Rapidshare ludo brz besplatno !???

poruka: 10
|
čitano: 4.494
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Danas sam iša skinit jedan stari film (jedva ga uspio nać kako je rijedak) i stavim ga skidati sa JDownloaderom (16 .rar linkova) kad li odjednom gledam koji je ovo klinac, jel me oči varaju ili haluciniram ili je ovo neki bug sa mjerenjem brzine, kad li ono stvarno skida sa 1000 kBps file za fileom, nestaju sa liste u tren oka...

Inače nemam RS premium niti sam ga ikad imao, nisam nikakve premium settingse podešavao u JD-u, ali ipak mi daje moju punu maksimalnu download brzinu, dok mi je od proljetos (nakon MU kataklizme) uvijek davao 30 kBps kao i svim ostalim free userima (prije je bilo oko 250-270 kBps).

Ne samo da mi daje 30 puta veću brzinu nego nekidan nego čak ni ne traži reconnectanje, tj. JD trenutačno ne reconnecta router automatski radi promjene IP-a kao što inače radi nego samo nastavlja download bez problema jer RS čini se ne traži nikakvo čekanje između fileova iako sam free user, a prije je uvijek bilo čekanja koje se rješavalo automatiziranim reconnectanjem routera od strane JD-a.

Tražio sam po netu da vidim jel RS danas organizira nekakvu free-for-all feštu ili tako nešto, ali nigdje nema nikakve vijesti, ni ovdje na BUG forumu niko ništa ne spominje, so WHAT THE F*CK IS GOING ON !?

Isprobajte i sami skidanje sa RS pa vidite jel vam daje punu brzinu kao free useru...

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Ukinuli su ogranicenja brzine..

http://www.info.ba/tekstovi1_tekst.aspx?tid=17406

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 19:31 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala druže, sad vidim iste vijesti i drugdje, čudno kako ih nisam naša ranije, valjda očigledno nisam prave pojmove tražio...

Nego nevjerovatno kako se RS još uvijek brani da su smanjili brzine da bi se borili protiv piratstva, LOL, prije bi povjerovao da je Sanader sve one satove dobio na dar od Djeda Mraza... {#} Kad je očigledno da su ih smanjili da bi natjerali što više free usera da im počnu plaćati jer su mislili da nakon zatvaranja onoliko FHS-ova nema konkurencije pa mogu raditi šta oće.

Mora da su se sad ustrtali zbog vijesti o ponovnom otvaranju Megauploada, pobojali su se da će im MU uništiti posao. Ništa ljepše od konkurencije ! Još jednom - živio Kim the King ! {#}

P.S.

Ovo ne može potrajati vječno - ako nema nikakvih ograničenja za free usere onda niko nema zašto plaćati premium pretplatu ! Ovakvo stanje održati dugoročno bi bilo financijsko samoubojstvo za RS, sigurno će smisliti neki drugi način da zagorčaju korištenje free userima. Evo već najavljuju neke nove "mjere protiv piratstva", a pošto znamo da oni od piratstva žive i ništa ne vole više od piratstva znači da ta neuvjerljiva laž vjerovatno znači da će na neki novi način ograničiti free usere...

Anyway čini se da za file sharing stvari kreću nabolje, u dogledno vrijeme bi mogli imati bar 2-3 kvalitetna i brza file hosting servicea (RS, novi MU kad se otvori, i RG ako se oporavi od ovoga šta mu se događa u zadnje vrime)... Zlatni dani se vraćaju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 0:55 (Enkidu).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm. Zanimljivo.

Iako mi ne treba jer sve što mi trenutno treba imam u obliku torrenta.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 0:58 (Random.).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja je onda poanta kupovanja accaunta, osim za uploadanje? :D

everybody lies

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Rapidshare ludo brz besplatno !???
Core2Duo2 kaže...

Paralelna preuzimanja? Ne znaju svi za downloadere koji nakon završetka prvog dijela stavljaju drugi, treći...

16 godina

A i prošle godine je RS imao dosta dugo tako skupa sa MU... dobro je znači opet se traže RS linkovi... :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Random. kaže...
Core2Duo2 kaže...

Paralelna preuzimanja? Ne znaju svi za downloadere koji nakon završetka prvog dijela stavljaju drugi, treći...

Paralelni download znači skidanje nekoliko stvari istovremeno a ne to što si ti napisao.... ;)

bug caruje, um klade valja
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Random. kaže...
Core2Duo2 kaže...

Paralelni download znači skidanje nekoliko stvari istovremeno a ne to što si ti napisao.... ;)

Čitati s razumijevanjem. Pitanje bi bilo "Čemu paralelna preuzimanja ako možeš skinuti dio po dio automatski downloaderom?" Zato što ne znaju svi za takve downloadere a mnogi ih ne znaju niti koristiti. Stoga - postoji Premium račun. Nema "muke" sa downloaderima jer sve staviš da se skida paralelno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 5:31 (Random.).
14 godina
neaktivan

moze se i paralelno skidati bez premium acounta. neki dan sam skidao 20 filea odjednom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice