kaw_liga).
15 godina
Youtube ne radi

Je li samo do mene ili je youtube postao totalno presporo smece u zadnje vrijeme, s konekcijom brzom od 20mbps yt se jedva ucitava, cak i na 480p, o skakanju po timelinu da ne govorim, jedva, sporo, cesto samo zastopa, jednostavno smor za gledati.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Youtube ne radi?!

Imam problem.
Nedavno sam dobio novi laptop u pitanju je marka lenovo, u pocetku sam mogao redovno gledati svaki ali bukvalno svaki klip na youtube, i nakon nekog vremena youtube radi povremeno znaci nekad radi nekada ne, da li je u pitanju to sto sam skidao igrice sa 50gb neke sa 15gb i puno manjih sa 6 ili 7 gb ili nesto druugo?
josa da napomenem:
OS-Windows 10
Internet: tippnet

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice