Facebook mi ograničio objavljivanje u javnim grupa

poruka: 9
|
čitano: 2.865
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Znači facebook mi je bez razloga ograničio objavljivanje u javnim grupama, obično objavljivanje na vlastitom profilu ide bez problema, kao i ono  u privatnim grupama, ali zadnji tjedan neda mi uopće da objavim u bilokojoj javnoj grupi. Apsolutno nema nikakvog razloga, ne objavljujem često, potpuno sam zbunjen koji je razlog a facebooku se ne vrijedi žaliti jer to nitko ne čita i ne odgovara. Imao tko sličan problem da je uspio riješiti? Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2025 22:21 (ReverseFlash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Nitko ništa? Doslvno neznam kome na facebooku da se žalim, nemam pojma šta sam skrivio

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: Facebook mi ograničio objavljivanje u javnim g
ReverseFlash kaže...

Nitko ništa? Doslvno neznam kome na facebooku da se žalim, nemam pojma šta sam skrivio

Šta "bez razloga"... pa nemoj pisat/linkat ništa kontra Judeo-fašista i Ukro-nacista, i sve 5. Jesmo demokracija ili nismo?  

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2025 9:40 (Al Crane).
8 mjeseci
Al Crane kaže...
ReverseFlash kaže...

Šta "bez razloga"... pa nemoj pisat ništa kontra Judeo-nacista i Ukro-fašista, i sve 5. Jesmo demokracija ili nismo?  

A da ne govorim pro palestina..

17 godina
ReverseFlash kaže...

Što si točno radio?

8 godina
A što ih ne pitaš u čemu je problem na linku kojeg su ti dali? Nisu te ograničili bez razloga, 100%.
6 godina
robogo kaže...
A što ih ne pitaš u čemu je problem na linku kojeg su ti dali? Nisu te ograničili bez razloga, 100%.

Kadija te tuži - kadija ti sudi? Odlična ideja  

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
4 godine

to im je nova fora, da te baš ne perma bannaju

bio si zločest.

合気道 五段
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

jbga, nisi pazio

Moj PC  
0 0 hvala 0