Prelazak za T-com sa Iskona

poruka: 3
|
čitano: 1.682
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz, od četvrtka će mi Iskon raskinuti ugovor i prelazim na T-com.Sad me zanima je li ću imati internet nakon raskida ili ne sve dok me T-com ne spoji na svoju mrežu ?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Prelazak za T-com sa Iskona

Ja sam imao obrnutu situaciju, i imao sam intrenet od T-Scuma skoz dok mi nije došao router od Iskona i odmah drigi dan kak sam ga spojio imao net.

16 godina
neaktivan

Imam dvije linije - na jednoj sam prešao s T-Coma na VIP, a na drugoj s T-Coma na Iskon. Kod prve, radi se samo o usluzi telefonije, iz VIPa su nazvali da sam prebačen - nikakvog prekida usluge nije bilo. Drugu liniju uglavnom koristim za pristup netu (poziva je malo) - kada je došao Iskonov router, jednostavno sam odspojio stari i spojio novi. Ako se dobro sjećam, mislim da je bilo potrebno nazvati Iskon da se obavi aktivacija, ali se sjećam da nije bilo nikakvih problema, niti izostanka pristupa netu. Na kraju mjeseca, uz VIP-ove i Iskonove račune s obračunom od dana prelaska, došli su i T-Comovi računi s obračunom do dana prelaska na druge operatere.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 12:02 (hrx).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice