Firefox 4.0 beta

poruka: 2.401
|
čitano: 601.167
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Firefox 4.0 beta
Crypto kaže...

Najvazniji addon Sxipper na 4.0 mi neradi, ako netko zna rijesenje ovog problema neka slobodno kaze,jako mi je vazan radi passworda.

Di je nestao reload button? Nevolim CTRL + R, nikako.

Evo ja isprobavam FF 4.0 RC1, i kao okorjeli   Operaš mogu reći da mi se sviđa, ali me zanima kako se web stranica zumira na početnu vrijednost?

Evo što je mene trenutno očaralo:

FF Plus: brzina instalacije, brzina paljenja, i očitavanja weba, sučelje

FF minus: za sad ništa!  {#}

17 godina
Cevi kaže...
kako se web stranica zumira na početnu vrijednost?

CTRL + 0 (nula)

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Cevi kaže...
Operaš mogu reći da mi se sviđa, ali me zanima kako se web stranica zumira na početnu vrijednost?

Probaj ctrl+0 (nula)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Cevi kaže...
kako se web stranica zumira na početnu vrijednost?

CTRL + 0 (nula)

F1-IVO kaže...
Cevi kaže...
Operaš mogu reći da mi se sviđa, ali me zanima kako se web stranica zumira na početnu vrijednost?

Probaj ctrl+0 (nula)

radi! Hvala na pomoći!

15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Stoji bijeli kvadratic.

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...

Sxipper neradi jos uvijek...

Kako maknuti ova boldana slova? (moglo bi se tako reci ) na nekim forumima su mi slova negdje boldana, a negdje nisu pa me oci od toga bole pomalo.

Hmm, ja sam ga uspeo instalirati nakon instalacije Add-on Compatibility Reporter, eh sad šta bih tu trebalo da radi?

Da li se tebi instalira dodatak i da li možeš pristupiti njegovim opcijama?

Boldana slova su zbog hardverske akceleracije tj. zbog DirectWrite-a.

Postoji par načina na koji bi to mogao da rešiš:

1) instaliraj hotfixe od MS-a:

KB2505438
KB2454826

2) Osveži drajvere (da nisu stariji 5 meseci)

3) Da podešavaš fontove sa ovim dodatkom.

4) U about:config da gfx.font_rendering.cleartype.use_for_downloadable_fonts postaviš na false. (potrebno ponovo pokrenuti Firefox)

5) Probaš sa ovime.

6) Ukoliko ništa od toga ne pomaže i jednostavno se ne možeš navići na DirectWrite fontove, isključi hardversku akceleraciju preko about:config i gfx.direct2d.disabled staviš na true.

Tako ti ostaje Direct3D 9 što akcelerira manje nego Direct2D ali bolje išta nego ništa.

malada kaže...

Jel zna netko sto je ovo i kako ga se rjesiti? (Zaokruzeno kod FF menu tipke)

Da li koristiš neku temu, dodatak?

Možda je to problem?

http://baguje.com/author/icecold/
16 godina
Firefox 4.0 beta

Nego jel ima kakva informacija kad će izaći cijeli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nego jel ima kakva informacija kad će izaći cijeli?

http://www.southparkstudios.com/clips/155349/cartman-wants-a-wii

{#}

Testiranja i praćenja feedback-a od korisnika još traju.

Strpite se još malo :)

Još nekih nedelju dana.

Ja se nadam da će MS izbaciji još hotfixa za DirectWrite pa dok Firefox ne izađe to će biti rešeno.

IE 9 izlazi danas, tako da je MS možda pripremio nešto.

16 godina
Firefox 4.0 beta

koristija san firefox godinama, al' zadnjih tjedan dana san na chromeu. brže se loada i brže otvara stranice.neman apslutno nikakvih problema sa flashom kao u firefoxu. sad se tučen šakon u glavu jer san se toliko dugo mrcvarija na ff-u.

R.I.P. Firefox

lol
Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
Fox Mulder kaže...

koristija san firefox godinama, al' zadnjih tjedan dana san na chromeu. brže se loada i brže otvara stranice.neman apslutno nikakvih problema sa flashom kao u firefoxu. sad se tučen šakon u glavu jer san se toliko dugo mrcvarija na ff-u.

R.I.P. Firefox

LoLz, pričaš gluposti.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

R.I.P. Firefox

Kada si vec s nama podijelio koliko ne volis Firefox, onda si mogao i podijeliti koji su to konkretno problemi sa flash-om koje firefox ima a chrome nema ;)

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Ne znam do čega je, ali mi se cijeli preglednik zamrzne dok se prijavljujem u Gmail. Kada ga učita bude sve u redu. To mi se prije nije događalo pa ne znam da li je to do FF-a.

@ Također mi se na Facebooku ne pokažu prijatelji tko je online, a tko ne. U Firefoxu 3.6.15 mi je radilo dok na FF 4.0 moram nekoliko puta napravit osvježavanje stranice da proradi. U GC i IE mi to radi čim učita stranicu.

Što se tiče Gmail-a, da li je možda bio problem neki dodatak?

Što se tiče chata na FB-u i meni se to isto togađa na svim browserima. (Frefox 4, Chrome 10, 11, Opera 11.50, IE 9 RC) .

Tako da je verovatno do Facebook-a.

(nedavno mi se dešavalo da mi ne stižu poruke na chatu i mislio sam da je do Firefoxa ali je ipak bilo do FB, jer je na svakom browseru bio taj problem)

14 godina
protjeran
icecold kaže...
Crypto kaže...

Sxipper neradi jos uvijek...

Kako maknuti ova boldana slova? (moglo bi se tako reci ) na nekim forumima su mi slova negdje boldana, a negdje nisu pa me oci od toga bole pomalo.

Hmm, ja sam ga uspeo instalirati nakon instalacije Add-on Compatibility Reporter, eh sad šta bih tu trebalo da radi?

Da li se tebi instalira dodatak i da li možeš pristupiti njegovim opcijama?

Boldana slova su zbog hardverske akceleracije tj. zbog DirectWrite-a.

Postoji par načina na koji bi to mogao da rešiš:

1) instaliraj hotfixe od MS-a:

KB2505438
KB2454826

2) Osveži drajvere (da nisu stariji 5 meseci)

3) Da podešavaš fontove sa ovim dodatkom.

4) U about:config da gfx.font_rendering.cleartype.use_for_downloadable_fonts postaviš na false. (potrebno ponovo pokrenuti Firefox)

5) Probaš sa ovime.

6) Ukoliko ništa od toga ne pomaže i jednostavno se ne možeš navići na DirectWrite fontove, isključi hardversku akceleraciju preko about:config i gfx.direct2d.disabled staviš na true.

Tako ti ostaje Direct3D 9 što akcelerira manje nego Direct2D ali bolje išta nego ništa.

malada kaže...

Jel zna netko sto je ovo i kako ga se rjesiti? (Zaokruzeno kod FF menu tipke)

Da li koristiš neku temu, dodatak?

Možda je to problem?

Sve sam napravio, i nista nije pomoglo, ali kada sam dosao do ovoga zadnjeg, rekao sam sam sebi " ma ajde da probam a znam da sigurno nece radit ako i ovo drugo ne radi " i gle cuda, proradilo je! .

Zahvaljujem ;)

PS : Sxipper jos uvijek neradi, slova su ok sad.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
17 godina
neaktivan
icecold kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Ne znam do čega je, ali mi se cijeli preglednik zamrzne dok se prijavljujem u Gmail. Kada ga učita bude sve u redu. To mi se prije nije događalo pa ne znam da li je to do FF-a.

@ Također mi se na Facebooku ne pokažu prijatelji tko je online, a tko ne. U Firefoxu 3.6.15 mi je radilo dok na FF 4.0 moram nekoliko puta napravit osvježavanje stranice da proradi. U GC i IE mi to radi čim učita stranicu.

Što se tiče Gmail-a, da li je možda bio problem neki dodatak?

Što se tiče chata na FB-u i meni se to isto togađa na svim browserima. (Frefox 4, Chrome 10, 11, Opera 11.50, IE 9 RC) .

Tako da je verovatno do Facebook-a.

(nedavno mi se dešavalo da mi ne stižu poruke na chatu i mislio sam da je do Firefoxa ali je ipak bilo do FB, jer je na svakom browseru bio taj problem)

Imam samo WOT instaliran. Za Facebook mi se danas dogodilo isto i s GC-om tako da je vjerojatno do njih.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...

PS : Sxipper jos uvijek neradi.

Dodatak je prijavljen da je nekompatibilan sa Firefox 4.

Preostaje ti da čekaš da izbace novu kompatibilnu verziju ili da nađeš neki drugi dodatak kao zamenu.

Ili jednostavno da se vratiš na 3.6.x dok ne izađe nova kompatibilna verzija Sxipper-a.

@Razer_Copperhead - da li si probao u novom profilu da vidiš da li se Firefox zamrzne dok se prijavljuješ na Gmail?

Edit: u Windows Run-u ukucaj firefox.exe -ProfileManager i tamo napravi novi profil. (naravno Firefox treba da je isključen)

Ili ga možeš pokrenuti preko firefox.exe -ProfileManager -P -no-remote pa koristiti dva profila istovremeno.

@ everyone:

Da li možete da bacite pogled na ovaj forum sa i bez hardverske akceleracije.

Korisnik bugi.kc u ovoj temi ima problema sa prikazom boja.

Da li i vi imate takve boje kao što on ima?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 17:07 (icecold).
17 godina
neaktivan
icecold kaže...
...

@Razer_Copperhead - da li si probao u novom profilu da vidiš da li se Firefox zamrzne dok se prijavljuješ na Gmail?

...

Nisam provao s novim profilom. Kako ću to napravit?

[EDIT]

S novim profilom isto ne blokava.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 17:25 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Firefox 4 RC je preuzet skoro 2 miliona puta.

Sajt je trenutno u razvoju pa tako da nije ni službeno objavljen.

Ukoliko kliknete na "kružić" dole levo, možete videti po kontinentima, državama i gradovima broj preuzetih Firefoxa 4 RC.

Nisam siguran da li će se brojevi poništiti nakon što izađe finalna četvorka, mada pretpostavljam da će.

Po statistikama se vidi da EU prednjači što se tiče skinutih RC-a, dok Hrvatska ima prilično dobre brojeve: skoro 24000.

Srbija skoro 3000.{#} (definitivno treba veća promocija :D)

Edit: woops {#} Nemojte deliti dalje! :)

Uklonio sam link. (iovako nije aktivan - cooming soon)

Hi Oskar!  This will still under construction and will be launched when Firefox 4 is launched.  The stats will be refreshed as well :)
Please keep it a secret and don't share until then!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 21:25 (icecold).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Što sad da napravim što se tiče blokavanja?

0 0 hvala 0
15 godina

skoro?? (2007000)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Što sad da napravim što se tiče blokavanja?

Probaj da isključiš dodatke (WOT) pa da vidiš da li je to problem.

Ako nije onda ti preporučujem da koristiš novi profil.

sisko93 kaže...

skoro?? (2007000)

U trenutku kada sam pisao nije još bilo 2 milione :)

17 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Više ne blokira, a nisam ništa promijenio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 19:49 (Razer_Copperhead).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

Mislim da sam naso bug na FF 4.0 RC
Youtube gledanje videa dok je normalno sve radi kad stavim na full screen ona slika ostane mala
Evo slika pa pogledajte sami

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
16 godina
kod mene je fullscreen dobar. sve u redu. to je nešto do tebe...
Atomska bubamara
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

pa i kod mene prvi put kad stavim na full i onda vratim nazad i opet stavim na ful i ostane mala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Jutros kada sam pokrenuo FF izgledao mi je kao na slici. WTF??{#} Također mi, kada se FF normalno pokrene, nakon nekog vremena strelica od miša počne treperit. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 6:17 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

Bit ce da ima jos dost bugova,isto je netko prico da na facebooku zeza,al meni tam normalno radi....
A nist cekat nek izade RC 2 :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Jutros kada sam pokrenuo FF izgledao mi je kao na slici. WTF??{#} Također mi, kada se FF normalno pokrene, nakon nekog vremena strelica od miša počne treperit. {#}

Hmm.

Novi profil?{#}

17 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

A sad... Problem je u tome što s novim profilom gubim sačuvane lozinke, bookmarkse itd. {#} Je se to može negdje prijavit kao bug?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 16:15 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
Razer_Copperhead kaže...

A sad... Problem je u tome što s novim profilom gubim sačuvane lozinke, bookmarkse itd. {#} Je se to može negdje prijavit kao bug?

čemu onda služi Sync?

Tko se zadnji smije, nije skužio!
17 godina
neaktivan
sisko93 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

čemu onda služi Sync?

Nisam ga nikad koristio i neću. Koristim MozBackup, ali ne znam hoću li s njim dobiti isto ako prenesem sve sačuvano u novi profil (mislim na greške)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 16:22 (Razer_Copperhead).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice