Dragon Age-Origins free na Originu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kada piše "free until 14 october 2014"...
znači li to da će se igra (koju smo sada preuzeli 4free) ukloniti nakon istaknutog datuma ili?
sjećam se kako sam preuzeo isto tako 4free sims3 i nakon nekog vremena su mi je uklonili iz "my games"
p.s hvala za notice! :)
kada piše "free until 14 october 2014"...
znači li to da će se igra (koju smo sada preuzeli 4free) ukloniti nakon istaknutog datuma ili?
sjećam se kako sam preuzeo isto tako 4free sims3 i nakon nekog vremena su mi je uklonili iz "my games"
p.s hvala za notice! :)
Ako ju ugrabiš do 14. igra ti ostaje zauvijek.
Ima li netko 3 kopije igre L4D2?
Mislim da bi paysafe od 50 kn bila adekvatna cijena unatoc tome sto je igra bila free :)
Dream on... po igri se traži 35 kn na steam tradeovima. Možda free acounti, ali ne giftovi ili kodovi, pošto se samo tako igra mogla dodati kada je bila podjela
Ma acc me zanima
Jednu od ovih igara imam za zamjenu, molim ponude:
- Tales From Space
- Dungeon Siege 3
- Guacamelee
- DYAD
- Supreme Commander Gold
Tražim WoW account s pandama ekspanzijom, mogu ponuditi accountove steama s dosta igra, diablo 3+ros ili slično, zainteresirani javite na PM!
tražim sims3 key za origin (ukoliko je nekome ostao nakon onog bundlea)?
nudim acc sa csgo (unranked) ili csgo gift.
U blizz store košta 10e, mislim da jeftinije nema
mijenjam borderlands goty steam gift za tropico 5 steam gift (region free). nema ključeva, samo gift dolazi u obzir.
http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=117022578&token=xQ0WfkLN
Besplatan Crash Time 2
http://www.vg247.com/2014/10/08/free-pc-games-1-million-giveaway/
Jedan steam ključ:
DHFZ4-XBN7F-IZ8RY
usporedio, znam da je poprilična razlika.
meni se ne igra borderlands, nego radije tropico 5. tko želi mijenjat će. ili radije da poklonim badava?
TES IV: Oblivion goty i borderlands goty badava rađe ajde...
eto jos jednoga koji dolazi na forum samo da pokupi free igre...
a šta bi morao dati svojih 5 igara koje vrijede 10$ za jedan tropico, pa da bude otprilike u toj vrijednosti?
ne vidim šta je loše u tome da dajem borderlands goty koji mi se NE IGRA, za tropico 5 koji ŽELIM IGRATI. 1 za 1.
bilo je čudnih ponuda, žicanja, svega i svačega na ovome podforumu i nijednom se nisam oglasio ni ništa. tražim fair trade, ako vama ne izgleda fair, ok.
želim se riješiti ove igre iz inventoryja jer mi stoji neiskorištena, mislio sam ju jednostavno mijenjat za nešto što želim igrati.
p.s. i ne, ne poklanjam igre (onima koji mi pune inbox sa moljakanjima da njima poklonim igre).
eto jos jednoga koji dolazi na forum samo da pokupi free igre...
Jesi li jos uvijek butthurt nakon sto su ti svi odbili velikodusnu ponudu/razmjenu pa se sada tu i ovaj prije tebe pravi te pametni? Zašto bi netko dao Tropico 5 koji je 45 Eura za Borderlands GOTY koji je 25eura?! Razum ljudi, di vam je?!?
Mijenjam portal 2 steam gift za nesto od ovog:
Project Zomboid
Prison Arc.
Lone Survivor
Space Engineers
DreamFall The Longest Yourney
Ili za nesto drugo s wishliste:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198054740548/wishlist
Pozdrav,
ako ima neka dobra dusa da mi posalje u privatne poruke key za Crash Time 2 koji se sad dijeli a ne mogu ga uzet bez Twitter accounta.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Ako netko ima Battlefield 3 acc (za poklonit) viska a da neigra bio bi mu zahvalan, nisam vidio da su djelili pa nisam uzo.
Hvala :)
Ako netko ima Battlefield 3 acc (za poklonit) viska a da neigra bio bi mu zahvalan, nisam vidio da su djelili pa nisam uzo.
daj covjece ovaj tjedan si to pito vec 5 puta..neznam tko bi ti dao tu igru djabe, daj bar nesto ponudi u zamjenu
daj covjece ovaj tjedan si to pito vec 5 puta..neznam tko bi ti dao tu igru djabe, daj bar nesto ponudi u zamjenu
Dao bi mu ja samo da prestane spamat 
Igra je bila djabe a ja sam napiso ako netko mozda ima viska, znaci njihova dobra volja jel mi hoce dat ili nece
Igra je bila djabe ako nisi znao
i benzin je bio 5kn/L
Zato što koriste osnovnu logiku stvari.
"Nešto što je besplatno ima efektivnu vrijednost 0"
Ali budući da izdavačke kuće (ne brinite se, novac od igara ne ide dizajnerima i programerima) "0$" akcije koriste u promotivne svrhe (Origin servis) ti ljudi ostanu zbunjeni. Oni su zapravo u pravu.
Kada bi ti dva dana išao u Konzum u kojem bi sve bilo besplatno, da li bi se treći dan osjećao kao da su ti uskraćena prava? Većina bi.
Još bi se svaki sljedeći put u kupovini osjećali pokradeno jer bi znali da je stvarna vrijednost proizvoda u Konzumu zapravo 0.
Zato što koriste osnovnu logiku stvari.
"Nešto što je besplatno ima efektivnu vrijednost 0"
Ali budući da izdavačke kuće (ne brinite se, novac od igara ne ide dizajnerima i programerima) "0$" akcije koriste u promotivne svrhe (Origin servis) ti ljudi ostanu zbunjeni. Oni su zapravo u pravu.
Kada bi ti dva dana išao u Konzum u kojem bi sve bilo besplatno, da li bi se treći dan osjećao kao da su ti uskraćena prava? Većina bi.
Još bi se svaki sljedeći put u kupovini osjećali pokradeno jer bi znali da je stvarna vrijednost proizvoda u Konzumu zapravo 0.
Ne, jer bi znao da ta akcija traje samo dva dana. Ako je nešto na akciji određeno vrijeme to ne znači da je vrijednost tog proizvoda 0, eventualno može značiti da će mu djelomično opasti vrijednost.
A to što bi netko drugi možda propustio tu akciju to moj ili konzumov problem nije.
anyway, našao sam account sa Battlefield 4 - game time pa ako netko želi probati bf4 neka se javi u pp.
game time je 7 dana, nakon toga morate kupiti igru ako želite nastaviti igrati.