Znači facebook mi je bez razloga ograničio objavljivanje u javnim grupama, obično objavljivanje na vlastitom profilu ide bez problema, kao i ono u privatnim grupama, ali zadnji tjedan neda mi uopće da objavim u bilokojoj javnoj grupi. Apsolutno nema nikakvog razloga, ne objavljujem često, potpuno sam zbunjen koji je razlog a facebooku se ne vrijedi žaliti jer to nitko ne čita i ne odgovara. Imao tko sličan problem da je uspio riješiti? Hvala unaprijed
Facebook mi ograničio objavljivanje u javnim grupa
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.865
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko ništa? Doslvno neznam kome na facebooku da se žalim, nemam pojma šta sam skrivio
Nitko ništa? Doslvno neznam kome na facebooku da se žalim, nemam pojma šta sam skrivio
Šta "bez razloga"... pa nemoj pisat/linkat ništa kontra Judeo-fašista i Ukro-nacista, i sve 5. Jesmo demokracija ili nismo?
Šta "bez razloga"... pa nemoj pisat ništa kontra Judeo-nacista i Ukro-fašista, i sve 5. Jesmo demokracija ili nismo?
A da ne govorim pro palestina..
Što si točno radio?
Kadija te tuži - kadija ti sudi? Odlična ideja
to im je nova fora, da te baš ne perma bannaju
bio si zločest.
jbga, nisi pazio