Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.671
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Base-Host - pitanja i odgovori
ddd3 kaže...
kako i gdje skinuti bf3?dobio ključ maloprije a prvibput pa ne znam.hvala

Moras skinuti prvo Origin pa ga instalirati pa u njemu reedemati key i on ti ga automatski skine.

Moj ti je savjet da si prvo namjestis di ce ti skinuti/instalirati igru u opcijama i da ako zelis da ti sačuva instalacijski file ako bude za.j.eba pa da ga nemoras opet skidati.

13 godina
neaktivan

na 4.5 gb stopira download.error.jel ima neko sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ddd3 kaže...

na 4.5 gb stopira download.error.jel ima neko sličan problem?

Reinstaliraj origin.

Imao sam takav problem kad sam skidao Crysis,al reinstal origina pomaže.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Jel se neko čuo sa Mariom danas ima nas još barem 10-ak kaj nismo doobili keyeve, znam da najvjerovatnije neće doć keyevi prek vikenda al bi volio da se Mario javi i kaže kakva je situacija(ovdje, na face-u ili stavi obavjest na Base-host) čisto da znam što da očekujem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

tu mi je i fifa 12.jel se briše reinstalacijom?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ddd3 kaže...

tu mi je i fifa 12.jel se briše reinstalacijom?hvala

igre ti se ne brišu kad izbrišeš Origin,jer one ostaju na disku,samo ponovno instaliraj Origin i sve će biti u redu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

kad ponovo upišem kod od bf3 ne prihvaća.kaže da je već upotrebljen.zna netko šta da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ddd3 kaže...

kad ponovo upišem kod od bf3 ne prihvaća.kaže da je već upotrebljen.zna netko šta da napravim?

Kontaktiraj prodavača. 

13 godina
neaktivan

hvala na prijedlogu.nema drugog načina?

13 godina
protjeran
Jednom riječju: ne.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
BlaBlaLaLa kaže...

naravno ovi koji su dobili key poput tebe s3ru sada,a ovi sto nisu ljute se... ima preko 40 postova kako su ljudi ljuti jer nisu dobili key ali naravno nasao se pametan antimadridista...

pa da,ima preko 40 postova od dvije različite osobe koje nemaju pametnijeg posla nego visiti cijeli dan na kompu i prigovarati što im key kasni 1 dan,nebi da im lijekovi kasne čovječe. Većina je keyeve dobila i prije roka,a čovjek je trenutno jako zaposlen i to bi svatko trebao razumjeti. A ja stvarno neznam što ti imaš protiv njega,jedino ako nisi ljubomoran što mu posao ide dobro pa tu pljuješ sad bez razloga.

Slusaj Mario je neposten sto se tice javljanja,nadrobio je gluposti na base host stranici,stavio je broj mobitela na koji ga se nemoze dobit, ne odgovara na mail-ove itd. A lijepo mu pise na stranici kupci su na prvom mjestu kojima ce odgovarati na njihove upite profesionalno i sa sto vise informacija,a kad treba doc u kontakt sa njime onda{#} i onda kupci nevaljaju. Nek napise istinu na base host stranici  da radi sam i da nemoze odgovarati na upite.

=XII=SandMan....
14 godina
Y2K2 kaže...
antimadridista kaže...
BlaBlaLaLa kaže...

naravno ovi koji su dobili key poput tebe s3ru sada,a ovi sto nisu ljute se... ima preko 40 postova kako su ljudi ljuti jer nisu dobili key ali naravno nasao se pametan antimadridista...

pa da,ima preko 40 postova od dvije različite osobe koje nemaju pametnijeg posla nego visiti cijeli dan na kompu i prigovarati što im key kasni 1 dan,nebi da im lijekovi kasne čovječe. Većina je keyeve dobila i prije roka,a čovjek je trenutno jako zaposlen i to bi svatko trebao razumjeti. A ja stvarno neznam što ti imaš protiv njega,jedino ako nisi ljubomoran što mu posao ide dobro pa tu pljuješ sad bez razloga.

Slusaj Mario je neposten sto se tice javljanja,nadrobio je gluposti na base host stranici,stavio je broj mobitela na koji ga se nemoze dobit, ne odgovara na mail-ove itd. A lijepo mu pise na stranici kupci su na prvom mjestu kojima ce odgovarati na njihove upite profesionalno i sa sto vise informacija,a kad treba doc u kontakt sa njime onda{#} i onda kupci nevaljaju. Nek napise istinu na base host stranici  da radi sam i da nemoze odgovarati na upite.

Ajde prestani više jesti go**a .. lijepo je rekao da radi sam! i ima još ljudi koji ćekaju svoj Key, ima još ljudi koji ga zovu na mobitel nije ni ćudo što se neželi javit, a da o mailu ne pričamo.

Ja ti preporućujem da tražiš povrat novca ako ti se ne sviđa i gotovo! prestani cjepidlaćit dobit češ to što želiš kad tad (znam da ne prićaš o keyu) al vidim da ga nešto trebaš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 13:29 (XVII Mini).
15 godina
neaktivan

Hajde ti malo ohladi balavac.Ja sam dobio key i mene ne zanima jel radi sa njim 1500kineza il radi sam nek napise yebenu istinu na stranici da se ljudi ne zale kasnije.

=XII=SandMan....
17 godina
skipe1994 kaže...

Jel se neko čuo sa Mariom danas ima nas još barem 10-ak kaj nismo doobili keyeve, znam da najvjerovatnije neće doć keyevi prek vikenda al bi volio da se Mario javi i kaže kakva je situacija(ovdje, na face-u ili stavi obavjest na Base-host) čisto da znam što da očekujem?

Mislim da ne radi preko vikenda.

Ako si mu poslao mail ne ocekuj odgovor do drugog tjedna.

Bar ja ne ocekujem odgovor na svoj upit do drugog tjedna.

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan

antimadridista, kao prvo nisam na temi 0-24 nego svratim svakih 1-2h s time da jučer nisam bio doma od 13 do 20 h pa ne znam kako je to onda cijeli dan. Po 100-ti puta kažem da shvaćam da čovjek radi sam i da nemože sve odjednom da se treba strpit ali zašto onda ne kaže istinu nego je rekao da je ostalo još 20-ak ljudi i da ćemo dobiti danas(to je rekao jučer prijepodne) i onda opet koliko vidim nas bar 10-ak nije dobilo. Nije meni problem čekati key par dana duže, problem je što je on jučer navečer trebao poslati mail i dati obavijest na stranici da se ispričava da nije stigao i da preko vikenda nažalost ne možemo dobiti key, tako bi ja postupio i kad bi on postupio jednako ja ne bi trebao svako malo visiti na ovoj temi. On to nije napravio, a ja prvi put kupujem nešto na ovakav način i smatram da ako nešto nije napravio kako je obećao, pa makar bio kriv njegov dobavljač volio bi da nas barem obavijesti što je s našim keyevima. On zadnje što je napisao da key-evi dolaze jučer i da ne brinemo i od onda ga nema. Ja sad više zato nezz što da si mislim, ovakav način kupnje me jako razočarao zbog toga što koliko god se trudio kontaktirati Maria ja to nisam uspio osim kada mi je rekao da ima nekih problema sa Limited Edition i da ih zato trenutno ne šalje. Ako je tako pa nek mi isporući standard i kasnije mi mi da LE. Ako čovjek ne radi preko vikenda pa zar je teško ostavit poruku na svojoj stranici sa informacijom: Sorry ne radim preko vikenda, ko nije dobio key za bf3 neka očekuje tokom idućeg tjedna. Ako je to teško onda neka se ostavi takvog posla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 14:02 (skipe1994).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
ddd3 kaže...

čekaj malo,kad ponovo upišeš key ne prihvaća ga? pa naravno da ne prihvaća ako si ga već jednom upisao.. Bar sam tako zaključio kad si napisao to "ponovo"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
skipe1994 kaže...

antimadridista, kao prvo nisam na temi 0-24 nego svratim svakih 1-2h s time da jučer nisam bio doma od 13 do 20 h pa ne znam kako je to onda cijeli dan. Po 100-ti puta kažem da shvaćam da čovjek radi sam i da nemože sve odjednom da se treba strpit ali zašto onda ne kaže istinu nego je rekao da je ostalo još 20-ak ljudi i da ćemo dobiti danas(to je rekao jučer prijepodne) i onda opet koliko vidim nas bar 10-ak nije dobilo. Nije meni problem čekati key par dana duže, problem je što je on jučer navečer trebao poslati mail i dati obavijest na stranici da se ispričava da nije stigao i da preko vikenda nažalost ne možemo dobiti key, tako bi ja postupio i kad bi on postupio jednako ja ne bi trebao svako malo visiti na ovoj temi. On to nije napravio, a ja prvi put kupujem nešto na ovakav način i smatram da ako nešto nije napravio kako je obećao, pa makar bio kriv njegov dobavljač volio bi da nas barem obavijesti što je s našim keyevima. On zadnje što je napisao da key-evi dolaze jučer i da ne brinemo i od onda ga nema. Ja sad više zato nezz što da si mislim, ovakav način kupnje me jako razočarao zbog toga što koliko god se trudio kontaktirati Maria ja to nisam uspio osim kada mi je rekao da ima nekih problema sa Limited Edition i da ih zato trenutno ne šalje. Ako je tako pa nek mi isporući standard i kasnije mi mi da LE. Ako čovjek ne radi preko vikenda pa zar je teško ostavit poruku na svojoj stranici sa informacijom: Sorry ne radim preko vikenda, ko nije dobio key za bf3 neka očekuje tokom idućeg tjedna. Ako je to teško onda neka se ostavi takvog posla.

i,jeli današnji dan završio već ili je tek 16 sati? ako ne dobiješ danas,onda razumijem tvoju ljutnju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 15:58 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
skipe1994 kaže...

i,jeli današnji dan završio već ili je tek 16 sati? ako ne dobiješ danas,onda razumijem tvoju ljutnju.

To je rekao za jucer a ne za danas, citaj malo.

=XII=SandMan....
15 godina

ispričavam se onda,nisam dobro razumio. Ali uvjeravam vas da ćete dobiti keyeve,ako ne to,onda će te dobiti bar povrat novca,jer Mario je pošten čovjek i već je bilo primjera ovdje da je vraćao novac kad je to netko poželio,ali uvijek su svi dobivali keyeve kad bi pričekali,tako da je vaš izbor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

antimadridista ohladi malo, covjek se ne javlja ljudima a navodno mu je odnos s kupcima na prvome mjestu.

U potpunosti razumijem ljutnju vas koji niste dobili keyeve, nadam se da cete ih svi dobiti danas.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ja govorim iz svog iskustva. Razumijem da su ljudi mao razočarani jer još nisu dobili keyeve,ali kad bi malo gledali kako se Mario odnosi prema kupcima,onda bi znali da čovjek radi sve kako bi poslao te keyeve. I milijun puta je napisao,šo na Facebook stranici što tu,da će samo sporije raditi kad ga ljudi pitaju isto pitanje milijun puta,i kad bi na sve to odgovarao. Nažalost tako je,tko to nemože podnijeti neka traži povrat novca i ide u trgovinu uzeti box izdanje za 350kn. Tada će te dobiti igru iste sekunde.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 16:18 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa moraju ljudi biti razocarani kad nemogu doc do njega,ja sam  napravio gresku kad sam narucivao i pokusavao sam doc do njega da objasnim situaciju ali neuspjesno.Sam je sebi kriv sto se na stranici predstavlja kao malo ozbiljniji web shop, dok je u stvarnosti druga prica.

Pa nismo mu mi krivi sto sam radi, a pola nas nije ni znalo to.

=XII=SandMan....
13 godina
neaktivan

ti želiš reći da key više ne vrijedi?

15 godina
ddd3 kaže...

ti želiš reći da key više ne vrijedi?

pa jesi li ga već jednom upisao? ako si ga upisao na jednom Origin accountu,onda ti na drugom ne vrijedi,mislim da to nije teško shvatiti. A i ne razumijem zašto opet trebaš upisivat key ako si ga već upisao?

15 godina
neaktivan
Ja vidim da je on pošten čovjek i uvjeren sam da ču sigurno dobiti igru, a ako ne onda barem povrat novca samo me zanima zašto ga je nemoguće kontaktirati?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako si ga jednom upisao na origin tamo ti je vec dodana igra i tamo ti ostaje zauvijek
13 godina
neaktivan

riješio sam problem:)hvala puno

17 godina

CD Key stigao 27. listopada, skinuo igru, prebacio na engleski, sve radi savršeno.

Svaka čast Mario! Samo nastavi tako.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

CD Key stigao 27. listopada, skinuo igru, prebacio na engleski, sve radi savršeno.

Svaka čast Mario! Samo nastavi tako.

Ma bravo, ovim komentarom pokazuješ koliko si sebičan i baš te boli k*** što neki nisu dobili!!

17 godina

Svima koji još nisu dobili, želim da dobiju što prije i da im sve radi kao meni. Eto.

Pozdrav.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice