Kakva su vam iskustva s kupovinom (općenito,ne samo igara) preko Amazon.de stranice.Želim kupiti par igrica ali me prvo zanimaju Vaša iskustva.Kako se plaća tamo,da li šalju u HR,jeli mogu platiti gotovinom poštaru,...
Hvala Vam na odgovorima :)
Kakva su vam iskustva s kupovinom (općenito,ne samo igara) preko Amazon.de stranice.Želim kupiti par igrica ali me prvo zanimaju Vaša iskustva.Kako se plaća tamo,da li šalju u HR,jeli mogu platiti gotovinom poštaru,...
Hvala Vam na odgovorima :)
game.co.uk -> jeftino, salju u hrvatsku, carine najcesce nema, platis sve karticom na njihovoj stranici
kod njih nema te igre (alarm fur cobra 11 serijali) mislim ima ali samo jedna....i skeptičan sam plaćanjem karticom preko neta...pa ako bi ikako moglo bez toga...
nemas sta biti skeptican, platis kao u bilo kojoj trgovini ...
uostalom nista iz vana ne mozes naruciti, a da platis kad dobijes item (tj. kad ti ga postar donese) ...
tamo su cijene u eurima...jel mogu platit karticom u kunama ili moram s onom za eure
placas normalno, on ti sam sve konvertira to... samo moras imati dovoljno love...
game.co.uk -> jeftino, salju u hrvatsku, carine najcesce nema, platis sve karticom na njihovoj stranici
Dal je moguće kod njih kupovat PBZ poklon karticom, ili nekom drugom poklon karticom? Da ne otvaram devizni račun bezveze, ipak se on naplaćuje.
Na ebay.co.uk takodjer mogu da se nadju jeftine igrice, nove i koriscene isto.
Nove su jeftinije dosta nego na primjer kod nas u trgovini, a koriscene jos dodatno.... :)