Mislim da se nije dogodio.
Ja bih prvo da srede ovu zbrku, pa onda betu da izbace. Bez žurbe.
Mislim da se nije dogodio.
Ja bih prvo da srede ovu zbrku, pa onda betu da izbace. Bez žurbe.
Da, al zanima me što se dogodilo s obzirom na današnji update...
Pa ostao je još jedan bug.
A i jučerašnji problemi se moraju rešiti jer ne možemo koristiti redovno Minefield, što znači da nije spremno za betu.
Code freeze je odložen a i sa time beta odložena.
sto prije.
nece loadat video na fejsu ni na youtubu
sam se crasha!! :@@
Meni zasad sve radi kako treba (bar ono što koristim), nije bilo problema.
Izgleda da je problem sa D2D rešen takođe!
e, gledam po mozilla zine forumu i priča se o nekom drawing in titlebaru. kaj je to?
itko?
sto prije.
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=9&t=1931507 nadam se da će ti pomoći
Totalno novi osjećaj pri surfanju. Super!
sto prije.
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=9&t=1931507 nadam se da će ti pomoći
hvala na ovome.
smanjilo je broj crashanja tj. nekad uloada nekad ne.
preostaje samo cekati novi update ili betu
Meni i dalje sere nemogu u opcije da napravim rucno update nemogu u bookmarks nemogu kopirat nikakav link jer nereagira na desnu tipku itd......
Nek to rjese sto prije,po mogucnosti danas
Fixevi:
#574511 [Firefox:Bookmarks & History]-Make bookmarks button customize-able (movable and removable by users) [All]
#574629 [Firefox:Keyboard Navigation]-F6 doesn't switch between content and location bar anymore [Win]
#574631 [Core:Graphics]-[D2D] Page Content and Chrome Flickering with D2D Enabled [Win] > RESOLVED FIXED
#574635 [Core:Widget: Win32]-Tool-tips appear in TaskBar [Win] > RESOLVED FIXED
#574638 [Core:Layout]-UI is gray on startup of browser [Win]
#574671 [Firefox:General]-Auto scroll icon is not correct (garbage) with latest nightly [Win] > RESOLVED FIXED
Možda bude još nešto. Nadam se.
sad napravio update koji iznosi 11.1 Mb al opet zeza nemogu u opcije ni nist.....sad su opet po ko zna koji put se morat vratit na onaj bulid koji radi normalno :(
Probaj u safe modeu jel ti se sve isto događa...
EDIT: Kod tebe mi je nešto sumnjivo, probaj kompletni reinstall i skini najnoviji build
Meni ok radi. (Windows 7) D2D uključen.
Eh sad, idalje ima puno problema.
Bacite oko na crvenu listu: http://bit.ly/d5c4Az
Inače vi koji imate onaj kod za menu button, izbacite ga.
Tako je i meni, ali ja ne koristim takav Menu bar nego obični toolbar, kod njega nema problema Možeš ga privremeno koristit
Pa tak sam i radio potpuni reinstal o opet kad instaliram onaj bulid od 24tog radu sve savrseno i kad napravim update sve se shebe desna tipka ne reagira nikak nemogu u opcije sve steka itd .....radije sad necu ni radit update jer ovak super radi.....
I nije to tak samo kod mene ima dosta ljudi sa tim problemom,samo sto oni u mozilli drkaju onu stvar pa nikak da sloze to....
a jel ima nešto da se minefield menu proširi? unutra moram preko customizea doći do addonsa. update firefoxa još teži. moram uključit menu bar.
EDIT: još jedan problem: kad uključim menu bar, nestaje onaj dolje gdje mi je bug izbornik addon.
view-toolbars-menu bar
jel to?
a jel ima nešto da se minefield menu proširi? unutra moram preko customizea doći do addonsa. update firefoxa još teži. moram uključit menu bar.
Ja to odrađujem sa alt.
Siguran sam da rade na ovim problemima jer sve to koči betu.
Čekamo sutra :D
Ja to odrađujem sa alt.
Siguran sam da rade na ovim problemima jer sve to koči betu.
Čekamo sutra :D
ovo je najteže :)
Sad kad je najgore ima najviše problema, do sad sve teklo glatko, a sad kad treba izać beta - problemi...
EDIT: još jedan problem: kad uključim menu bar, nestaje onaj dolje gdje mi je bug izbornik addon.
Nema.
Uključi menu bar, povećaj Minefield, pa smanji i biće ok.
taman gledam video na videocopilotu i nešto pokazuje u međuvremenu u firefoxu. gledam taj stari izgled dvojke. kako je zapravo firefox napredovao. po brzini i izgledu.
novi update je rijesio sve moje probleme.
divim se tim ljudima
novi update je rijesio sve moje probleme.
divim se tim ljudima
a meni stvorio.
jedino rijesenje : prijedi na stabilniju verziju
Ma koji update?
ja sam skino update od cak 11MB sa kojim nist novo nije doslo niti se popravilo samo se sve sjeb....
Nekzim sta su onda koji k stavili u tih 11 mb :S