Ekipo, bok! Novi sam na ovom forumu, pa ćete mi oprostiti ako sam ovu temu naćeo u pogrešnoj sekciji. Imam jedan problem i nadam se da će se javiti netko tko će možda znati kako ga riješiti. Naime, neki dan sam napokon dobio PC koji prilično dugo čekam. Konfiguracija, ja se bar nadam, spada u današnje uredne kriterije što se tiče gaminga. Koristim Intelov 4-jezgreni procesor i3 3.07GHZ, 3GB RAM, Nvidia GeForce GTS 450, te Win7 32-bit OS. Usred igranja Just Cause 2, ili Fallout 3 ekran se jednostavno smrzne. Zvuk nastavlja svoj loop, no slika tu staje, a meni započinju glavobolje. Taj problem se ne događa kod Crysis-a! Nadao sam se da su možda driveri u pitanju, no skinuo sam najnovije drivere s neta, a problem se i dalje javlja. Molim vas, HELP! Inaće ću se vratiti svom prodavaču i nabiti mu ovu kantu u šu..k! Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa, ako se ne dešava kod Crysis-a onda je vjerojatno problem u igri, a ne računalu. Pogotovo ako je piratska. Skini drugu verziju pa probaj s njom. Recimo, kod kumića se ista stvar dešava sa Star Wars: Force Unleashed. Dođe do jednog mjesta u igri kad igra samo, stane. Isto je riječ o piratskoj verziji.
Just Cause 2 je piratski, međutim Fallout 3 je originalna... :( Možda neko drugo riješenje?
Reinstaliraj windows i nece biti problema. To je prvo sto cinis nakon kupnje novog kompa.
hmm...možda se u pozadini vrti kakav proces,pa dolazi do toga (nekakav program traži update, antivirus,firewall...)...
ili dolazi do pregrijavanja procesora ili grafičke...
Koristim VTune fan controlere. Mislim da je srednja vrijednost temperature bila 70 stupnjeva. Razmišljao sam o reinstallu windowsa. Bi li to otklonilo problem? Fakat sam ljut! Kantu sam platio 5 soma!!!!
Ok. Otkrio sam problem. Da - temperatura je bila ipak malo previsoka. To sam riješio tako što sam ugradio dva dodatna venta; jedan za upuhavanje, a drugi za ispuhavanje. No, pravi problem je bio u samom Falloutu. Naime, igra ima običaj rušiti se na Sedmici. Crash fix koji se lako nađe na netu, lako to ispravlja.