šta je to google ?
Uvijek se nađe jedan pametan kojem smeta kad se nekome drugome nešto pojašnjava jer eto, mogao je 5 sati guglati i možda opet ne bi saznao što je htio.
hvala tebi na odgovorima,a forumi su puni likova koji umjesto šta pomažu,ili ako več ne pomažu,baren šute,ali eto ima se vremena nekog kao mene popljuvat,i ka šta je kolega Hexfire lipo napisa,ja bi moga guglat i opet ne doći do ispravne situacije ili rješenja.zato valjda i postoje forumi da ti netko pomogne.ja osobno uvijek sam pomogao drugom(naravno u okviru svojih mogučnosti) i nikad nisan nekog baš popljuvao jer je nešto pita...i lipo san napisa da san tek jučer upalio taj Steam,i do tad ništa nisam ima pojma,a čuo jesan i znan otprilike šta je,ali evo ovakve sitnice ipak ne znan...iman 38 godina i nije me sramota pitat,ako te baš zanima,do prije 4 mjeseca,nisan ima pojma koje komponente uopće idu u komp generalno i uopce...JEL TEBI TREBA SLOŽIT KONFU??samo reci cifru i ja ću ti rado pomoći...ili kakav film,jer san pogleda more i brda toga...stoga,tko pita,taj ne skita...a ovo mi je nekakav hobby ili zanimacija,a iman drugih stvari koje radin u životu,osim šta gogglam,danas nisan cili dan bio na kompu do sada...hvala,Hexfire,još jednom,lp