Firefox me auto logira krivim accountom uvijek

poruka: 15
|
čitano: 1.658
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kad god klikenm sing in na youtube glupi ff me logira sa krivim accountom umjesto da mi otvori login stranicu, tako da ako ocu doci do login stranice moram rucno pisati url.

ikakve sanse da ga sprijecim da sam radi ono sto mu nisam rekao?

vec ide poprilicno na zivce.

isti problem i sa gmail..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tools - Options - Security - Show Passwords - tamo obriši sve logine koji ti ne trebaju.

Uz to obriši cookije i to je to.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox me auto logira krivim accountom uvijek

Nema mi youtube na toj listi i ako mi on pamti 2 accounta na youtube.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
16 godina
neaktivan

Ima sigurno ,samo treba dobro pogledat! Firefox se autologira samo na siteove koje ima spremljene u passwordima! Trebaš vidit u Account Settings ,možda si prijavljen preko Googlea. Onda u passwordima vidi gdi ti je drugačiji password od Googlea ,to je YouTube.

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 13:12 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Escudo kaže...

obriši onaj koji ti ne treba od ta dva....po gore spomenutom postupku
Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
16 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...
Escudo kaže...

obriši onaj koji ti ne treba od ta dva....po gore spomenutom postupku
 Pa kako ti moram rec da ga nema na toj listi..
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

samo jedno pitanje... dali je korisnicko ime s kojim te logira na youtube u ikakvom srodstvu s google accountom koji imas... ako je, izbrisi google pass sa liste, jer su g i y medjusobno povezani (ako si to prilikom registracije na yt odabra)

16 godina
neaktivan
wifi kaže...
Escudo kaže...

samo jedno pitanje... dali je korisnicko ime s kojim te logira na youtube u ikakvom srodstvu s google accountom koji imas... ako je, izbrisi google pass sa liste, jer su g i y medjusobno povezani (ako si to prilikom registracije na yt odabra)

znam da su povezani, ali youtube account je TheIgorra a na gmail nema nikakv account pod TheIgorra, i mail koristen za taj youtube account je sa yahoo.

17 godina
neaktivan

a da provas ovako... odlogiras se s youtube i logiras se novim korisnickim imenom, taj bi ti tad treba bit ponudjen za spremanje pa odaberes njega.... otherwise, ako se nigdi ne vidi, neman bas ideja u cemu bi moga bit problem....

16 godina
neaktivan
wifi kaže...

a da provas ovako... odlogiras se s youtube i logiras se novim korisnickim imenom, taj bi ti tad treba bit ponudjen za spremanje pa odaberes njega.... otherwise, ako se nigdi ne vidi, neman bas ideja u cemu bi moga bit problem....

pa pamti mi TheIgorra i 1612greek ali me uvijek auto logira kao theigorra..

a napraviti master reset i obrisati sve sifre bi mi donijelo puno muka (sa nekim drugim siframa)

17 godina
Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Ja imam problem i ves sam pisao na forumu i pisat cu jos, dok ne rjesim to, firefox mi ne pamti user name  ni pasword??? samo od sebe, ili ponekad pamti al moram stisnut login a ponekad nista od passworda ili od username-a nije upisano?

kao primjer dajem vam BUG forum, uvjek se moram ponovno logirati  i to iako nisam ni resetirao PC? nadam se da ste me svatili!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 12:27 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rekao bih da nisi dozvolio cookie, to ti je u ff pod privacy.

16 godina
neaktivan
bed kaže...

Rekao bih da nisi dozvolio cookie, to ti je u ff pod privacy.

.moguće..
tools>options>privacy>firefox vill>use costum settings for history:sve mora bit čekirano osim automatically start firefox in private browsing session..(keep until>they expire)

a pod privacy> settings>data>bez kvačica saved passwords,site preferences i offline website data..

edit:sad vidim da si o tome pisao,ali u drugoj temi..i da ti sve to štima..
jesi probao s ona dva programa,ako je nakon toga isto,možda da deinstaliraš firefox i skineš novi..
ali bi nakon deinstalacije trebao počistiti registar,tek onda skidati..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 14:10 (seneka).
16 godina

decki fala na odgovorima al je neki lik na drugoj temi o firefoxu odgovorio sta treba, malo sam traio po forumu i nasao tipa s istim problemom i tamo su mu rekli da u dadoteci od firefoxa preimenuje neki file. to sam i ja napravio i sad je sve u redu, al fala jos jedanput

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice