PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.757
|
čitano: 1.064.656
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: PayPal - pitanja i odgovori
valisaurea kaže...

ne znam što je smiješno

do sada nisam imao ovaj problem

samo sam pitao ako tko zna

Pao s Marsa. Ljudi napisali stranice i stranice komentara o tom problemu u zadnja sada već tri mjeseca ili duže.

A za donju sliku naplaćujem 100 eura. Nije Poco, nego je Xiaomi, ali ista stvar.

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2025 20:20 (zelenapaprika).
14 godina
zelenapaprika kaže...
valisaurea kaže...

ne znam što je smiješno

Pao s Marsa. Ljudi napisali stranice i stranice komentara o tom problemu u zadnja sada već tri mjeseca ili duže.

A za donju sliku naplaćujem 100 eura. Nije Poco, nego je Xiaomi, ali ista stvar.

ovako je i označeno kod mene

da li to treba mijenjati u  dopusti uvijek ili ostaje ovo koje si postavio

14 godina
zelenapaprika kaže...
valisaurea kaže...

ne znam što je smiješno

možda sam pao s marsa ali zadnj put sam plaćao hosting 25.9 i sve bilo ok

inače koristim paypal od 2013

hva la

12 godina
valisaurea kaže...
manipulator kaže...
valisaurea kaže...
millennial kaže...
valisaurea kaže...

ima li tko problema danas s paypalom

ne mogu se logirati

ne pošalju mi cod na mobitel

za pristupna račun,niti na email

lozinka i pasword prođe i kad trebaju verifikaciju ,poslati cod na mob.,ne stiže ništa

stalno dobijem poruku-slika-

ima li kakvo rješenje

dobro jutro trnoružice 

ne znam što je smiješno

pitao kor.službu bonbon kažu:

Molim te da odeš u: Postavke – Aplikacije – Odabrati tri točkice u gornjem desnom kutu – Poseban pristup – Upotreba usluga Premium SMS – Odabrati: Uvijek dozvoli.

imam poco f3,i tu opciju ne mogu pronaći nigdje

Kupi A1 ,promiejni broj na njega ,dobijes kod i pici dalje 

radi li i na telemachu ,ako prebacim broj,s obzirom da imam internet kod njih

na a1 sam otkazao uslugu zbog lošeg interneta

Ne radi.Ma ja sam kupio na benzi za 3€ broj a1,doso odma kod i radi sve 

5 godina
valisaurea kaže...
zelenapaprika kaže...
valisaurea kaže...

ne znam što je smiješno

hva la

U ovoj temi je napisano najviše o tom problemu. Netko je prije par dana otvorio još jednu temu, nepotrebno.

Ili je problem u Paypalu ili u HT-u. Igra se ping pong. Paypal je očito nešto mijenjao kod sebe i ne žele to javno reći, a ja sumnjam da su imali neki problem sa sigurnosti. E, sad, zašto nekima radi SMS, a drugima ne, stvarno ne mogu znati. Jedan forumaš je dobio pojašnjenje od HAKOM-a zašto je tako. Pa trebaš pročitati sve te stare komentare, je u njima ima puno informacija. Na forumima je uvijek tako da je nešto već pojašnjeno, onda dođe netko novi i iznova postavi isto pitanje. I ljudima se više ne da odgovarati ispočetka na nešto što su odgovorili ranije.

Ja sam u zadnja dva mjeseca plaćao više puta Paypalom i nemam problema s prijavom na Paypal. Ranije sam koristio samo password bez ikakvih dodataka, a otkako su krenuli problemi, dodao sam Google authenticator za 2FA i za sada nemam problema.

Mobitel: svaki je malo drugačiji. Netko u Bonbonu ti je dao savjet gdje pronaći postavke, a to može izgledati malo drugačije u tvojem mobitelu i može biti drugačije nazvano, umjesto premium SMS, SMS s dodatnom naplatom i sl. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2025 21:18 (zelenapaprika).
5 godina
valisaurea kaže...
zelenapaprika kaže...
valisaurea kaže...

ne znam što je smiješno

ovako je i označeno kod mene

da li to treba mijenjati u  dopusti uvijek ili ostaje ovo koje si postavio

Ovako (na slici) je postavljeno kod mene. Ako su ti rekli da staviš Dopusti uvijek, onda probaj s Dopusti uvijek. Kad su ti to savjetovali iz Bonbona.

14 godina
zelenapaprika kaže...
valisaurea kaže...
zelenapaprika kaže...
valisaurea kaže...

ne znam što je smiješno

hva la

U ovoj temi je napisano najviše o tom problemu. Netko je prije par dana otvorio još jednu temu, nepotrebno.

Ili je problem u Paypalu ili u HT-u. Igra se ping pong. Paypal je očito nešto mijenjao kod sebe i ne žele to javno reći, a ja sumnjam da su imali neki problem sa sigurnosti. E, sad, zašto nekima radi SMS, a drugima ne, stvarno ne mogu znati. Jedan forumaš je dobio pojašnjenje od HAKOM-a zašto je tako. Pa trebaš pročitati sve te stare komentare, je u njima ima puno informacija. Na forumima je uvijek tako da je nešto već pojašnjeno, onda dođe netko novi i iznova postavi isto pitanje. I ljudima se više ne da odgovarati ispočetka na nešto što su odgovorili ranije.

Ja sam u zadnja dva mjeseca plaćao više puta Paypalom i nemam problema s prijavom na Paypal. Ranije sam koristio samo password bez ikakvih dodataka, a otkako su krenuli problemi, dodao sam Google authenticator za 2FA i za sada nemam problema.

Mobitel: svaki je malo drugačiji. Netko u Bonbonu ti je dao savjet gdje pronaći postavke, a to može izgledati malo drugačije u tvojem mobitelu i može biti drugačije nazvano, umjesto premium SMS, SMS s dodatnom naplatom i sl. 

ovako si mogao odmah objasniti,samo sam zatražio pomoć ako tko zna

nisam znao za ovaj problem

14 godina
manipulator kaže...
valisaurea kaže...
manipulator kaže...
valisaurea kaže...
millennial kaže...
valisaurea kaže...

ima li tko problema danas s paypalom

ne mogu se logirati

ne pošalju mi cod na mobitel

za pristupna račun,niti na email

lozinka i pasword prođe i kad trebaju verifikaciju ,poslati cod na mob.,ne stiže ništa

stalno dobijem poruku-slika-

ima li kakvo rješenje

dobro jutro trnoružice 

ne znam što je smiješno

pitao kor.službu bonbon kažu:

Molim te da odeš u: Postavke – Aplikacije – Odabrati tri točkice u gornjem desnom kutu – Poseban pristup – Upotreba usluga Premium SMS – Odabrati: Uvijek dozvoli.

imam poco f3,i tu opciju ne mogu pronaći nigdje

Kupi A1 ,promiejni broj na njega ,dobijes kod i pici dalje 

radi li i na telemachu ,ako prebacim broj,s obzirom da imam internet kod njih

na a1 sam otkazao uslugu zbog lošeg interneta

Ne radi.Ma ja sam kupio na benzi za 3€ broj a1,doso odma kod i radi sve 

problem je što ne mogu napraviti logiranje,jer imam broj od bonbona registriran,imami e mail ali nema coda

tako da promjenom na a1 ne dobijem ništa

osim nove registracijena paypal

5 godina

rant deleted

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2025 10:45 (zelenapaprika).
5 godina

rant deleted

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2025 10:45 (zelenapaprika).
2 godine
valisaurea kaže...

ne znam što je smiješno

nije smiješno, tragično je. smijeh je samo moj način "borbe". 

16 godina

Ja sam napravio što su ti je napisala korisnička služba bonbona. 

Imam samsung S23 ultra. Išao sam u Postavke-Aplikacije-Kliknuo na tri točkice u godnjem desnom kutu-Poseban pristup-Upot. premium usluge tek. poruke (tu imam izbornik sa Poruke (dva komada) na oba sam kliknio Uvijek dozvoli. 

Do sada sam na prvoj imao uvijek pitaj, a na drugoj uvijek dozvoli. Nakon te promjene sam išao u paypal da mi verificira drugi broj koji imam u paypalu, bonbon broj i odma mi je došao kod. Neznam ima li ikakve veze što sam napravio gore prije napisano. Ali uspio sam verificirati broj. Hvala.

7 tjedana
Cisto da javim, tcom broj danas upravo stigao SMS nakon 2 tjedna pokusavanja.
Ocito je opet proradilo takoda logirajte se dok mozete....

1 0 hvala 0
14 godina
PayPal - pitanja i odgovori

evo proradilo,upravo platio paypalom

dobio cod na bonbon,kao osnovni

te dodatni broj a1 i telemach

sve proradilo

Moj PC  
3 0 hvala 0
2 mjeseca

Ja riješila problem prije 3-4 tjedna, Paypal čovjek se mučio oko 45 min s mojim accountom, SMS stizao na novi Telemach broj, ali emailovi nisu stizali. Na kraju mi kao ekstremno rješenje predložio da mi izbriše account i da si napravim novi. Aleluja! Prijašnji ljudi nisu htjeli izbrisati, samo su govorili "strpite se, radimo na otklanjanju problema". I tako cca 6-7 puta.

Anyway! Sad imam novi account i stavila Google Authenticator umjesto SMS-a (iako dolaze SMS-i na Telemach broj, ali ne želim više nikad vidjeti SMS verifikaciju nakon ovog sranja koje je trajalo 2 mjeseca od 11.09.2025.).

Kako je kod vas drugih? 

.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:50 (Epyon).

2 0 hvala 0
12 godina
Meni normalno radi vec 3 mjeseca ali preko google 2fa. Kad se logiram nudim mi vise opcija posalji kod na sms posalji kod na email a prije toga nije bilo samo sms. Ja sam sve sto imam sms prebacio na 2fa google ako nudi mogucnost.
15 godina

Nemam pojma gdje postaviti pitanje ali evo pokušat cu ovako.

Preko Adidas web stranice uzeo neke tenisice koje mi nisu odgovarale, vratio sam ih nauad i zatrazio povrat. Danas mi stize obavijest da su mi napravili refund ali ja nista novaca nisam primio. Dobio Pdf nekakav Credit note dokument. Jel neko zna jel to ide tek kasnije ili kako,povrat?

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice