Čudna brzina dail-up veze

poruka: 6
|
čitano: 1.737
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

nije da se žalim ali čudno mi je to. Evo danas se spojim na internet dail-up vezom brzinom od 44 Kbps što je oko 5,5 KB/s. Sad kako to da prilikom downloada često mi datoteku prvih 30 s skida brzinom od 14 KB/s a onda se polako normalizira brzina kroz sljedečih 30 s na 4 KB/s. Sad kako je to moguće.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma tako ti i na max adslu meni pocne sa 350 pa padne na 217 kb/s

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Čudna brzina dail-up veze
brezonja kaže...

nije da se žalim ali čudno mi je to. Evo danas se spojim na internet dail-up vezom brzinom od 44 Kbps što je oko 5,5 KB/s. Sad kako to da prilikom downloada često mi datoteku prvih 30 s skida brzinom od 14 KB/s a onda se polako normalizira brzina kroz sljedečih 30 s na 4 KB/s. Sad kako je to moguće.

Nije to nista, ja kad sam imao dial-up, i krenem skidati neki fajl, onako iz hajke, preko 100 MB velicine, i u jednoj sekundi mi skine 1,5 MB a onda poslije uspori na 5 KB/s.. Ko da, ono, zapuca se, i onda kaze sam sebi, pa cekaj malo, sta je meni, ja sam dial-up.. lol..
You cannot change your fate, no man can...
17 godina
Dark Prince kaže...
brezonja kaže...

Nije to nista, ja kad sam imao dial-up, i krenem skidati neki fajl, onako iz hajke, preko 100 MB velicine, i u jednoj sekundi mi skine 1,5 MB a onda poslije uspori na 5 KB/s.. Ko da, ono, zapuca se, i onda kaze sam sebi, pa cekaj malo, sta je meni, ja sam dial-up.. lol..
 Buahahahaha :D:D
Doć će Zoka da vas roka
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

Stvar je u tome da , kad kliknes na download, on zapravo već počinje prije nego što si odabrao gdje ćeš spremiti to što downloadaš i hoćeš li uopće spremiti. Dok si se ti odlucio gdje zelis spremiti tu datoteku ono je vec skinulo nekoliko Kilobajta tako da ti tvoj download manager pokazuje trenutnu prosječnu download brzinu (tj. uzima u obzir ono što je već skinuto prije nego što si kliknuo na save). Nakon nekog vremena prosječna brzina ti se smanjuje na stvarnu brzinu. Neznam sad koliko sam jasno objasnio. Ako treba bolje objasnit samo reci.
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan

hvala. shvatio sam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice