Googe Chrome ne otvara neke vide-e

poruka: 6
|
čitano: 2.593
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Od neki dan imam problem sa Google Chromom koji koristim vec nekih godinu dana na kompu,znaci problem je u tome sto kad otovorim neki video,na net-u recimo na youtube-u cujem zvuk ali nema slike( tj. slika je zelena) i to ne na svim vide-ima neke otvara normalno,dok te koji mi ne rade,preko Mozille normalno mogu otovorit i pogledat...tako i na fejsu...probo sam reinstalirat chrome i njegove dodatne,ali ista stvar...kako da popravim? 

Mafija sused,lopovi su među nama!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Googe Chrome ne otvara neke vide-e

ajde pomagaj netko

15 godina

Napravi ponovo uninstal, najbolje preko reva, počistiti registry - ccleaner ili auslogic registry cleaner(ako nisi napravio poslije uninstalla). I zatim svježa instalacija. Možda je ostalo nekih flash stvari od chroma pa je zato najbolje poslije uninstalla dobro očistiti registry.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 20:52 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probao,nista od toga ista stvar se događa... :/

15 godina

Evo na ovoj stranici kako je rješen problem(samo trebaš isključiti ''enable hardware acceleration'' unutar browsera, tj. unutar videa u postavkama flasha). Trebalo bi onda biti ok.

Edit:

Nisam siguran da li će raditi jer je kod mene ta opcija uključena i sve ok, možda su u pitanju i driveri ili nešto treće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 1:11 (fighterZu).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

Evo na ovoj stranici kako je rješen problem(samo trebaš isključiti ''enable hardware acceleration'' unutar browsera, tj. unutar videa u postavkama flasha). Trebalo bi onda biti ok.

Edit:

Nisam siguran da li će raditi jer je kod mene ta opcija uključena i sve ok, možda su u pitanju i driveri ili nešto treće.

Rjesio sam problem Hvala ti :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice