Ukraden steam account

poruka: 8
|
čitano: 2.096
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ukraden steam account

Pozdrav, prvi put sam ovdje tako da ne znam da li postam na pravo mjesto, tako da ako sam pogriješio oprostite unaprijed. Ukratko prevaren sam i ostao sam bez steam accounta, odmah nakon što se to desilo poslao sam 2 ticketa steam supportu jer sam paničario, onda sam nekad navečer se sabrao i zatvorio ta dva i poslao treći gdje gdje sam napisao ovo: 

Message by you on Fri, 18th Jul 2014 4:22 pm 

Hello, sorry for my third ticket, here i will provide more information. My original account was pandakonda1, password was *****, i will provide some pictures as evidence. When i realised i was scamed i tried to change my password but i couldnt acces my account because he changed the e-mail. That account was registred on e-mail ******@gmail.com. After that i made a new account, the user name is ebsco1 and password is the same ******, and the e-mail for that account is ******@hotmail.com. You can contact me on any of those 2 mails. Please make this happen as soon as possible because he trade my items after 7 days.
Another this i can prove is that my compendium was bought by a user name Casanova you can see him in my friends on pandakonda1 account, unless he deleted it because he started to delete all my friends and changed my name to ****. 

I repeat please be fast with response because he can trade my 300 items after 7 days. 

Best regards ****
 Uz to sam dodao 3 slike, jedna in game slika, a druge dvije su ss sa maila kada je promjenio e-mail i kada je ulazio na account. Sada moje pitanje je da li je ovo gore dovoljno da ubjedi steam da sam vlasnik accounta i koliko se čeka na odgovor, ja već čekam 7 dana (5 ako izbacimo subotu i nedjelju). Opet se izvinjavam ako sam postao na pogrešno mjesto. Pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ukraden steam account

nije mi bas najjasnije kako ti je ukrao neko account kada u slucaju prijavljicanja tj logovanja na acc sa drugog kopmjutera salje se code na tvoj registrovan email i tek onda se moze logovati na acocunt.

osim ako ti nisi dao komplet acc i dopustio login...  ili da ti j eukraden i steam login i email login istovremeno

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Ukraden steam account
mirkoj kaže...

nije mi bas najjasnije kako ti je ukrao neko account kada u slucaju prijavljicanja tj logovanja na acc sa drugog kopmjutera salje se code na tvoj registrovan email i tek onda se moze logovati na acocunt.

osim ako ti nisi dao komplet acc i dopustio login...  ili da ti j eukraden i steam login i email login istovremeno

Prvo je ukrao account mom prijatelju kojeg znam uživo i preko njegovog accounta meni ispričao neku laž u vezi neke kompanije kako je i on učestvovao u tom projektu i pozvao me na teamspeak da se čujem sa tim nekim vlasnikom te kompanije i ja sam povjerovao u tu neku priču o zaradi vjerujući da je to ustvari moj prijatelj i naravno dao username, password i kod koji dođe na mail ukratko ispao sam glup i naivan, nakon što se sam shvatio da sam prevaren nazvao sam ga i on mi je ispričao da je i on prevaren na isti način od nekog lika kojeg on dobro zna. 

13 godina
Ukraden steam account

Ako imaš dokaze da si kupio određene igre na svom acc-u lako ćeš vratiti acc,pod dokaze mislim na transakcijske kodove koje dobiješ prilikom kupovine preko paypala ili direktno preko kartice.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Ukraden steam account
subi91 kaže...

Ako imaš dokaze da si kupio određene igre na svom acc-u lako ćeš vratiti acc,pod dokaze mislim na transakcijske kodove koje dobiješ prilikom kupovine preko paypala ili direktno preko kartice.

To je problem, ja sam steam koristio samo za dotu 2 tako da nisam kupovao ništa preko steama, a iteme i setove sam uzimao preko prijatelja kojem dam novac i on mi samo pošalje preko trejda. 

17 godina
odjavljen
Ukraden steam account

Pa steam nije briga što si ti "kupio" od nekoga steam, naprotiv, oni to nikako ne podržavaju. Meni kada je netko "ukrao" steam accaunt dao sam podatke o svojoj kartici kojom sam kupio jednu igru i odmah sam ga dobio natrag.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ukraden steam account

Kad kupujete steam account od nekoga uvijek poslije toga kupite barem jednu igru , nije bitna cijena može bit i igra od 1 euro bitno je da imate račun i oni mogu u arhivi pogledat tu transakciju i vratit ti acocunt.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ukraden steam account

Ljudi pogrešno ste shvatili nisam ja kupio account od nekog taj account je moj ja sam ga napravio, samo sam iteme kupovao od nekog drugug jer sam ih mogao nabavit po jeftinijoj cjeni. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice