Pozz, ima zadnjih mozda misec dana da me pocelo zajebvat na onom nesritnom facebooku, prvo su pocele sitnice ka ono kad pise da imas 2 friend requesta, ja stisnen i vrati me opet na naslovnicu kada nisan nista stisa, a i dalje pise 2 fr req... etc. onda nakon 10ak dana mi je profil popiz dija cili, prvo kad bi , neznan, nebitno, stavija novi status, on ga ne bi prikaziva nego bi bili svi neki stariji od prije misec dana...ono, opet računam, ko ga j..., a onda san iz sprda isa izbrisat , ja izbrisen neki status, ili bilo sta sa zida, ono kad stisnen refresh, kada i nisan, onda kad bi stisnia profil, nekad mi se pokaze jedno, nekad drugo, a onda stisnem zid onda imam sve...,. hehe, cudno zar ne? onda san prominija iz sprda sliku na profilu, pa kada i nisan, negdi na chatu npr. se vidi ta nova a na prof, ona stara , komedija...
Sad ima 2 dana da je sve otislo u k..... sad nemogu uopce na profil svoj niti drugi mogu, mogu ali rijetko ko i rijetko kad...
Je li meni ovo neki virus upa na FB, kako bi to uopce moga rišiti...nije do kompa jer sa kojeg god se prijavin isti je.... a od prijatelja normalno radi sasvim... malo san cita netom i trazija solucije, ali to je sve bezvrijedno jer se ljjudi prave pametni, odgovori su ono ala " download and install opera, it will help" ccc, nisan toliki retard pa da neznan IE prominit, proba san puno stvari, ovo me pocelo sad zanimat tek kad san vidia da niko nezna odgovor....
Ima li iko pojma šta bi se moglo tu napraviti...?