Danas sam iša skinit jedan stari film (jedva ga uspio nać kako je rijedak) i stavim ga skidati sa JDownloaderom (16 .rar linkova) kad li odjednom gledam koji je ovo klinac, jel me oči varaju ili haluciniram ili je ovo neki bug sa mjerenjem brzine, kad li ono stvarno skida sa 1000 kBps file za fileom, nestaju sa liste u tren oka...
Inače nemam RS premium niti sam ga ikad imao, nisam nikakve premium settingse podešavao u JD-u, ali ipak mi daje moju punu maksimalnu download brzinu, dok mi je od proljetos (nakon MU kataklizme) uvijek davao 30 kBps kao i svim ostalim free userima (prije je bilo oko 250-270 kBps).
Ne samo da mi daje 30 puta veću brzinu nego nekidan nego čak ni ne traži reconnectanje, tj. JD trenutačno ne reconnecta router automatski radi promjene IP-a kao što inače radi nego samo nastavlja download bez problema jer RS čini se ne traži nikakvo čekanje između fileova iako sam free user, a prije je uvijek bilo čekanja koje se rješavalo automatiziranim reconnectanjem routera od strane JD-a.
Tražio sam po netu da vidim jel RS danas organizira nekakvu free-for-all feštu ili tako nešto, ali nigdje nema nikakve vijesti, ni ovdje na BUG forumu niko ništa ne spominje, so WHAT THE F*CK IS GOING ON !?
Isprobajte i sami skidanje sa RS pa vidite jel vam daje punu brzinu kao free useru...