Pass net

poruka: 7
|
čitano: 1.177
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pass net

Ja iman internet spojen  zanima me di se nalazi pass na kojem mjestu u windowsu jer se vidi usen name a pass kao sto vidite na slici se nevidi.Nema to veze sa nikakvim provajderom.

Recimo da sam izgurio pass a iman napravljenu konekciju di se taj pass more vidit U registri bazi .....??? di ?

1 1
BAN
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 21:56 (cromaster).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pass net

uploadaj sliku na net...

sorry...slika se pojavila. Probaj naći na papirima koje si dobio kada si sklopio ugovor sa provajderom. ne razuimjem,ti zelis promijeniti pass ?

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 22:01 (gta_4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Pass net
cromaster kaže...

Ja iman internet spojen  zanima me di se nalazi pass na kojem mjestu u windowsu jer se vidi usen name a pass kao sto vidite na slici se nevidi.Nema to veze sa nikakvim provajderom.

Recimo da sam izgurio pass a iman napravljenu konekciju di se taj pass more vidit U registri bazi .......

Po koji put već otvaraš istu temu?

Stalno imaš problema s passwordima :(
16 godina
neaktivan
Pass net

prvi put nisam dobio odgovor i tema mi je zaključana rekli su je otključat pa nisu

a da to mi preskočimo i da mi dadnete kakav odgovor

BAN

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ja sumnjam da je on izgubio svoj pass. on se sigurno želi dočepati tuđeg pass-a pa sad traži od nas pomoć, tobože kao da je svoj izgubio.

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan

ma neka si ti komentira jeli ti srce na mistu

jurluk kaže...

ma ja sumnjam da je on izgubio svoj pass. on se sigurno želi dočepati tuđeg pass-a pa sad traži od nas pomoć, tobože kao da je svoj izgubio.

BAN
16 godina
neaktivan
Pass net

Zna li netko

BAN

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice