B netov ruter spojit sa laptopom

poruka: 12
|
čitano: 3.687
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam problem,neznam dali bi od b neta ruter mogao spojit jos i na laptop pa da laptop ima net i moj kompjuter,treba mi to zato sto sestra sad oce msn a neznam spojit iz rutera jos do laptopa...Radi se o ruteru iz b neta 3D paket ...Dali netko zna mozda kako da ga spojim? Dali treba da slikam ruter pa da vidite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: B netov ruter spojit sa laptopom

jel ruter ima wireless?

16 godina
somy kaže...

jel ruter ima wireless?

Ja mislim da nema,nisam siguran jer se ne razumijem u to uopce.

16 godina
neaktivan

Možda ti ovo pomogne.

Link.

Ima li antene ko ovaj na slici.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 17:33 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koja_pila kaže...

Ima li antene ko ovaj na slici.

Nema

17 godina
neaktivan

svaki modem ima par kao gumbova  i ispod svakog guma ti pise npr.power,dns, 1,2,3 wiereles tel 1 i tel 2 ovisi o modemu.

ako imas gumb wiereles onda upalis laptop skeniras sa wiereles networkom sve mreze u tvojoj blizini (start-connect to-show all connections)

saznas kako je tvoje ime na toj mrezi utipkas wep key i surfas...

druga opcija je local area kabel kao i spajanje na komp ali,ti mora biti jasno ako ces preko kabela na laptop da neta nece biti na kompu ;)

0 0 hvala 0
16 godina
ivan-zd kaže...

svaki modem ima par kao gumbova  i ispod svakog guma ti pise npr.power,dns, 1,2,3 wiereles tel 1 i tel 2 ovisi o modemu.

ako imas gumb wiereles onda upalis laptop skeniras sa wiereles networkom sve mreze u tvojoj blizini (start-connect to-show all connections)

druga opcija je local area kabel kao i spajanje na komp ali,ti mora biti jasno ako ces preko kabela na laptop da neta nece biti na kompu ;)

Jel se moze ikako spojit prek kabela i komp i laptop? Wireless neam na ruteru

17 godina
neaktivan

Može se spojiti.

Na pozadini rutera, koliko LAN priključaka imaš?

Ovakvih kao na slici dolje.

Ako imaš koji slobodan samo u njega ukopčaj kabel koji će biti ukopčan u laptop i to je to.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
da,napisao sam da se nećeš moci spojiti jer imam ja 1 prikljucak pa sam se zanio,,,ali,sam ti rekao da imas gumbe kao 1,2,3,4 a to je broj prikljucaka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

Ja imam kod kuće dva računala na ruteru s kabelom i laptop na wireless, samo mora staviti taj ruter u ruter mod rada. Kada je u ruter modu rada možeš spojiti koliko računala hoćeš ( koliko proključaka imaš), samo što je onda računalo stalno na netu, osim kad je izvađen kabel iz modema/računala, pa to može predstavljat problem onim korisnicima koji imaaju male pakete ako im se uvuče neko đubre i jede promet..

17 godina
neaktivan

pa rekao sam gumbi 1,2,3 ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

pa rekao sam gumbi 1,2,3 ...

onda vrijedi i za tebe i za autora teme (ako ima više priključaka):

Namjesti u ruteru ruter način rada. Procedura počinje upisivanjem default gatewaya u browser, najčešće je to 192.168.1.1, daljnji tijek ti ne znam reći jer ovisi od rutera do rutera. kada to napraviš možeš spojiti računala na koliko protova imaš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice