jel ovi iz base hosta uopće odgovaraju na mail poruke?
Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.685
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ovi iz base hosta uopće odgovaraju na mail poruke?
Meni nisu na nista jos odgovorili.
Jucer sam bio poslao mail i na cdkey@base-host.com.hr
Evo samo mali update u vezi base hosta.
Tražim već tjedan dana povrat novca i napokon su mi se javili u ovu srijedu. Pitao ih kad mi sjeda lova, oni kaže u četvrtak ujutro u 8 sati, najkasnije do 16 sati. Danas je petak 10.30 i na mom računu zasad nikakvog povrata novca.
Vidim da ovdje neki naglašavaju da se mi ne brinemo, da niko neće biti prevaren, e pa ja bih se osjećao mnogo sigurnije u vezi toga kada bih vidio lovu na svom računu.
meni su prošlu srijed poslali mail da su mi vratili novac i još uvijek ništa nije sjelo na raćun
Ja sam povrat novca zatrazio 18.10, pa ponovno 26.10, pa ga još nisam dobio.
A i čudno je da se uopće ne javlja ovdje na forum, prije je stalno odgovarao.
Barem da kaže ljudima "na poslu sam, imam privatnih problema, čekam nove ključeve, bla bla..."
To je i meni cudno, jer se prije stalno javljao, a i vecina kupaca mu je s ovog foruma.
Nisam jos dobio odgovor, ali necu forsirati, jer djeluje posten.
Ako mi se ne jave do sredine iduceg tjedna, budem opet slao mail.
i ja cekam povrat novca...
pokupio je pare i *ebe mu se.
Pozz.. Kaj bi ovo trebalo znacit... "Nema modula za naplatu" ?
Nije da ga branim(niti ga poznajem) ali sam kupovao kod njega i moji frendovi isto,svima nam je dao što smo naručili.A baš bi se obogatio od par igara,inače.Znate kako kažu "strpljen spašen".Nitko ne voli čekati.....
Pozz.. Kaj bi ovo trebalo znacit... "Nema modula za naplatu" ?
BUMP!
ja još nisam dobio cd key battlefiled 3 a uplatio sam 17 08 2011 jel ima još tko da nije dobio sa base hosta sta da radim jel da čekam ili da tražim povrat novca da li ste dobili povrat koji ste tražili
Naravo da čekaj. Možeš im poslati upit na alternativnu adresu koja je objavljena na njihovoj stanici jer, kako kažu "glavni mail je prenatrpan pa su se neki mailovi i izgubili".
ma jesam ali nema nikakvog odgovora
ne radi preko vikenda, cekaj
Onda se strpi još koji dan.
jel iko naručia BF 3 ruski key i za koliko su ga dobili otprilike? jer neznan bili naručia priko base hosta ili jedne strane stranice
jel iko naručia BF 3 ruski key i za koliko su ga dobili otprilike? jer neznan bili naručia priko base hosta ili jedne strane stranice
Naručia san odavno i lik mi ga je da cin je igra izasla, stvarno nisan ima primjedbi.
Da je cak prije vrimena,
Još vam nisu došli keyevi? Isuse pa to je već stvarno bezobrazno.
Ma meni je došao key(iako ne igram previše), briga mene, nego već je prošlo 12-13 dana od kad je igra izašla key još nije došao, ovaj nije rekao razlog zašto keyevi ne dolaze, koliko god ga podržavo, to je sramotno. Već je igra u naše dućane došla.
Ovo piše na stranici
"Base-Host.com.hr će biti zatvoren na neko vrijeme. Trenutačno je u stanju reorganizacije te će doći novi zaposlenici i stranica će biti preuređena te će biti dodane nove funkcije. Novci za narudžbe koje nisu isporučene su vraćeni u petak te će sjesti nakon vikenda na račun. Ukoliko ih ipak niste dobili, kontaktirajte nas na cdkey@base-host.com.hr. Što se tiče Battlefielda 3, mislio sam da ću moći sve sam isporučiti ali to je bio preveliki zalogaj te je 5% posla ostalo neriješeno i na tome se ispričavam zakinutim kupcima. Mogu samo obećati da ćemo se vratiti još bolji i još jači sa još više ljudi koji su tu samo za Vas "(Mario)
tko ima paypal preporučam G2PLAY
ključ stigne 10min nakon kupnje, kupljena na ovoj stranici hrpetina ključeva za BF2,BC2 i BF3 tokom godina
a zasto pise pod drugim imenom?
Jbte rade "reorganizaciju" kada izlaze najbolje i najtraženije igre.Totalno krivi tajming. Nemogu vjerovat da su sada zatvorili stranicu.Iako ne kupujem preko njih zanimalo me kakve su im cijena bf3
ja jos cekam povrat novca..jel još tko ceka?
i ja još čekam povrat novca