Igra je RPG i noviji je, SS neću staviti jer bi ste odmah prepoznali. Dat ću vam još par slika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebali bi stavljat samo screenove a ne ovako.
zar ta igra nije vec bila?nest mi poznate slike =)
Pa to mi je bez cilja.. uopće nema reda ova igra.. svi se naguravaju sa novim slikama koje treba odgonetnut prije nego što je prethodna odgonetnuta..
ja bi da se prijavi poruka takva poruka...
Pa to mi je bez cilja.. uopće nema reda ova igra.. svi se naguravaju sa novim slikama koje treba odgonetnut prije nego što je prethodna odgonetnuta..
ja bi da se prijavi poruka takva poruka...
pravilo kaže : netko stavi sliku i onaj tko je prvi odgonetne ( kaže o kojoj je to igri riječ) ima pravo stavit drugu sliku i tako redom.. to valjda kužiš
i sada vidim da ono ekipa uopće nije odgonetnula sliku ali oni bez obzira na to stavi neku svoju.. i tako cijelo vrijeme..
ili npr. armor je stavio neku sliku i uopće nije rekao poslje o kojoj je igri riječ..
i sada kada tako neki se ne drže pravila jednostavno imaš za kliknut PRIJAVI PORUKU. i to je to..
znaš uopće da na forumu imaš žuti, crveni i crni karton?
Mislim da je ili Guild Wars ili Warhammer Online?
Upozorenje a ne BAN... barem će se tako držat red u ovoj temi.. imaš pravila- drži ih se.. i to je to.
Mislim da je ili Guild Wars ili Warhammer Online?
Halooooo? Nitko ne trza na moj zadatak?
Slika je na 4. stranici, a postovi su između.
Jel ITKO zna o kojoj se arkadici radi (legenda u svoje vrijeme - jako popularna na Amigi 500)?
LOTR?
Fable-Lost Chapters?
Halooooo? Nitko ne trza na moj zadatak?
Slika je na 4. stranici, a postovi su između.
Jel ITKO zna o kojoj se arkadici radi (legenda u svoje vrijeme - jako popularna na Amigi 500)?
*šmrc* što nema niti jedan 'stariji' gamer ovdje u thread-u?
LOTR?
Fable-Lost Chapters?
Neverwinter Nights 2? Ili možda Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir?
Neverwinter Nights 2?
Nek Dado_ZG78 posta idući ss, pošto nemam ideje koj ss da postam, a i njegov posljednji ss smo zapostavili.