Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.070
|
čitano: 1.422.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Cyberpunk 2077
Jack Sparrow kaže...

To je zato jer su dio jednog questa. EDIT: prešao me kolega gore

U RDR2 imaš te evente random. Svaki NPC reagira drugačije, ako se zabiješ u njega može te napasti. Svaki NPC reagira na svijet oko sebe.

Problem je što su te stvari neće nikad popraviti ili mjenjati, jer to nije bug. Nego jednostavno dizajn, a moraju sve mjenjati da bi poboljšali

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kbtphr/npcs_in_cyberpunk_2077_vs_red_dead_redemption_2/

Pogledaj malo reddit kako se ljudi sprdaju sa open world

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kbq186/who_needs_trauma_team_platinum_when_you_have_this/

ili kolko su ulice prepune ljudi ovdje, sve vrvi od živosti.

https://streamable.com/sbmx7n

EDIT: ili policija 

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kc1wse/police_spawn_ai_the_ai_in_this_game_is_a_joke/

Reddit je baš izvor zabave ovih dana što se tiče Cyberpunka. 

Netko je već ranije spomenuo, ali sam mislio da se zajebava - kad voziš auto ulicama grada i nailaziš na semafore, na svima se pali zeleno dok prolaziš. Dakle, jebeno nevjerojatno. 

Kao da su svi u CDPR-u masovno dobili moždani udar i napravili najgori AI u open worldu kojeg sam vidio.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
14 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

skužio sam da ne mogu više hackat ,tipa ekran distract enemies ,pa camera turn off...da li sam nešto maknuo sa lika pa ne mogu ili je u pitanju bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hard Disk i 2020 godina ne idu zajedno u recenicu.2016 se moglo jos normalno koristit danas vise nije nimalo prakticno.Kupnjom SSD sebi sparas vrijeme i zivce.

Probaj upalit  Rainbow Six Siege na hard disku pa kada vidis da njima svima loadalo i da su ready a tebi jos vrti i ucitva u tom trenutku samo baci oko na chat pa ces vidjet sta ce ti pisat.

Potato Pc i slicne gluposti.

Zadnje sto sam igrao sa kolegom je bio total war warhammer 2 ja imao igru na Firecudi SSHD a on na 2,5 SSD , razlika u ucitavanju je bila ogromna cekali smo par minuta duze da se meni ucita.Na kraju sam prebacio igru na M.2 WD blue 512gb sada nema vise tog problema.

10 godina

jučer sam se samo vozio po gradu i nije istina da se odmah pali zeleno na semaforu. koliko puta sam naletio na zeleno koje se prebaci u crveno ili je bilo crveno pa bih kao trebao čekati zeleno. 

modove ne možeš izvući ali kasnije ima jedan perk Waste Not Want Not. s njim izvlačiš modove pa se mogu opet upotrijebiti

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

skužio sam da ne mogu više hackat ,tipa ekran distract enemies ,pa camera turn off...da li sam nešto maknuo sa lika pa ne mogu ili je u pitanju bug?

bug, netko je rekao da ima nekakve veze ako hakiraš i saveaš ili tako nešto. Mislim da je bug za sad nepopravljiv osim da vratiš na poziciju prije te situacije

13 godina
Skullscar1989 kaže...

jučer sam se samo vozio po gradu i nije istina da se odmah pali zeleno na semaforu. koliko puta sam naletio na zeleno koje se prebaci u crveno ili je bilo crveno pa bih kao trebao čekati zeleno. 

modove ne možeš izvući ali kasnije ima jedan perk Waste Not Want Not. s njim izvlačiš modove pa se mogu opet upotrijebiti

Istina je, pali se zeleno. Zaleti se, vozi brzo i prati. Čak i kad je crveno u ostalim trakama, pali se zeleno za onu traku u kojoj si ti trenutno. I to se upali neposredno prije nego ćeš proći.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bug, netko je rekao da ima nekakve veze ako hakiraš i saveaš ili tako nešto. Mislim da je bug za sad nepopravljiv osim da vratiš na poziciju prije te situacije

Jup, ako hackas, sejvas, pa nes zajebes i loadas, vise nemos hackat, a efekti hacka nisu vise aktivni. GG

Btw. Judy pala u drugi plan, Panam 

-
14 godina
Cyberpunk 2077

Nakon nekih 10 sati igranja - Cyberpunk 2077 je kao Rage 2 sa gradskim okolišem. Čak je i glavni neprijatelj identičan. 

2 0 hvala 0
13 godina
Cyberpunk 2077

Meni ful pomogao onaj AMD fix, jedno 20 fps sam dobio. Sad se vrti iznad 60 sa svim na Max (ukljucujuci Psycho opcije) i DLSS balanced. Thx doktore 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Q-Tip kaže...

Netko je već ranije spomenuo, ali sam mislio da se zajebava - kad voziš auto ulicama grada i nailaziš na semafore, na svima se pali zeleno dok prolaziš. Dakle, jebeno nevjerojatno. 

Jer svi mi inače u open world igrama sa autima vozimo po propisu i pravilima HAHAHAHAHA 

Poludim IRL kada vidim crveno, još da i u igri stojim

Da su ujebli taj AI, jesu, nema opravdanja...

Ali da se sekiram zbog crvenog svijetla u igri? DFQ

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 13:09 (doktor1).
11 godina
Meni se svida priča zasad, prasim samo po glavnim misijama. Treba pozorno pratiti, likovi lijepo objasnjavaju priču ako trazite vise detalja, nemojte ponuditi odmah prvi odgovor. Sve misije su lijepo povezane. Ona heist misija je brutalna. Braindance je zanimljiv koncept. Igra ima potencijala, samo ga treba pronaći... Nego kakve su side misije? Vise su orijentirane na story ili fetch quests?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jack Sparrow kaže...

To je zato jer su dio jednog questa. EDIT: prešao me kolega gore

U RDR2 imaš te evente random. Svaki NPC reagira drugačije, ako se zabiješ u njega može te napasti. Svaki NPC reagira na svijet oko sebe.

Problem je što su te stvari neće nikad popraviti ili mjenjati, jer to nije bug. Nego jednostavno dizajn, a moraju sve mjenjati da bi poboljšali

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kbtphr/npcs_in_cyberpunk_2077_vs_red_dead_redemption_2/

Pogledaj malo reddit kako se ljudi sprdaju sa open world

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kbq186/who_needs_trauma_team_platinum_when_you_have_this/

ili kolko su ulice prepune ljudi ovdje, sve vrvi od živosti.

https://streamable.com/sbmx7n

EDIT: ili policija 

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kc1wse/police_spawn_ai_the_ai_in_this_game_is_a_joke/

+ 

Ulice jesu u nekim dijelovima zive, osim ako slucajno opalis vjetar sakom 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 13:11 (hahhaajaads).
15 godina
Gogy7 kaže...
Meni se svida priča zasad, prasim samo po glavnim misijama. Treba pozorno pratiti, likovi lijepo objasnjavaju priču ako trazite vise detalja, nemojte ponuditi odmah prvi odgovor. Sve misije su lijepo povezane. Ona heist misija je brutalna. Braindance je zanimljiv koncept. Igra ima potencijala, samo ga treba pronaći... Nego kakve su side misije? Vise su orijentirane na story ili fetch quests?

Gigovi su više fetch questovi za brzu lovu, side misija ima dobrih.

-
9 godina
Cyberpunk 2077

Pitanje za one koji igraju....U onoj trening simulaciji na početku igre kad u melee fightu trebaš protivniku razbit gard sa snažnim udarcem....Postoji li neki trik za proći to????....udaram ga već 20-ak minuta i ništa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ID2502 kaže...

Pitanje za one koji igraju....U onoj trening simulaciji na početku igre kad u melee fightu trebaš protivniku razbit gard sa snažnim udarcem....Postoji li neki trik za proći to????....udaram ga već 20-ak minuta i ništa....

drzi lijevi klik

9 godina
Minneyar kaže...

Meni ful pomogao onaj AMD fix, jedno 20 fps sam dobio. Sad se vrti iznad 60 sa svim na Max (ukljucujuci Psycho opcije) i DLSS balanced. Thx doktore 

Meni bas i ne, ako sam dobio 5 fps, zauzece procesora sa 25% sad je na 35%, neznam zasto.

Children Shouldnt Play with Dead Things
10 godina

Upali hints i vidjet ćeš što i kako

9 godina
Cyberpunk 2077

Onda je izgleda bug u pitanju.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Minneyar kaže...

Meni bas i ne, ako sam dobio 5 fps, zauzece procesora sa 25% sad je na 35%, neznam zasto.

Možda je do generacije.

Vidim da i on ima 3600, kao i ja...

Bubam, nemam pojma...

4 godine
neaktivan
doktor1 kaže...
Damir22 kaže...
Minneyar kaže...

Možda je do generacije.

Vidim da i on ima 3600, kao i ja...

Bubam, nemam pojma...

Više pomaže sa jačim grafama koliko sam pročitao

17 godina
Cyberpunk 2077

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 14:38 (doktor1).
Moj PC  
14 0 hvala 2
15 godina
Cyberpunk 2077

Upravo craftao neku snajpercinu sto skida po 6k headshot... Tocno pa mi zao jadnika na drugoj strani

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Bolje kupit xbox.....malo slabiji vizualni doživljaj, ali zato barem ide glatko.

3080 = 8000 kn

xbox = 5000kn

Sve me vuče da prvi put u životu kupim konzolu nakon 30 godina kupovanja grafičkih kartica.

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 14:46 (goodie).
Moj PC  
1 2 hvala 0
9 godina
Moze biti da noviji ryzeni vise profitiraju od toga.

No, cpu usage je niska kako god...
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Teleports behind you

Nothing personel, kid

Hahahahhahah komentari su predobri  

BTW izgleda da su cenzurirali post u medjuvremenu. CDPR bagro pogana 

0 0 hvala 0
12 godina
Damir22 kaže...
Moze biti da noviji ryzeni vise profitiraju od toga.

No, cpu usage je niska kako god...

Profitiraju najvise ryzeni koji su na single ccdu, tipa na 5600X razlika prije i nakon fixa je 15-20 fpsa dok tipa kod nas vjerovatno nista (iako usporedio sam prije i poslije fixa kak mi opterecuje u task manageru i nista se nije promijenilo, mozda je fps trunku veci ali nista primjetno).

16 godina
Cyberpunk 2077

Predator003 Takvih gluposti možeš nači u bilo kojoj igri otvorenog tipa. ali ne vrijerdi uvjeravati nikoga u ništa :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 14:54 (forumaš).
Moj PC  
0 6 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Predator003 Takvih gluposti možeš nači u bilo kojoj igri otvorenog tipa. ali ne vrijerdi uvjeravati nikoga u ništa :D

Ma da ? Ovo je valjda prvi put da vidim da se u nekoj igri AI ovako despawna i spawna, lupis sakom u zrak i odma 20 ljudi oko tebe se despawna, ubijek nekog i doslovno si zatecen u 3 zida i mogu samo od naprijed doc i bam, policija se spawna na istom mjestu iza ledja. Pa GTA San Andreas ima bolji AI sistem nego ova igra koja se radila jedno desetljece i koja je pun k novija. 

5 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Jeli itko probao reshade mod?

0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

a dobro ne nužno samo AI nego općenito, npr. Witcher 3 se krpao godinama a po izlasku je bio kaša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice