Imam jedno pitanje....naime imam konekciju 1mbs flat i sad sam konto izeti original cod black ops kad izadje asmo neznam da li cu ga normalno moci igrati sa 1mbs.Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tko ???
znaci ipak necu
Moći češ ga normalno igrat.
a upload? Ljudi MP igre traže i upload i download , jer đaba ti je samo primat ako neš davat :D
EDIT :
šta tučeš u 30 minuti 2 dodatna posta razočaranja? Jbt. strpi se nisi jedini na forumu...
Imam jedno pitanje....naime imam konekciju 1mbs flat i sad sam konto izeti original cod black ops kad izadje asmo neznam da li cu ga normalno moci igrati sa 1mbs.Hvala unaprijed
jedino je bitno jel taj 1 mbs veza zicna ili je neko bezicno sranje kao npr vip homebox itd.ako je zicno onda ok,za bezicno ne ocekuj puno.
jedino je bitno jel taj 1 mbs veza zicna ili je neko bezicno sranje kao npr vip homebox itd.ako je zicno onda ok,za bezicno ne ocekuj puno.
konekcija mi je ADSL znači žična
ne razumim ni ja ovo?
Imam doma bezicni i uvijek mi je najveca brzina...?
ne razumim ni ja ovo?
Imam doma bezicni i uvijek mi je najveca brzina...?
I ja imam bežični(i to imam 25m do rutera) i uvijek mi je maksimalna brzina...
OT
@stallone koliki ti je upload
nisam mislio na wireless,premda ni on nije nesta extra sjajan za igranje,nego sam nacin veze sa netom jel povezan kablom ili bezicnim putem npr vip homebox.
recimo moj prijatelj se preselio u novu kucu gdje jos nema mogucnosti pristupa netu preko kabla nego se sad spaja preko vipovog homeboxa i ping mu nije sjajan,stovise u bad companyju 2 se krece oko 200 pa cak i 300 zavisi od servera do servera.