Facebook Problemi, pomagajte zaključana tema

poruka: 53
|
čitano: 34.400
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Facebook problemi, pomagajte

Pozz, ima zadnjih mozda misec dana da me pocelo zajebvat na onom nesritnom facebooku, prvo su pocele sitnice ka ono kad pise da imas 2 friend requesta, ja stisnen i vrati me opet na naslovnicu kada nisan nista stisa, a i dalje pise 2 fr req... etc. onda nakon 10ak dana mi je profil popiz dija cili, prvo kad bi , neznan, nebitno, stavija novi status, on ga ne bi prikaziva nego bi bili svi neki stariji od prije misec dana...ono, opet računam, ko ga j..., a onda san iz sprda isa izbrisat , ja izbrisen neki status, ili bilo sta sa zida, ono kad stisnen refresh, kada i nisan, onda kad bi stisnia profil, nekad mi se pokaze jedno, nekad drugo, a onda stisnem zid onda imam sve...,. hehe, cudno zar ne? onda san prominija iz sprda sliku na profilu, pa kada i nisan, negdi na chatu npr. se vidi ta nova a na prof, ona stara , komedija...

Sad ima 2 dana da je sve otislo u k..... sad nemogu uopce na profil svoj niti drugi mogu, mogu ali rijetko ko i rijetko kad...

Je li meni ovo neki virus upa na FB, kako bi to uopce moga rišiti...nije do kompa jer sa kojeg god se prijavin isti je.... a od prijatelja normalno radi sasvim... malo san cita netom i trazija solucije, ali to je sve bezvrijedno jer se ljjudi prave pametni, odgovori su ono ala " download and install opera, it will help" ccc, nisan toliki retard pa da neznan IE prominit, proba san puno stvari, ovo me pocelo sad zanimat tek kad san vidia da niko nezna odgovor....
Ima li iko pojma šta bi se moglo tu napraviti...?

1 0 hvala 0
16 godina
Facebook Problemi, pomagajte

Nije to ništa meni piše da meni moj fejs ne postoji od jučer

i sad se ulogiram i sve normala ali nakonn 10 min iskopća me iz četa na operi imam 45 frendova na četu a na mozili piše da imam isto 45 ali samo mi se dva pojave

BTWWW Kak se zove neka app kaj ti pokaže statistiku tvog profila ono skim imaš najviše mutual friends i tak koliko muških i ženskih frendova imam

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

2 0 hvala 1
17 godina

I za to si morao otvoriti novi profil? Sramis se sto koristis FB i nisi mogao sa svog normalnog profila pitati nego si novi otvorio.

I meni se to desava posljednih par mjeseci. Ne znam sta je i radi toga sve manje koristim FB, posalji poruku sluzbi za korisnike i raci njima za problem.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook Problemi, pomagajte

Da, ka i uvik, odmah ce mi odgovorit na sva moja pitanja i sve rišit hahaha, ma daj molim te, šta misliš da je njih briga za to... to su stavili reda radi...koliko je ljudi slalo pa nisu nikad reply vidili osim one iste automatizirane poruke...ko je otvoria novi profil? Ne kuzin te...

Aj dalje, je li neko zna kako, sta, di, neko rješenje?

15 godina
neaktivan

Kad kliknem na profil, ovo mi se otvori svaki put ima 2 dana

Stranica koju ste tražili nije pronađena.

Možda ste kliknuli na isteknulu vezu ili krivo napisanu adresu. Neke web adrese su osjetljive na velika i mala slova.

Povratak na naslovnicu

Idi na prethodnu stranicu

15 godina
neaktivan

molima vas  ako neko zna kako ovo riješit nek pomogne..........na facebboku kad hoću komentirat ne mogu!zašto??pojavi mi se tamo neki link i otvorin ga i tamo sve  na nekom drugom jeziku!!nezz šta se događa!!!plizz helpp

jopa.............mwa

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo vi trpajte po fejsu one kvizove i trenutke istine i razne flash aplikacije i fortune telere i one fore šta ti baba manda kaže da će ti se desit sutra takve aplikacije su uglavnom virusi koji je*bu fejs pa šteka i usporava,uglavnom fejs je gubljenje vremena bolje odite s tim ljudima s fejsa na kavu i socijalizirajte se,a i fejs je totalno propao što se tiče pouzdanosti u radu i brzine jednostavno je preopterećen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a stari moj okani se face-a,i riješija si problem...to je samo za dopp.a ne ti pusti kvizovi puni virusa,,,ovi svi pusti pacijenti po cile dane beru farmu???

16 godina
neaktivan

ovako, napravio sam grupu na facebook-u, kasnije sam se "odjavio" iz grupe, a sada su ostali drugi clanovi...... e sada bih ja obrisao grupu jer je proslost, ali nemam ovlasti za to.

pitanje: kako da ponovo postanem administrator, i da obrisem tu grupu?

hvala!

ps: ako trebate jos neke informacije, recite! HITNO JE!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

e ako koristite one grupe "saznaj tko ti profil gleda" nije ni cudo sto vam se to desava jer je reč od fake loginu, tj kradi passworda i maila.

Ja sam srpsko dete od glave do pete. Srpsku slavu volim i bogu se molim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne. neradi se o "tko ti gleda profil" grupi. nema veze sa time.

??

15 godina
protjeran

govorio sam opcenito, nevezano uz tvoj problem.

Ja sam srpsko dete od glave do pete. Srpsku slavu volim i bogu se molim.
15 godina
neaktivan

ej raja ako neko zna kako da pomogne molio bi da mi kaze ....

imam probleme sa fb prije par dana me je pocelo da zeza

na chatu npr. imam 20 online prijatelja koji su mi dostupni za chat ali ja mogu samo da chatam sa njih par uvijek oko 2 ili 3

i kada pocnem da se dopisujem sa nekim od prijatelja posaljem jednu ili dvije poruke i odma mi pise da je taj prijatelj offline

medjutim nije on vec ja jer mi svi govore sta te to izbacuje ali meni je sve ok na fb

ali ni sa jednim prijateljem ne mogu da normalno chatam

isto mi se desava da ako uspijem nekak da posaljem 10 - tak poruka onda svako malo te moje poruke se same ponovo salju

ili dobivam iste poruke od prijatelja koje je poslo

neznam sta da radim

a sto se tice komentara ili slika ili neceg slicnog sve mi je ok samo taj

j**** chat me zafrkava

ako neko zna kako da rijesim problem nek napise pozz .

0 0 hvala 0
17 godina

fejs chat je vise zamisljen za instant razmjeniti par poruka i pomoz bog.  ;D

predvidjen je za sve ono ostalo sto na njemu dobro radi, komentari ,slike i clipovi.

malo je previse sa 20 ljudi chatat u isto vrijeme na spartanskom fejs chatu  (pomagalu)

ne dam nikom palac dolje, eventualno TU
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 2:51 (torrente).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj neki drugi preglednik, npr operu  - a fb ko fb, nestabilna i ćudljiva hrpa koda koja će se jednog dan srušiti sama u sebe, i bojim se da će taj dan doći uskoro ako ovako nastave..

15 godina
neaktivan

razumijem ali ja ne chatam sa 20 ljudi odjednom nego mozda sa 2 ili 3 nikad vise a a bude ih oko 20 dostupno za chat ali ja mogu samo da pokrenem sa 2 ili3 u tome je meni problem ....

16 godina
neaktivan

koji preglednik koristiš, ajde probaj s operom http://www.opera.com/download/ ili sa firefoxom, pa javi kakva je onda situacija.

15 godina
neaktivan

koristim firefox a probat cu operu nije frka unaprijed hvala ....

15 godina
neaktivan

Pozdrav ! :)

Htio sam pomoći prijatelju...nije znao kako blokirati prijatelja

pa kad sam mu htio pokazati debil je kliknuo na blokanje

frenda

Moj Problem : kako odblokati prijatelja??

Unaprijed hvala,

Idiotizam (moj nadimak bez zabune :)) nisam imao pametnijeg) :D

iuhfbv
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 20:09 (idiotizam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
idiotizam kaže...

Pozdrav ! :)

Htio sam pomoći prijatelju...nije znao kako blokirati prijatelja

pa kad sam mu htio pokazati debil je kliknuo na blokanje

frenda

Moj Problem : kako odblokati prijatelja??

Unaprijed hvala,

Idiotizam (moj nadimak bez zabune :)) nisam imao pametnijeg) :D

Pod Account>Privacy Settings imaš dolje Block lists.

15 godina
neaktivan

To e to

fala mirko spasio si me !! :DD

iuhfbv
14 godina
neaktivan

zanima me kako da organicim prava na fejsbuku pozzzzz

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
salo kaže...

Korisnički račun>postavke privatnosti>moj sadržaj>samo prijatelji.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
15 godina
protjeran
salo kaže...

Account -> Privacy settings.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
14 godina
neaktivan

zelim znati da li neko kako neko moze da vam blokira prijatelj a da to nije taj prijatelj,  a istovremeno je i taj  prijatelj ima isti problem.....znaci ne mogu ja njega da nadjem na fb kao da uopste ne postoji, a istovremeno ni on mene ne moze naci isto tako....neko nas  je istovremeno blokirao da ne mozemo da vidimo jedno drugoga....da li neko moze da mi pomogne.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav ljudi,

evo imam slican problem sa Facebookom. Znaci kad se ulogiram, napisem neki status i kliknem "Podijeli" status nekud nestane i nema ga. On se nekad pojavi tek za 2-3 sata ili iduci dan. Isto tako kada zelim komentirati ili lajkati neciji status, jednostavno se dogodi kao da nista nisam komentirao niti lajkao.

Molim nekog za pomoc ko zna kako bi ovaj problem mogao rijesiti.

hvala 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook Problemi, pomagajte
antony_994 kaže...

pozdrav ljudi,

evo imam slican problem sa Facebookom. Znaci kad se ulogiram, napisem neki status i kliknem "Podijeli" status nekud nestane i nema ga. On se nekad pojavi tek za 2-3 sata ili iduci dan. Isto tako kada zelim komentirati ili lajkati neciji status, jednostavno se dogodi kao da nista nisam komentirao niti lajkao.

Molim nekog za pomoc ko zna kako bi ovaj problem mogao rijesiti.

hvala 

Mislim da nisi jedini, vjerojatno nest do facebooka opet..

14 godina
neaktivan

To je greška do fejsa nije do kompa meni se isto zna dogodit problem kod fejsa recimo npr.

Stranica koju tražite nije pronađena molimo pokušajte malo kasnije 

To je sve greška do fejsa nemojte mislit daje do kompa.

14 godina
neaktivan
Re: Facebook Problemi, pomagajte

Mogu ja ak oš.

14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

kad na fejsu pustin neku poveznicu sa you tube-a i ona završi (ili je prekinem) uprem na neku tek stavljenu sliku na naslovnici, otvori mi se onaj crni ekran na kojem se slike pokazuju i onda mi se pokrenu sve poveznice (samo sa you tube-a) koje sam prije gledao dok je ta slika prikazana, zatim uprem onaj x na vrhu i vrati me na naslovnicu ali mi opet pokrene sve poveznice koje sam gledao onda ih moram sve pauzirati ili prebaciti na profil.

Zna li iko kako ovo riješiti da mi se to ne dešava??(koristim mozillu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice