Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.216
|
čitano: 4.103.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

Dragon Age-Origins free na Originu :)

https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

17 0 hvala 13
14 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
JasminTuzla kaže...

kada piše "free until 14 october 2014"...

znači li to da će se igra (koju smo sada preuzeli 4free) ukloniti nakon istaknutog datuma ili?

sjećam se kako sam preuzeo isto tako 4free sims3 i nakon nekog vremena su mi je uklonili iz "my games"

p.s hvala za notice! :)

weedafuqyee
14 godina
protjeran
SR3CKO kaže...
JasminTuzla kaže...

kada piše "free until 14 october 2014"...

znači li to da će se igra (koju smo sada preuzeli 4free) ukloniti nakon istaknutog datuma ili?

sjećam se kako sam preuzeo isto tako 4free sims3 i nakon nekog vremena su mi je uklonili iz "my games"

p.s hvala za notice! :)

Ako ju ugrabiš do 14. igra ti ostaje zauvijek. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
neaktivan
acca kaže...
drakula789 kaže...

Ima li netko 3 kopije igre L4D2?

Mislim da bi paysafe od 50 kn bila adekvatna cijena unatoc tome sto je igra bila free :)

Dream on... po igri se traži 35 kn na steam tradeovima. Možda free acounti, ali ne giftovi ili kodovi, pošto se samo tako igra mogla dodati kada je bila podjela

Ma acc me zanima

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
18 godina

Jednu od ovih igara imam za zamjenu, molim ponude:

- Tales From Space

- Dungeon Siege 3

- Guacamelee

- DYAD

- Supreme Commander Gold

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tražim WoW account s pandama ekspanzijom, mogu ponuditi accountove steama s dosta igra, diablo 3+ros ili slično, zainteresirani javite na PM!

1 0 hvala 0
14 godina

tražim sims3 key za origin (ukoliko je nekome ostao nakon onog bundlea)?

nudim acc sa csgo (unranked) ili csgo gift.

weedafuqyee
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ja trazim samo pandu expanziju ako zna netko da ima negdje jeftino ili da ima mozda key od pande pa da mijenjamo/proda
17 godina
dado16 kaže...
Ja trazim samo pandu expanziju ako zna netko da ima negdje jeftino ili da ima mozda key od pande pa da mijenjamo/proda

U blizz store košta 10e, mislim da jeftinije nema

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 19:49 (acca).
15 godina

mijenjam borderlands goty steam gift za tropico 5 steam gift (region free). nema ključeva, samo gift dolazi u obzir.

http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=117022578&token=xQ0WfkLN

Moj PC  
2 9 hvala 0
12 godina
protjeran
Usporedi cijenu Borderlands GOTY i Tropico 5.
16 godina
neaktivan

Jedan steam ključ:

DHFZ4-XBN7F-IZ8RY

SoSlI' bopummeH motlhbogh val.
15 godina
L3gioNAR00 kaže...

usporedio, znam da je poprilična razlika.

meni se ne igra borderlands, nego radije tropico 5. tko želi mijenjat će. ili radije da poklonim badava?

TES IV: Oblivion goty i borderlands goty badava rađe ajde... 

14 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...

eto jos jednoga koji dolazi na forum samo da pokupi free igre...

I always tell the truth, even when I lie.
12 godina
protjeran
Pa nemožeš onda mjenjat 1 za 1 kad Borderlands GOTY košta 4-5 puta manje od Tropico 5.
15 godina

a šta bi morao dati svojih 5 igara koje vrijede 10$ za jedan tropico, pa da bude otprilike u toj vrijednosti?

ne vidim šta je loše u tome da dajem borderlands goty koji mi se NE IGRA, za tropico 5 koji ŽELIM IGRATI. 1 za 1.

bilo je čudnih ponuda, žicanja, svega i svačega na ovome podforumu i nijednom se nisam oglasio ni ništa. tražim fair trade, ako vama ne izgleda fair, ok.

želim se riješiti ove igre iz inventoryja jer mi stoji neiskorištena, mislio sam ju jednostavno mijenjat za nešto što želim igrati.

p.s. i ne, ne poklanjam igre (onima koji mi pune inbox sa moljakanjima da njima poklonim igre).

Moj PC  
1 6 hvala 0
12 godina
protjeran
Ovo šta ti nudiš sigurno nije fair trade.Borderlands GOTY koji košta 35-50kn i Tropico 5 120-180kn nije isto.
13 godina
neaktivan
mato007 kaže...
L3gioNAR00 kaže...

eto jos jednoga koji dolazi na forum samo da pokupi free igre...

Jesi li jos uvijek butthurt nakon sto su ti svi odbili velikodusnu ponudu/razmjenu pa se sada tu i ovaj prije tebe pravi te pametni? Zašto bi netko dao Tropico 5 koji je 45 Eura za Borderlands GOTY koji je 25eura?! Razum ljudi, di vam je?!?{#}

Get laid, get paid, gatorade
14 godina
neaktivan

3 1 hvala 0
14 godina

Mijenjam portal 2 steam gift za nesto od ovog:

Project Zomboid

Prison Arc.

Lone Survivor

Space Engineers

DreamFall The Longest Yourney

Ili za nesto drugo s wishliste:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198054740548/wishlist

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

Pozdrav, 

ako ima neka dobra dusa da mi posalje u privatne poruke key za Crash Time 2 koji se sad dijeli a ne mogu ga uzet bez Twitter accounta.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Zasto nebi mogo. Ja sam ga uzeo bez twiter acca...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Ako netko ima Battlefield 3 acc (za poklonit) viska a da neigra bio bi mu zahvalan, nisam vidio da su djelili pa nisam uzo.

Hvala :)

Moj PC  
2 16 hvala 1
14 godina
neaktivan
Fr0st kaže...

Ako netko ima Battlefield 3 acc (za poklonit) viska a da neigra bio bi mu zahvalan, nisam vidio da su djelili pa nisam uzo.

daj covjece ovaj tjedan si to pito vec 5 puta..neznam tko bi ti dao tu igru djabe, daj bar nesto ponudi u zamjenu

12 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
Fr0st kaže...

daj covjece ovaj tjedan si to pito vec 5 puta..neznam tko bi ti dao tu igru djabe, daj bar nesto ponudi u zamjenu

Dao bi mu ja samo da prestane spamat {#}

13 godina
neaktivan

Igra je bila djabe a ja sam napiso ako netko mozda ima viska, znaci njihova dobra volja jel mi hoce dat ili nece

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 14:31 (Fr0st).
12 godina
neaktivan
Fr0st kaže...

Igra je bila djabe ako nisi znao

i benzin je bio 5kn/L  

16 godina
neaktivan
Gle ja ne kužim kako ljudi misle da samo zbog toga što je nešto bilo free 2 dana, nakon toga će moći dobiti igru za ništa. Ako je igra sada nekih 20€, nema što biti davana okolo. Ako je tako onda ja želim da mi netko proda Armu 2 za 2€, jer je jednom bila ta akcija
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
tonchy kaže...
Gle ja ne kužim kako ljudi misle da samo zbog toga što je nešto bilo free 2 dana, nakon toga će moći dobiti igru za ništa. Ako je igra sada nekih 20€, nema što biti davana okolo. Ako je tako onda ja želim da mi netko proda Armu 2 za 2€, jer je jednom bila ta akcija

Zato što koriste osnovnu logiku stvari.

"Nešto što je besplatno ima efektivnu vrijednost 0" 

Ali budući da izdavačke kuće (ne brinite se, novac od igara ne ide dizajnerima i programerima) "0$" akcije koriste u promotivne svrhe (Origin servis) ti ljudi ostanu zbunjeni. Oni su zapravo u pravu.

Kada bi ti dva dana išao u Konzum u kojem bi sve bilo besplatno, da li bi se treći dan osjećao kao da su ti uskraćena prava? Većina bi.

Još bi se svaki sljedeći put u kupovini osjećali pokradeno jer bi znali da je stvarna vrijednost proizvoda u Konzumu zapravo 0.

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
tonchy kaže...

Zato što koriste osnovnu logiku stvari.

"Nešto što je besplatno ima efektivnu vrijednost 0" 

Ali budući da izdavačke kuće (ne brinite se, novac od igara ne ide dizajnerima i programerima) "0$" akcije koriste u promotivne svrhe (Origin servis) ti ljudi ostanu zbunjeni. Oni su zapravo u pravu.

Kada bi ti dva dana išao u Konzum u kojem bi sve bilo besplatno, da li bi se treći dan osjećao kao da su ti uskraćena prava? Većina bi.

Još bi se svaki sljedeći put u kupovini osjećali pokradeno jer bi znali da je stvarna vrijednost proizvoda u Konzumu zapravo 0.

Ne, jer bi znao da ta akcija traje samo dva dana. Ako je nešto na akciji određeno vrijeme to ne znači da je vrijednost tog proizvoda 0, eventualno može značiti da  će mu djelomično opasti vrijednost.

A to što bi netko drugi možda propustio tu akciju to moj ili konzumov problem nije.

anyway, našao sam account sa  Battlefield 4 - game time pa ako netko želi probati bf4 neka se javi u pp.

game time je 7 dana, nakon toga morate kupiti igru ako želite nastaviti igrati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 15:01 (markymark099).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice