Koliko originala posjedujete?

poruka: 1.237
|
čitano: 258.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Battleground 8: Prelude to Waterloo
Sid Meier's Gettysburg!
Tomb Raider I
Tomb Raider II: The Dagger of Xian
Age of Empires: Collector's Edition
Age of Empires III: Gold Edition
IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
IL-2 Sturmovik: Aces (Expansion Pack)
IL-2 Sturmovik: 1946
Norm Koger's The Operational Art Of War III
Operation Barbarossa: The Struggle for Russia

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." - J.Robert Oppenheimer

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo da vas pitam,kak vam nije zao dat za igru 400-500 kn... ??? sta vi tak puno para imate ?

Mrki =)
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Koliko originala posjedujete?
Miran54 kaže...

samo da vas pitam,kak vam nije zao dat za igru 400-500 kn... ??? sta vi tak puno para imate ?

Ma ne bih dao da dodje zlatni cd ma bizi mozes mis uzeti nekog ljubimca ili jednostavno sacuvati pa kupiti nesto fino

Potpis
17 godina
neaktivan
Zato što ne dajemo je*enih 400-500 kuna.

Di si izmislio taj usrani broj?

Pa ni u algoritmu di je najskuplje nije 400-500 kn.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Miran54 kaže...

Nemoj izlazit dva-tri vikenda i imat ćeš dosta za koju igru.

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 20:16 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Miran54 kaže...

hahaha...pare su da se trose

et ja sam sada iskesirao malo u svoj komp...

kupio sam: Linux mint, wormux i freds on fire...u planu je da kupim jos koju...i to sve kupujem preko neta...eto do sada sam potrosio.....0kn na to xD

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
17 godina
neaktivan

http://webshop.sophoslab.hr/?igre/71/pc-igra-bioshock-2/8027

ima i skupljih igara....sam ja bi prije volio isprobati pa ak mi se svidi onda kupit....jer nema smisla probati demo igru....

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mojim se pridružio

SimCity 4 Deluxe Edition

Iz Algoritma :)

Nekupujem ja sve sebi.. Imam miljenike koji mi kupuju :)

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja sam se malo rastroškario za novu godinu i kupio na Steamu 20-ak solidnih igara za oko 350kn...jeftinije nego u pirata...npr Witcher Enhanced Edition me došao 6 Eura

, star wars: kotor 2 eura, mass Effect 7.99 Eura, Mirrors Edge 3.74 Eura,

a nećaku sam kao poklon uzeo Eidos completa pack, tj

* Batman: Arkham Asylum

* Battlestations: Midway
    * Commandos 2: Men of Courage
    * Commandos 3: Destination Berlin
    * Commandos: Behind Enemy Lines
    * Commandos: Beyond the Call of Duty
    * Commandos: Strike Force
    * Conflict: Denied Ops
    * Deus Ex (Game of the Year Edition)
    * Deus Ex: Invisible War
    * Hitman 2: Silent Assassin
    * Hitman: Blood Money
    * Hitman: Codename 47
    * Infernal
    * Just Cause
    * Kane & Lynch: Dead Men
    * Project: Snowblind
    * Rogue Trooper
    * Thief: Deadly Shadows
    * Tomb Raider: Anniversary
    * Tomb Raider: Legend

za samo 40 eura

eto, samo ne treba izigravat facu i htjeti imati najnajnajnoviju igru 5 dana prije nego uopće izađe na tržište. Npr ja baš planiram uzeti Mass Effect 2 i Dragons Age za slijedeću novu godinu :)

Konfiguracija koju ću tad imat će je vrtiti bolje, sve će u međuvremenu biti popatchirano i zakrpano, a bit će 10 puta jeftinije nego sad

16 godina

bf 2142

red orchestra

tf 2

coh

id complete pack

bfbc2

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 20:38 (Pislje).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Evo ja sam se malo rastroškario za novu godinu i kupio na Steamu 20-ak solidnih igara za oko 350kn...jeftinije nego u pirata...npr Witcher Enhanced Edition me došao 6 Eura

...

Svaka čast!

Radio bi i ja tako da imam flat internet i da mi Steam paše, a ne paše mi jer mi iznimno smeta to što moraš biti spojen na internet kada igraš bilo koju igru, makar i offline(singleplayer).

15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Svaka čast!

Radio bi i ja tako da imam flat internet i da mi Steam paše, a ne paše mi jer mi iznimno smeta to što moraš biti spojen na internet kada igraš bilo koju igru, makar i offline(singleplayer).

Jel si zaboravio da moras platit sta skines?

A ovo žuto, kako bih rekli: EPIC FAIL!

15 godina
neaktivan

Original:

PC:

The Orange Box ( Half Life 2, HL2 EP1, HL2 EP2, Team Fortress 2, Portal )
Command & Conquer Generals Deluxe Edition

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Kane Edition
GTA: IV
Broken Sword 2
Unreal Tournament 3 Black Edition
Trackmania United Forever
Battlefield: Bad Company 2  Limited Edition

u planu za kupit:

Company Of Heroes i njegov nastavak Opposing Fronts

Deus Ex 3 ( kad izađe )
Mafia 2

Inače za konzole ne uzimam origi...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 20:47 (Dompa).
17 godina
AlienWare1 kaže...
segregator kaže...

...

Svaka čast!

nemres igrat dok ne kupiš igru a posle ju možeš igrat i u offline modu.

sniper only
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
AlienWare1 kaže...

Svaka čast!

Ma o čemu ti pričaš? Jel sam ja rekao da ne bi platio te igre sa Steama negdje? Šta izvlačiš stvari iz konteksta i praviš se pametan? Ha? Da si malo pročitao kojih prethodnih stranica iza, vidio bi da imam podosta igara(original da se razumijemo).

I ne shvaćam što je tu epic fail jer kad sam kupio Half Life 2(retail box verzija, ali opet treba Steam), srušio se VIP-ov net server i nisam mogao igrati. To me jako smeta.

I daj molim te, ne trkeljaj više i ne trabunjaj.

15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...
DombaCoD kaže...
AlienWare1 kaže...

Svaka čast!

Ma o čemu ti pričaš? Jel sam ja rekao da ne bi platio te igre sa Steama negdje? Šta izvlačiš stvari iz konteksta i praviš se pametan? Ha? Da si malo pročitao kojih prethodnih stranica iza, vidio bi da imam podosta igara(original da se razumijemo).

I ne shvaćam što je tu epic fail jer kad sam kupio Half Life 2(retail box verzija, ali opet treba Steam), srušio se VIP-ov net server i nisam mogao igrati. To me jako smeta.

Okay ovo prvo žuto my bad, ali da se srušio VIPov net ti bi dobio offline opciju, jel, da mi mama jednog dana nije uzela internet nikad nebi prešo singleplayer... Isključi net pa pokreni steam i vidit ces offline opciju

15 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...
AlienWare1 kaže...
segregator kaže...

...

Svaka čast!

nemres igrat dok ne kupiš igru a posle ju možeš igrat i u offline modu.

Steam je odličan jer nekad fkt znaju dat akciju za koju vjeruj mi ćeš jako teško nać, jedino mi je glupo što u SAD-u na steamu je njihova valuta $ a za ostale € ,a 1€ je oko 1,2$ tako da recimo za neku igru od 60$ ti daješ 60€ tj 100kn više...

Dompa
15 godina
protjeran
Dompa kaže...

Steam je odličan jer nekad fkt znaju dat akciju za koju vjeruj mi ćeš jako teško nać, jedino mi je glupo što u SAD-u na steamu je njihova valuta $ a za ostale € ,a 1€ je oko 1,2$ tako da recimo za neku igru od 60$ ti daješ 60€ tj 100kn više...

Kad bih imao kreditnu Nevinašce

15 godina
protjeran

imam 0 originala i ne ponosim se time, jednostavno nemam računalo na kojem bih mogao igrat išta popularno osim coda2 u pristojnom framerateu. a i rađe bi dao novac algoritmu za original nego steamu, jer kutija je kutija, uvijek imaš onaj osjećaj da nešto posjeduješ, uvijek čuvaš cd da se ne bi slučajno oštetio...

*n00b us3r*

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
Dompa kaže...

Kad bih imao kreditnu Nevinašce

ja lijepo frenda žicam, dam mu 10-20kn više od cijene igre za uslugu i ko bog :)

Dompa
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
AlienWare1 kaže...
DombaCoD kaže...
AlienWare1 kaže...

Svaka čast!

Okay ovo prvo žuto my bad, ali da se srušio VIPov net ti bi dobio offline opciju, jel, da mi mama jednog dana nije uzela internet nikad nebi prešo singleplayer... Isključi net pa pokreni steam i vidit ces offline opciju

Ajooj.. kada je to bilo, tada sam još imao Homebox.. Tada Steam nije imao offline opciju(znam jer sam isprobao iskopčati kabel, Homobox, restartati PC i ista stvar) i opet nije htio ući.. A sada ne znam kako je, igram samo retail igre, tj. iz kutije, izbjegavam bilo kakav internetski servis...

17 godina
lukavg kaže...

imam 0 originala i ne ponosim se time, jednostavno nemam računalo na kojem bih mogao igrat išta popularno osim coda2 u pristojnom framerateu. a i rađe bi dao novac algoritmu za original nego steamu, jer kutija je kutija, uvijek imaš onaj osjećaj da nešto posjeduješ, uvijek čuvaš cd da se ne bi slučajno oštetio...

Ima to i svojih prednosti...sa online servisa ponovo skineš igru ako ti se bilo što desi, a ako izgrebeš CD sve što možeš je kupiti novi

16 godina
neaktivan

Ima to i svojih prednosti...sa online servisa ponovo skineš igru ako ti se bilo što desi, a ako izgrebeš CD sve što možeš je kupiti novi

Upravo tako. Jednom mi se klinka dočepala cd-a od jedne igre i kvrc, puko napola. A morao je biti u driveu kad igraš. I sjedi i plači.

17 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...

Upravo tako. Jednom mi se klinka dočepala cd-a od jedne igre i kvrc, puko napola. A morao je biti u driveu kad igraš. I sjedi i plači.

A uvijek možeš ostavit original kutiju, i u nju si onda staviti sprženi disk. Namigiva

Šalu na stranu, meni se kod originala nikad ništa destruktivno nije desilo. Poneki disk bi bio malo pogreban, ali ništa strašno.

Najgore sam prošao sa Max Payneom 2, bio je u kartonskoj ambalaži, skupa sa Beyond Good and Evil, koji je bio u standardnoj plastičnoj DVD kutiji, i stigao je poštom iz dućana malo nagnječen, ali za to je kriva Pošta, a ne ja...

KSCHI
15 godina
neaktivan

Psychonauts i Bloodrayne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hm, nijednu od igara nisam platio 400-500 KN jer to i nisu cijene čak ni novih igara. Neke od njih sam nabavio u vrijeme dok više nisu bile "hitovi" (a ja sam ih još uvijek volio igrati) pa su bile dobavljive kao budget izdanja, a dobar dio sam za vrlo povoljne cijene (cca. €6) kupio preko online servisa Eurogamer ili Steam. Ovi vrlo često organiziraju akcije prodaje određenih naslova po vrlo povoljnim cijenama samo treba malo pratiti što se kada nudi i za koje novca. Postoji i site koji prati takva događanja Steam Unpowered.

Dakle, uz malo truda, nabaviti original uopće nije ni teško ni skupo.

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." - J.Robert Oppenheimer
17 godina
protjeran

Ja imam 36 originala! Skupljam marljivo radim od 2006Smijeh. Sve su u kutijama samo DiRT2 je na poklon sa Steama uz grafu novu! Imam još stotinjak DVD-a Bug, Enter, Vidi, PCPlayCool

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
15 godina
cro_denis kaže...

DOOM 3

DUKEN NUKEM 3D

Fliper, te dvije igrice kupio sam davno u Sloveniji ,a DOOM 3 kada je izasao kupio sam ga ...

to je zakon ;-)

16 godina

windows xp sp2, warcraft 3, football manager 2006

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina

Imao

Battlefield 2

Far cry

Cod 1 i united offensive

Cod 4 -konj prodao a sad igram piratski preko neta...aaaaaaaaaaaaaaa ;-)

imam

Far Cry 2

L4D2

Prince of persia serijal cijeli mada mi se ovaj zadnji nesvida bas

Devil may cry 3 special editon

Planiram

CodMw2

Soft:

Win 98

Win ME

imao xp al prodao!

Nova poruka