zanima me jeli ikako moguce na steamu kupovat preko mobitela?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam ovo ljeto kad je bio summer sale kupio većinu igara preko mobitela. imaš steam aplikaciju za android mobitele, ja sam preko toga sve radio. neznam jel ima za ios i wp, pretpostavljam da ima.
samo se logiraš u svoj account, kupiš igru, platiš preko paypala i to je to, nisam uopće nijednom imao problema s tim.
meni je odbijao preko steam aplikacije pa me preusmjerio na "vanjski pretraživač", tj. google. tamo sve uredno išlo i bez problema. nije to sad nešto veliki problem bio, minuta posla.
hvala ti, okej.
sad sljedeće pitanje.
odlučio sam kupiti fallout new vegas. prije toga sam išao preko control panela uninstalirat 'neslužbenu' inačicu istog naslova.
kada sam skinuo konačno igru preko steama, unutra su mi se nalazili likovi koje sam igrao na 'neslužbenoj' verziji igre. ako može tko pojasniti to, jer sam mislio da sam pobrisao sve pa i saved games, no očigledno nisam.
hvala ti, okej.
sad sljedeće pitanje.
odlučio sam kupiti fallout new vegas. prije toga sam išao preko control panela uninstalirat 'neslužbenu' inačicu istog naslova.
kada sam skinuo konačno igru preko steama, unutra su mi se nalazili likovi koje sam igrao na 'neslužbenoj' verziji igre. ako može tko pojasniti to, jer sam mislio da sam pobrisao sve pa i saved games, no očigledno nisam.
lako moguće da su ostali fileovi u My Documents/My Games/FalloutNV
hvala ti, okej.
sad sljedeće pitanje.
Spremljene igre se ne nalaze u instalacijskom folderu nego negdje u "My Documents", mislim da je u podfolderu "My Games".
(brzo traženje na googleu)
Ako želiš komplet obrisati sve, obriši sve iz foldera "My Documents/My Games/FalloutNV" ili taj cijeli folder nazvan "FalloutNV".
jesu, hvala jos 1x.
Jel se nekako može skinit steam ?
Jel se nekako može skinit steam ?
Ček, što? Steam aplikacija ili ti misliš na nešto drugo, treće?
Pozz,imam jedno pitanje u vezi nekog itema kojeg sam dobio u igri DOTA2.
U inventoriju mi se nalazi item (Demon Spine Recurve Bow).Za sta on sluzi i
vidim dole da to mogu prodati.Pa kakva su vam iskustva sa takvim stvarima?
e,dali se svina nece konektirati na steam ili samo men i frendu?:P
e,dali se svina nece konektirati na steam ili samo men i frendu?:P
aha nešto ne radi kako treba, pa javlja connection error
puno ljudi ima isti problem
Mogu li dodati nekoga preko weba.a na steam.u, ako da kako :) .... Hvala!
Mogu li dodati nekoga preko weba.a na steam.u, ako da kako :) .... Hvala!
Ako misliš na "dodati nekoga za prijatelja", web sučelje se vrlo malo razlikuje od klijentskog, ugl. odeš na njihov profil i klik na "Add friend".
Pozdrav, imam problem sa steamom.
Ne mogu se logirati, izbacuje mi problem kao sto je na slici, sad me zanima jel moguce da netko tko se spoji na steam promjeni mail i sifru? :S
Edit: Sve radi normalno
obavezno uključi steamguard i miram si...
Poštovanje. Mene zanima ako ja kupim neku igru od nekoga na steam-u da li se ta igra i dalje može kupiti. tj. može li jednu igru kupiti više ljudi..hvala unaprijed :))
Poštovanje. Mene zanima ako ja kupim neku igru od nekoga na steam-u da li se ta igra i dalje može kupiti. tj. može li jednu igru kupiti više ljudi..hvala unaprijed :))
ne znam jesam li dobro razumio pitanje ...
uglavnom, igru koju kupiš preko steam-a ili ti je prijatelj kupi, moguće je kupiti u obliku gifta i onda je proslijediti nekome.
naravno, jedna igra može biti aktivirana samo na jednom acc-u(!?)
istu igru možeš kupiti x puta, no naravno za svaku kopiju plaćaš istu cijenu ...
Kupio sam si danas Humble WB Games Bundle i zamijenio sam zasad samo The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack i sad sam ga našao pod games,ali kako da nađem key od toga,tj el mogu nači key na svom steamu od toga i da aktiviram preko lotro stranice?i odma da pitam za ostale igre,el mogu dobiti nekako cd keyeve a ne da moram iči na svaku reedem?jer neke bi cd keyeve htio pokloniti/mjenjati za druge igre
Kupio sam si danas Humble WB Games Bundle i zamijenio sam zasad samo The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack i sad sam ga našao pod games,ali kako da nađem key od toga,tj el mogu nači key na svom steamu od toga i da aktiviram preko lotro stranice?i odma da pitam za ostale igre,el mogu dobiti nekako cd keyeve a ne da moram iči na svaku reedem?jer neke bi cd keyeve htio pokloniti/mjenjati za druge igre
Ako oces poklonit igre imas kutijicu poklona na humble stranici. Pita te oces li igru izbacit s liste tvojih igara. Radi samo ako vec imas tu igru.
imam pitanja u vezi ovih kartica sta se dobiju kada igras igre na steamu.imam ih oko 10-15 komada..sad nemrem ih prodat.. sad kolko sam razumio mora proc 30 dana od kupnje neke igre na steamu da bi mogo te kartice prodat ili? i te kartice kad se prodaju, novci se dobio u steam walletu?
Ako oces poklonit igre imas kutijicu poklona na humble stranici. Pita te oces li igru izbacit s liste tvojih igara. Radi samo ako vec imas tu igru.
za poklanjanje sam skužio,malo sam čito po humbleu.A lotro imam instaliran i igram,a taj cd key od toga nemogu naći/ili ne postoji?kako da sad dodam to čudo na moj lotro account preko steama?
za poklanjanje sam skužio,malo sam čito po humbleu.A lotro imam instaliran i igram,a taj cd key od toga nemogu naći/ili ne postoji?kako da sad dodam to čudo na moj lotro account preko steama?
Nemam instaliran Lotro, pa neznam. Koliko sam vidio taj pack dode 18 € i dodaje samo neki armor i jos par stvari. Pogledaj u ingame posti ili pitaj humble support.
Nemam instaliran Lotro, pa neznam. Koliko sam vidio taj pack dode 18 € i dodaje samo neki armor i jos par stvari. Pogledaj u ingame posti ili pitaj humble support.
Zbog tog packa sam i kupio,dao sam 5$ a to inace dode 18€ i ajd ostale igre su samo bonus koje mozda budem mjenjao za neke druge ali to je nebitno.Probao sam ingame ali naranvo nista kad mi lotro nije instaliran na steamu,tj imam ja lotro instaliran na pc-u od prije pa ako bi ga sad dodao pod instalirane mozda bi mogao taj pack za lotro dodati s njim? jer sad kad odem na taj pack prvo me trazi da skinem lotro,ali bzvz skidati kad kao sto sam rekao imam instaliran.Pa kako dodati igru medu instalirane?
Probaj se prebaciti u "big picture mode" pa onda tu provjeri za key (nađeš preko "traži" funkcije lotro i tu vidi).
Ja sam uspio taj key za LOTRO preko Big picture moda da sredim. Dobio sam onaj armor u igri ali nisam dobio 500TP. Jel jos netko ima takvih problema?
Probaj se prebaciti u "big picture mode" pa onda tu provjeri za key (nađeš preko "traži" funkcije lotro i tu vidi).
hvala care,radilo je.Aktivirao sam :)
devilvu86 sačekaj do 24h ako i dalje nema,kontaktiraj support
Pozz,jucer sam stavio na prodaju u MARKET-u,neke stvar isto sam dobio u igrama.Ali kada postavim i odem na market,nemogu naci svoje iteme,koje sam stavio na prodaju.Da li znate,kako se moze rijesiti taj problem?Hvala na odg