Od neki dan imam problem sa Google Chromom koji koristim vec nekih godinu dana na kompu,znaci problem je u tome sto kad otovorim neki video,na net-u recimo na youtube-u cujem zvuk ali nema slike( tj. slika je zelena) i to ne na svim vide-ima neke otvara normalno,dok te koji mi ne rade,preko Mozille normalno mogu otovorit i pogledat...tako i na fejsu...probo sam reinstalirat chrome i njegove dodatne,ali ista stvar...kako da popravim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde pomagaj netko
Napravi ponovo uninstal, najbolje preko reva, počistiti registry - ccleaner ili auslogic registry cleaner(ako nisi napravio poslije uninstalla). I zatim svježa instalacija. Možda je ostalo nekih flash stvari od chroma pa je zato najbolje poslije uninstalla dobro očistiti registry.
Probao,nista od toga ista stvar se događa... :/
Evo na ovoj stranici kako je rješen problem(samo trebaš isključiti ''enable hardware acceleration'' unutar browsera, tj. unutar videa u postavkama flasha). Trebalo bi onda biti ok.
Edit:
Nisam siguran da li će raditi jer je kod mene ta opcija uključena i sve ok, možda su u pitanju i driveri ili nešto treće.
Evo na ovoj stranici kako je rješen problem(samo trebaš isključiti ''enable hardware acceleration'' unutar browsera, tj. unutar videa u postavkama flasha). Trebalo bi onda biti ok.
Edit:
Nisam siguran da li će raditi jer je kod mene ta opcija uključena i sve ok, možda su u pitanju i driveri ili nešto treće.
Rjesio sam problem Hvala ti :)