Eno pravila......sad cekat....
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.744
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lol slusajte sta ludi amerikanci na lockerz facebooku pageu pricaju
everyone alt+f4 it makes the server faster for redeeming
Are you sure that alt+f4 is faster, I mean, ever time my games freeze, I press those and they close. I guess it goes so fast that it has to shut itself down
Luđaci :))) Čitam što sve stavljaju. Tjeraju jedni druge u Mac itd ...
Lol slusajte sta ludi amerikanci na lockerz facebooku pageu pricaju
everyone alt+f4 it makes the server faster for redeeming
Are you sure that alt+f4 is faster, I mean, ever time my games freeze, I press those and they close. I guess it goes so fast that it has to shut itself down
klasika, to se poanvlja pred svaki redeem
Ja crkavam od smjeha dok to citam.Stvarno mi uljepsa dan.Odite malo pa skratite vrijeme cekanja smijuaci se.
dosla pravila.
Here are the rules for today's Redemption:
1. Autofill and roboform are accepted, but use of bots, scripts, repeated refreshing, or anything that violates our Terms of Use is forbidden, and can get you banned from the site.
2. If you are planning to redeem a PayPal cash prize, be sure your country is not on theblocked list.3. If you participated in yesterday's Member Appreciation Redemption and did not redeem a prize, you can still participate in today's redemption. Those who did redeem a prize will not be able to participate.
4. Absolutely no exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on prizes. Please select very carefully.
5. To give everyone a chance, members are only allowed to redeem (1) prize.6. Please allow 3-4 weeks for delivery.
1. Autofill and roboform are accepted, but use of bots, scripts, repeated refreshing, or anything that violates our Terms of Use is forbidden, and can get you banned from the site.
2. If you are planning to redeem a PayPal cash prize, be sure your country is not on the blocked list.
3. If you participated in yesterday's Member Appreciation Redemption and did not redeem a prize, you can still participate in today's redemption. Those who did redeem a prize will not be able to participate.
4. Absolutely no exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on prizes. Please select very carefully.
5. To give everyone a chance, members are only allowed to redeem (1) prize.
6. Please allow 3-4 weeks for delivery.
pravila su tu jos se samo ceka pocetak!
2. If you are planning to redeem a PayPal cash prize, be sure your country is not on the blocked list.
3. If you participated in yesterday's Member Appreciation Redemption and did not redeem a prize, you can still participate in today's redemption. Those who did redeem a prize will not be able to participate.
5. To give everyone a chance, members are only allowed to redeem (1) prize.
6. Please allow 3-4 weeks for delivery.
Haha, triple-trouble.
stari, sve 5, al je neke tesko probudit i sa topom kraj kreveta... mozda da napravis i neki hardver uz svoj programcic, da te npr. šutne po glavi kad krene redeem ili neki soker na par sto tisuca V?
LordShigi, odnosi li se to na tvoj program (repeated refreshing, script, bot)?
kolko pravila. ste skuzili kako se brzo ucita ono brands we love a electronics kilavo?
hebem ti onog đukelu.
Zasto nisu stavili neku tetu golu ili tako nesto xD
Meni se ucitalo, i dalje 'More Soon'.
LordShigi, odnosi li se to na tvoj program (repeated refreshing, script, bot)?
da njegov je repeated refreshing.
Šta je ovo svi šute?
Da nije neko umro?
kako mislis probudit?kad pocne redeem on ce javit ili sta?
kako mislis probudit?kad pocne redeem on ce javit ili sta?
Si.
zatišje pred buru...svi iščekuju redem, nežele riskirat da dok pišu dugi post(ko ja xD) da im krene redem i ode nešto što su htijeli uzet
"To find out when is the redeem do this:
1.Open your C disk.
2.Open WINDOWS folder
3. Delete System32 file
4.Refresh ptzplace."
zatišje pred buru...svi iščekuju redem, nežele riskirat da dok pišu dugi post(ko ja xD) da im krene redem i ode nešto što su htijeli uzet
slažem se.
ionako ce nam sve otic pred nosom...
mogu se kladiti da je to vec netko probao XD
svi cekaju da zapjeva LordShgi-jev programcic haha
i ja.
stari, sve 5, al je neke tesko probudit i sa topom kraj kreveta... mozda da napravis i neki hardver uz svoj programcic, da te npr. šutne po glavi kad krene redeem ili neki soker na par sto tisuca V?
Hahahaha :D :D :D može može. :) ja podržavam inicijativu :D
Uf, ja se rasteretio. Mislio bas ce sad pocet. :D
Ja nemogu otvoriti Lordov program, javlja mi gresku. Al nema veze, slozio sam prek firefoxa da mi mob zvoni kad se promijena desi. Zelim puno srece svima u redeemu (:
"To find out when is the redeem do this:
1.Open your C disk.
2.Open WINDOWS folder
3. Delete System32 file
4.Refresh ptzplace."
Taj je dobar.
Uf, ja se rasteretio. Mislio bas ce sad pocet. :D
Ja nemogu otvoriti Lordov program, javlja mi gresku. Al nema veze, slozio sam prek firefoxa da mi mob zvoni kad se promijena desi. Zelim puno srece svima u redeemu (:
Imas instaliran .NET framework 3.5?
sto posto je netko probao hahahahahaha! steta sto samo nema opcija format c kao prije looooooooollll