koja mi je onda opcija ? da dignem novce s nje i ukinem ju ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja mi je onda opcija ? da dignem novce s nje i ukinem ju ?
Da odeš u banku i vidiš u čemu je problem. Jesi 100 % siguran da si karticu verificirao? Da li si dobio 4-znamenkasti kod od PP i unio ga?
Ma i da ju nije verificirao mora proci uplata samo ima limit na racunu!
kak se skida taj limit O_o
Pa verificiras karticu!
je pise status verifed onda nije u tome problem!
Imaš li Visa Electron ili Visa Electron Business? Kakav ti je račun-obični žiro ili?
posto imam nekih problema sa paypalom i nezz ocu ga uspit rjesit... dal ima nesto slicno paypalu a da ga dx podrzava za kupovinu ?
mozes direktno karticom platiti ali se nepreporucuje posto nemas paypal zastitu kupaca onda!
Ja imam visu buisness card i prolazi svuda!
obicna Visa Electron, za racun nemam pojma, reko sam zenskoj u banci da mi treba samo za paypal
Ništa-vadi novce sa računa,zatvori račun i traži da ti otvori žiro i da Electron Business jer sa njom nema problema prilikom upotrebe deviza.
http://www.dealextreme.com/p/drop-shipment-and-gift-service-1888 sto je ovo i cemu sluzi ?
http://www.dealextreme.com/p/drop-shipment-and-gift-service-1888 sto je ovo i cemu sluzi ?
Na paket stave da je GIFT i nema oznake DealExtrime.
služi da ti pošalju kao ''gift'', kao da ti netko šalje, a da nisi kupio, tako možeš izbjeći carinu
to sam skuzio.... al cemu to, sto s tim dobijem ?
EDIT: post iznad... sve objasnjeno
to sam skuzio.... al cemu to, sto s tim dobijem ?
EDIT: post iznad... sve objasnjeno
Ali nemoj se oslanjati na taj GIFT, nece te spasiti...
a zasto molim te ?
a zasto molim te ?
hoće, većinom to prolazi, jedino nekad ima carinika budala koji otvaraju paket pa nađu račun i onda te carine
a zasto molim te ?
hoće, većinom to prolazi, jedino nekad ima carinika budala koji otvaraju paket pa nađu račun i onda te carine
Istina, ako carinik odluci otvoriti paket ili mu je sumljiv (velik,teži ili vrijedniji) odma ce te oderati...
ma nema tu puno toga... vrijednost cca 30 $... 6 sitnih stvari
narucio sam artikle prije 4 dana i i dalje u acc pise order recived... kad ce to stic ?
narucio sam artikle prije 4 dana i i dalje u acc pise order recived... kad ce to stic ?
10-20 dana
ipak dolazi iz kine
10-20 dana
ipak dolazi iz kine
Ovo je jako ambiciozna izjava, uglavnom može ti doći za 20 dana, a može se protegnuti i na 2 mjeseca, pogledaj malo po temi, vidjet ćeš da su ljudi već imali iskustva sa "dugim isprukama".
10-20 dana
ipak dolazi iz kine
uh... aj ipak se isplati cekat
pa di si ti coece, dugo te nisam citao.... ili sam ja slabo na forumu ili ti
Ovo je jako ambiciozna izjava, uglavnom može ti doći za 20 dana, a može se protegnuti i na 2 mjeseca, pogledaj malo po temi, vidjet ćeš da su ljudi već imali iskustva sa "dugim isprukama".
to je onak optimistična procjena, jer sam dosta stvari naručivao frendovima preko e-baya preko sestrične i uvijek dođe za oko 10-20 dana iako može potrajat i do mjesec i više dana....sve ovisi o lokaciji pošiljatelja i ostalim faktorima kao čime je poslan paket....avionom, brodom, vlakom, kamionom........traktorom (Zetor OC by Mato edition i skuterom (baotian Back Edition xD)
uh... aj ipak se isplati cekat
pa di si ti coece, dugo te nisam citao.... ili sam ja slabo na forumu ili ti
za stvari s DX-a se uvijek isplati čekat
ma evo slabo sam i ja pa se pomalo vraćam....btw seli u birc za spam
Sa ebay kad kupuješ, onda ti oni šalju stvari koje su uglavnom, već god njih.
Dok dealextreme, je zapravo neka vrsta posrednika. Dakle oni stavlju na njihov shop iz par kineskih dučana, pa kad ti naručiš nešto, onda oni traže to po tim dučanima, tako da nerijetko i razdijele pošiljku na 2 dijela, jer se neka treba čekati.
Neznam nikog još tko je dobio nešto sa DE-a da je črkao 10dana, njis se u najboljem slušaju čeka 3 tjedna...
Narucio slusalice 27.2. te dan danas jos cekam :(
Da li bi trebao poslati e-mail, prijaviti ili nesto ili je ovo OK?
EDIT: normalno, tek sada sam procitao postove iznad... No ipak, prije je sve stiglo za 2 i pol tjedna (i to ne obicne male 2$ slusalice).
EDIT2: poslali su bas 27.2., narucio sam par dana prije.
Narucio slusalice 27.2. te dan danas jos cekam :(
Da li bi trebao poslati e-mail, prijaviti ili nesto ili je ovo OK?
EDIT: normalno, tek sada sam procitao postove iznad... No ipak, prije je sve stiglo za 2 i pol tjedna (i to ne obicne male 2$ slusalice).
Drugo je kad si narucio i kad su posalli pogledaj si na acc. kad su ti poslali i od tad pocni racunat nekih mozda max mjesec i pol
ja sam jučer naručio upaljač u obliku cigarete, 1.5 dolar.
čisto radi probe, pa i ako ne dođe da mi nije žao. javim rezultate.
evo samo da javim da mi je prošli tjedan stigao naručeni upaljač.
daklem nakon više od 40 dana. mislim da i nije puno kad stiže ih hong-konga.
sa ebay iz amerika treba do 30 pa ovo i nije strašno.