Dakle zanima me koji internet je najjeftiniji od svih u hrvatskoj kao sto su b-net,iskon...
Sada imam od T-com i racun je dosao do 400kn a kod njih pise da je 100 i nest...pa cu izgleda ostat bez neta.
Dakle flat.
Dakle zanima me koji internet je najjeftiniji od svih u hrvatskoj kao sto su b-net,iskon...
Sada imam od T-com i racun je dosao do 400kn a kod njih pise da je 100 i nest...pa cu izgleda ostat bez neta.
Dakle flat.
ak moš dobit bnet onda ga uzmi
definitivno naj jeftiniji
ja koristim optimu i zadovoljan sam iako bi im mogle brzine biti malo bliže ovima bnet-a za te pare
Naslov win.
Ti bi kupio cijeli internet ?
Dakle flat.
400 kn ti je došlo jer t-com je počeo spajat sve račune u jedan! (Maxtv, internet i fiksni)
Da li si možda učenik/student/profesor?
Koja kombinacija te zanima; tel+int, tv+int, samo int?
EDIT: Ovo bi trebalo biti najjeftinije!
Nekako sumnjam u to.
Koja kombinacija te zanima; tel+int, tv+int, samo int?
EDIT: Ovo bi trebalo biti najjeftinije!
Kaj ti to vrjedi kad večina ne može na Bnet, pa u tom slučaju drugi najeftiniji izbor je Iskon Duo Flat paket za 160kn mjesečno kaj je super u odnosu na 230kn kod Flat T-Šrot paketa.
http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_duo/internet_telefon/vise/narudzba_smart
Koji paket?
Kontroliraj promet, user.t-com.hr
Ako ti je mali paket pređi na flat, što odmah pištiš oko promjene operatera.
I malo se bolje upoznaj sa stavkama na računu. Mi ne možemo znati zašto si ti dobio toliki račun.
Evo ja sam presao na iskon sa t-com(najgora mreza u HRVATSKOJ za svee) ako mozete uzmite onaj carnet iskon ako ste ucenik profesor ili student samo uzmete vase carnet podatke od vaseg prof informatike zato sto se stvarno isplati uzeti taj net i nije skup..
B-net ,ali sumnjam da je dostupan u ''Donjoj Moći'' ,možeš im poslati jedino na e-mail da si zainteresiran za njihove usluge oni to prikupljaju i prema tome će proširiti svoje usluge,ja pitah jučer inače sam iz okolice Velike Gorice samo 7 od Gorice,,gdje je dostupno, ali eto okolica ništa,,sad nagovaram susjede i sve u okolici da pošalju da su zainteresirani pa tko zna mozda se do ljeta prošire i do nas
Samo net imam nije ukljucen maxtv (vise...) al je svejedno preskup kolko ja vidim.Provjerit cu promet makar znam da imam 4mb/sec (download) - 0.25 upload,znaci flat.
Ima li itko ikakvih iskustva s Iskon HR.DUO Surf uslugom?
Samo net imam nije ukljucen maxtv (vise...) al je svejedno preskup kolko ja vidim.Provjerit cu promet makar znam da imam 4mb/sec (download) - 0.25 upload,znaci flat.
Brzina nema nikakve veze sa paketom prometa.
Imaš paket 15 GB ili 1 GB, sa flatom ti internet ne može biti 400 kn i da hoćeš.
http://t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp
Cijena za pristup i promet se zbraja!
Ali koliko si neinformiran a trošiš i trebaju ti ga ugasiti.
H1
Pokrivaju skoro pa cijelu Hrvatsku i dosta su jeftini.
Imaš paket 15 GB ili 1 GB, sa flatom ti internet ne može biti 400 kn i da hoćeš.
http://t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp
Cijena za pristup i promet se zbraja!
Ali koliko si neinformiran a trošiš i trebaju ti ga ugasiti.
Imam flat ali neznam zasto je tolko pogledat cu cek i napisat sto je sve uracunato.
Jednostavno odi na user.t-com.hr, logiraj se i trebalo bi ti pisati pod Tip korisnika: "Pristup MAXadsl Flat"
Jednostavno odi na user.t-com.hr, logiraj se i trebalo bi ti pisati pod Tip korisnika: "Pristup MAXadsl Flat"
Pa pise tako !
Sutra cu napisat sto sve u ceku pise.
Pa pise tako !
Sutra cu napisat sto sve u ceku pise.
Fiksni ti je na t-comu?
Ako si u Zagrebu, Velikoj Gorici ili Samoboru imas AMIS
Ja sam presao kod njih na 2u1 paket ( 8 Mbps DL )
Racun nebi smjeo bit preko 200 kn
Dakle flat.
Ako imate invalida u obitelji onda definitivno Iskon jer daje 30% popusta na DUO i TRIO pakete (cca 100kn)
Dakle flat.
Susjedov wlan
H1
Pokrivaju skoro pa cijelu Hrvatsku i dosta su jeftini.
Je kako ne malo sutra ja sam u Zagrebu, pa ništa od H1 a za recimo Vrbovec ili Bjelovar ne moraš nit pitat jel uglavnom nisu uopče jeftini a dalje nečemo.