Sajt za bespl. zaradu Facebook Kredita?

poruka: 3
|
čitano: 2.505
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Postoji li kod nas kakav sajt gdje se ispunjavanjem anketa i instaliranjem nekih programa mogu dobiti besplatni facebook krediti? Tražio sam puno o tome, uglavnom ima za strane zemlje neke stranice uglavnom za Kanadu, Ameriku i Veliku Britaniju. Pokušavao sam sa proxy-em ali mi uvijek na kraju ankete izbaci poruku da nije dostupno u mojoj državi, vjerojatno skuže da sam preko proxy-a. Sigurno nekoga zanima isto pa ako može reć netko kako on to rješava bio bi mu zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sajt za bespl. zaradu Facebook Kredita?
knopso kaže...

Postoji li kod nas kakav sajt gdje se ispunjavanjem anketa i instaliranjem nekih programa mogu dobiti besplatni facebook krediti? Tražio sam puno o tome, uglavnom ima za strane zemlje neke stranice uglavnom za Kanadu, Ameriku i Veliku Britaniju. Pokušavao sam sa proxy-em ali mi uvijek na kraju ankete izbaci poruku da nije dostupno u mojoj državi, vjerojatno skuže da sam preko proxy-a. Sigurno nekoga zanima isto pa ako može reć netko kako on to rješava bio bi mu zahvalan.

nije li upravo www.knopso.com to prije nudio?

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan

besplatne kredite za facebook ne

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice