Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.033
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
14 godina
neaktivan
Re: Lockerz
Perkan777 kaže...
CoLdPlay kaže...

Je li 100% da ce i kod nas biti shop ubrzo ?

Ne.Cini se da nece ni na ljeto kod nas!

Valjda bude nekada pa se bodovi na kraju isplate.

16 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...
Perkan777 kaže...
CoLdPlay kaže...

Je li 100% da ce i kod nas biti shop ubrzo ?

Ne.Cini se da nece ni na ljeto kod nas!

Valjda bude nekada pa se bodovi na kraju isplate.

Sve se bojim da nikada ni nece doci kod nas :( Tako ti je to kad si maloljudna zemlja!

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
15 godina
neaktivan
Lockerz

Upravo je redeem.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Ma kriminalno brzo sve nestane

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Ma djaba mi ovaj redeem kad ne stignem -.-

Kliknem na sta zelim i ne izbaci mi nista :r

IT'S RECORD TIME!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma da bas premalo stvari ima i jos im stranica nije stabilna! Valjda cu nesto uzet kasnije ako nist bar 5$ na svakom acc za trud
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam uzeo Decalz . HAHAHAHA ...  ajd bar je nesto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisi trebo, sad nećeš u ova još 4 ostala dana moć redeemat...

16 godina
protjeran
Lockerz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zgsolja kaže...

Nudim skriptu za Lockerz!

Cijena 1 $,preko PM-a ćemo se dogovoriti o načinu plačanja

Features:

• 256 error fixer
  • Second PTZPlace redemption account
  • Auto-submit form after "x" seconds
  • Hide freshout items
  • Hide items that you don't have PTZ enough for
  • Second backup boutique

joj bas sam ti mislio dati ovih 20 dolara sta sam redemao nedavno, za to...full mi treba, ali eto posto drugi nue dzabe pitat cu njih...

-.-" LAWL!

15 godina

Koja glupost ovaj flash redeem, nek stave više nagrada...Bio na PayPal 50$ i nisam ziher jel sam flegan ili ne...Al pobran mi je pred nosa..

15 godina
Lockerz

nemam rijeci...sve prazno...majke ti sta u 5-10 sek svi poberu sve...ovi flash redemovi su im zesci fail, imaju par komada po itemu...jadno

a i evo sta mi se dogodilo prvi put

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lol i meni isto...al sam se zahebo nakucao sam samo 3 captche u captcha bypass programu i 3 puta iso na razne nagrade i kad sam bas trebo cetvrti put nesto ugrabit pise da nevalja captcha...sad sam nakucao 20 pa cemo da vidimo...

NoThInG CaN't StOp Me !!!
15 godina
neaktivan
Lockerz

evo ovako firefox mi neradi za redeem..nakon logiranja ekran crn pise samo ono rules for international members a nagrade nevidim....boutique selector mi isto nije radio jel i vama? i da li cekate treci flash?? slazem se flashovi su golo sranje al jbg...ja cu sacekat i ovaj treci i bez obzira ako paypal bude sav zelen idem na bar 10$ dok ja tamo redeemujem ovo prije ce taman biti fresh out....flashovi kako prodju prodju to mi je samo da testam LRC xD a za regionalne se ja pripremam!

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nece biti svi zeleni 10000% ostat ce ti mozda 10 i 20...neznam stvarno prebrzo to ide, kao da uopce nema problema sa lrc-om i slicnim programima pa ih ljudi koriste masovno, zato i nestaju nagrade...neznam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bokyyy kaže...

evo ovako firefox mi neradi za redeem..nakon logiranja ekran crn pise samo ono rules for international members a nagrade nevidim....boutique selector mi isto nije radio jel i vama? i da li cekate treci flash?? slazem se flashovi su golo sranje al jbg...ja cu sacekat i ovaj treci i bez obzira ako paypal bude sav zelen idem na bar 10$ dok ja tamo redeemujem ovo prije ce taman biti fresh out....flashovi kako prodju prodju to mi je samo da testam LRC xD a za regionalne se ja pripremam!

ni jučer nisam a ni danas nebudem čekal taj treći flash. neću ko budala čekat u sitne sate da kad udjem sve nestane u sekundi makar imam lrc pro i captcha bypass ne stignem.....

malo me zezaju i one slike neznam kako se kaže na engleskom onaj crni kukac i još neke slike nisam znal pa zakasnim..........još i taj ooopppssss

16 godina
protjeran
Lockerz

LOL nema vise flash redeema.Napravit ce jedan general umjesto ovih preostalih xD

Mislim da je tako i bolje

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

da tako je najbolje. sad barem imamo priliku nešto uzet

0 0 hvala 0
16 godina
KASA kaže...

da tako je najbolje. sad barem imamo priliku nešto uzet

trebali su ostavit general reedemove a ne ove regional ili flash

tamo se moglo nesto dobro pokupit rucno

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
ja neznam, al meni nitko ne zeli poslat skriptu od onih koje sam pitao za free (firefox)
nisam ni odgovora dobio ni ništa, osobito od perkana

jel mi može netko reć gdje ju mogu nabavit ?
15 godina

Mislim da sam ju vidio na talkprizes!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
ok hvala
16 godina
Perkan777 kaže...

Kome treba autofill za firefox nek pm-a.Besplatno je!

? ja sam ti vec oko 4 pp poslo

16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Perkan777 kaže...

Kome treba autofill za firefox nek pm-a.Besplatno je!

? ja sam ti vec oko 4 pp poslo

Sry evo sad ti saljem!

14 godina
neaktivan
carina

pozdrav svima ... novi sam , namjeravam uzeti onaj ipod shuffle 2gb priko 24/7 pa me zanima koliko bi me dosla carina na njega ?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: carina
sasht1 kaže...

pozdrav svima ... novi sam , namjeravam uzeti onaj ipod shuffle 2gb priko 24/7 pa me zanima koliko bi me dosla carina na njega ?

RTFM

14 godina
neaktivan

ne razumin bas sta bi ovo tribalo znacit

15 godina
sasht1 kaže...

ne razumin bas sta bi ovo tribalo znacit

Evo sto znaci ta skracenica

Na pitanja kao sto su tvoja je odgovoreno na skoro svakoj stranici ove teme!

14 godina
neaktivan

slusaj nisan ja vamo dosa da bi pretraziva 600 stranica da naden odgovor nego san se pouzda u to da ce mi neko bas zbog toga razloga rec kakva je carina i sta mogu ocekivat al fala na odgovoru ... ccc

16 godina
protjeran
sasht1 kaže...

slusaj nisan ja vamo dosa da bi pretraziva 600 stranica da naden odgovor nego san se pouzda u to da ce mi neko bas zbog toga razloga rec kakva je carina i sta mogu ocekivat al fala na odgovoru ... ccc

Ukratko neces dobiti fizicku nagradu nego ces dobiti novac na paypal ili alertpay u njezinoj novcanoj protuvrijednosti.

To je pitanje sad odgovoreno 101 put.Trebalo bi staviti neki tutorial na pocetnu stranu!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice