Meni na kompu dok cura ide preko IE-a obrnuto! Na Firefoxu (ja) sve super, na IE (ona), traži Subscribe na sve, ništa neće otvoriti već par dana. Nitko ništa nije dirao, prčkao ni instaliravao.
Evo rješeno. Izbrisa sam cili history i cookies u firefoxu i sad sve radi :)
Pozdrav, imam problem sa yt, nece nikako da mi otvori stranicu i ne znam vise sta da radim, sve moguce opcije koje su mi bile na umu uradila sam, brisala cookies, cache, history, inst. novi flash player, al on opet nece pa nece Sve ostale stranice na netu normalno se otvaraju i konekcija je ok, sto znaci da nije do toga, pokusala sam preko razlicitih pretrazivaca i opet nista.
HEEEELP, HEEEELP
evo slike :
Probaj promijeniti DNS na 8.8.8.8 i 8.8.4.4
Sada sam maloprije jednom forumašu to savjetovao i proradilo mu je.
Pozdrav, imam problem sa yt, nece nikako da mi otvori stranicu i ne znam vise sta da radim, sve moguce opcije koje su mi bile na umu uradila sam, brisala cookies, cache, history, inst. novi flash player, al on opet nece pa nece Sve ostale stranice na netu normalno se otvaraju i konekcija je ok, sto znaci da nije do toga, pokusala sam preko razlicitih pretrazivaca i opet nista.
HEEEELP, HEEEELP
evo slike :
jesi li probala s drugim preglednikom?
jesam i nista..
jesam i nista..
Jesi postavila DNS (8.8.8.8 i 8.8.4.4)?
Moguće je da se radi o virusu koji blokira određene stranice,pa se YouTube ne može otvoriti čak ni s različitim preglednicima. Trebalo bi svakako izvršiti skeniranje tvrdog diska s nekim kvalitetnim anti-virusnim softverom.
http://pokit.org/get/?e9fd28641829db9324acafece95c9244.jpg moze mala pomoc kako ovo rijesiti ? :)
http://pokit.org/get/?e9fd28641829db9324acafece95c9244.jpg moze mala pomoc kako ovo rijesiti ? :)
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/tut-rjesenje-problema-servisom-youtube/209751.aspx
Pozdrav da ne otvaram temu... nemogu gledati neke klipove na youtubu dok drugi rade najnormalnije ali ovih par koje sam cesto gledao ne rade..zasto kako popraviti ukljucim video i samo se vrti kao da ucitava i crna slika :D
Pozdrav da ne otvaram temu... nemogu gledati neke klipove na youtubu dok drugi rade najnormalnije ali ovih par koje sam cesto gledao ne rade..zasto kako popraviti ukljucim video i samo se vrti kao da ucitava i crna slika :D
Jesi pokušao obrisat cookiese?
Jesam i djelomicno mi je pomoglo ali opet neke klipove nece nikako da mi otvori
Java je ukljucena na on, a flash player zadnja verzija a nije ni do klipa jer kod drugih ljudi uredno radi....sta ciniti ?
Nikako da rjesim problem ima li ko neku ideju do cega je sta raditi.Kad sve ocistim cclenerom radi sve par dana i onda opet nece da ucita video :S
Je li samo do mene ili je youtube postao totalno presporo smece u zadnje vrijeme, s konekcijom brzom od 20mbps yt se jedva ucitava, cak i na 480p, o skakanju po timelinu da ne govorim, jedva, sporo, cesto samo zastopa, jednostavno smor za gledati.
Imam problem.
Nedavno sam dobio novi laptop u pitanju je marka lenovo, u pocetku sam mogao redovno gledati svaki ali bukvalno svaki klip na youtube, i nakon nekog vremena youtube radi povremeno znaci nekad radi nekada ne, da li je u pitanju to sto sam skidao igrice sa 50gb neke sa 15gb i puno manjih sa 6 ili 7 gb ili nesto druugo?
josa da napomenem:
OS-Windows 10
Internet: tippnet