Guild wars 1 & 2 pitanja !

poruka: 10
|
čitano: 1.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaci imam par pitanja u vezi te igre,volim takve igra a cak sam jednu igrao oko 2 godine online Twelve sky 2 imao sam m33 (blizu max lvl-a) al mi je neko hako lika -.- imam g2 (3 lvl-a do max. kojeg prodajem) ali neda mi se opet igrat tu igru pa da mi lik bude hakan pa sam malo cackao na youtubu o takvim igrama i naisao sam na Guild wars 1 & 2 koja mi se jako dopada pa imam par pitanja ...

1.Jel free za igrati?

2.Kakav pc moram imati?

3.Gdje skinuti?

4.Gdje se regat za igru?

5.Jel se moze vec igrati Guild wars 2 ili je to jos beta verzija?

To je valda sve za sad sta me zanima pa bi vas molio da mi odgovorite Belji se

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Itko?

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Guild wars 1 & 2 pitanja !

nema smisla na ovo odgovoarat jel ti treba 5sec da to nades,meni samo nije jasno kak ti se da tu cekati umjesto upisati dvije rijeci u google u vidjet to sto trazis,evo na homepagu ti sve pise

http://www.guildwars.com/products/default.php

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 23:53 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

nema smisla na ovo odgovoarat jel ti treba 5sec da to nades,meni samo nije jasno kak ti se da tu cekati umjesto upisati dvije rijeci u google u vidjet to sto trazis

Ja sam igrao Guild Wars 4 godine i meni osobno igra je odlična. Šta se tiče PvE-a u igri nije baš najbolje razrađjena a PvP su ubili do daske updateovima. Inače ako si sad mislia počimat igrat GW nemoj jer sljedeće godine se navodno očekuje GW2 a ovaj prvi je zamra totalno. Nema smisla počimat igru staru 5 i nešto godina. Drugo ako misliš recimo PvP igrat tribat će ti masu za skužit, osim ako ti neko ima volje pomoć ili imaš volje čitat wikie i ostalo. Da skratim priču definitivno sada ne uzimaj GW1 jer za igrat igru tribaš imat originale dakle Prophecies, Factions, Nightfall i GWEN i to sve košta oko soma kuna. 

ZAKLJUČAK: Čekaj GW2.

EDIT: Evo sad ću ti dat točan podatak kolko sam igrao GW.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 0:09 (Hedrick).
17 godina

Igrao sam GW1 oko 2 godine (početne) i sve pohvale za igru. Baš sam razmišljao da malo opet zaigram a vidim da R4zOR229 piše kako je stanje loše. Znači, godine su učinile svoje, populacija je u igri slaba?

15 godina
neaktivan

jel se mora nest platit da se igra gw1?

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Populacija u igri je zadovoljavajuća, smanjit će se tek po izlasku dvojke.

Ne, u igri se NIŠTA ne plaća osim kaj ju moraš kupit. Ali nema pretplate ni ničeg. Dvojka tek izlazi, al sve vrijedi ko i za jedinicu.

Power is nothing without control!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima li koji hrvatski "guild", davno sam igrao i tad je bilo par malih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Populacija u igri je zadovoljavajuća, smanjit će se tek po izlasku dvojke.

Ne, u igri se NIŠTA ne plaća osim kaj ju moraš kupit. Ali nema pretplate ni ničeg. Dvojka tek izlazi, al sve vrijedi ko i za jedinicu.

znaci onda nista od toga ...

Jazavac
15 godina

Moj ti je savjet da kupiš polovni account preko oglasa (sva 3 dijela+expanzija) jer su trenutno povoljni.

Što se tiče isplativosti, dovoljan ti je info da svaki igrač koji se malo "ozbiljnije" uhvati igre pređe brojku od bar 2000h igre, a ima ih dosta i sa preko 6-8 k sati što ti dovoljno govori.

Lik se vrlo brzo može razviti, sve je besplatno zauvijek, meni osobno je grafika najbolje legla od svih drugih MMORPGa i igra me nije pustila još nakom 3 godine aktivnog igranja. A igra radi glatko i na slabijim pcima što je veliki plus. 

Za 200tinjak kn stvarno nemaš što izgubiti, a ljudi koji igraju i guildova u koje se možeš ubaciti ima mali miljon tako de će gw1 još dugo živjeti i nakon izlaska gw2 koji još neće skoro.

Sritno. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 8:44 (witch from the east).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice