Sada dolazi i novi dodatak za igru sa hordama zombača - Undead Nightmare.. ima filmića na službenim stranicama
Um... post poviše tvog.
Sada dolazi i novi dodatak za igru sa hordama zombača - Undead Nightmare.. ima filmića na službenim stranicama
Um... post poviše tvog.
Zašto ne mogu kupiti DLC za RDR preko PlayStation Storea? Kupio sam Crash Bandicoot i radi super, ali kad odem pogledati ima li koji DLC za RDR, svi oni okvirići su mi prazni. Ne nudi mi čak ni onaj besplatni "Outlaws to the End Co-Op Mission Pack". To normalno ili meni nešto ne štima?
Taman završavam EFLC na GTA4, točnije završio sam Lost and the Damned i sad idem na Gay Tonya i nakon toga na Undead nightmare definitivno. Ovo mi je pogotovo drago jer nudi sadržaj za SP što me veseli puno više od MP sadržaja.
Taman završavam EFLC na GTA4, točnije završio sam Lost and the Damned i sad idem na Gay Tonya i nakon toga na Undead nightmare definitivno. Ovo mi je pogotovo drago jer nudi sadržaj za SP što me veseli puno više od MP sadržaja.
Kako ćeš nabaviti Undead Nightmare? Tebi radi kupnja DLC-a na XBoxu?
Ovo trenutno nema u ponudi, ali inače da, radi.
Ovo je dostupno od sutra kod nas iako je datum današnji.
Takoder jedva cekam, presao sam RDR 2 puta :D
Prijatelj ce kupiti DLC sa PSNa pa ce meni dati da skinem :D
Cistu glupost su napravili s tim Undead nightmare DLC-om ne znam sta izvode takvo nesto stavit u single player jedne tako realne i dobre igre kakvi zombiji na divljem zapadu
nevjerujem da sam vec na 30% igre a igram tak sporo ... svaki dan po 1-2h :D
dosao sam u meksiko ... ona pjesma kada ulazis u meksiko je predobra (''far away'' by jose gonzalez)
odlicna je igra ...
Cistu glupost su napravili s tim Undead nightmare DLC-om ne znam sta izvode takvo nesto stavit u single player jedne tako realne i dobre igre kakvi zombiji na divljem zapadu
pa igra onaj kojem pase tebi ak ne pase ne igraj izbor imas
Realnost je dosadna, hebeš to... :D
Inače, izlazi 23. 10, ako koga zanima. ( Ako je već prije stavljeno hebiga )...
dosad najveci bug koji sam primjetio u igri je da su sve kocije pocele ''skakati'' na mjestu i nisi ih mogao voziti (kod onih trka) ... otisao sam u grad posto sam pomislio da s misijom nije nesto uredu kad ono i tamo ista stvar ... loado zadnji save game i toga vise nije bilo :D
najvise me smeta sto po mraku skoro nista ne vidim .. nezz jel do televizora, kontrasta ili necega takvog... jel to normalno?
cemu sluzi ona 3 opcija ispod brightnessa i contrasta? (ingame)
kako se jos moze skupiti dosta novca u igri osim s kockanjem i lovljenjem bandita?
Ubijaj grizzlye, samo se DOBRO pazi!
Ovaj novi DLC mi se čini predobar. Jel postoji način da ga se nabavi ako nemam kreditnu? PS3 je u pitanju.
Nabavi PSN card/bon i kupi
Samo mi se cini da verzija DLCa mora biti ista kao i igre?!?
Ono ako si kupio u Njemackoj, moras i DLC u njemackom PS Storeu?
Evo, skužio zašto ne mogu kupiti Undead Nightmare... Zato jer ga Playstation Store ne prodaje za Hrvatsku. Tako da ne znam kako vi frajeri to nabavljate, ali ako već nabavljate, bilo bi u redu da kažete kako. (Više info na http://bit.ly/c2uwiu, pa pogledajte pod Add-On Game Content (PS3).)
Najzanimljivije od svega je da ga PlayStation ne prodaje JEDINO za Hrvatsku u CIJELOJ Europi, dijelu Azije, Australiji i Novom Zelandu. Znao sam ja da mi Sonyju smrdimo, ali da baš TOLIKO smrdimo... :-(
s 14h igre sam na 50%
jos nisam nasao ni jedno blago ... pogledam onu prvu kartu ali ne kontam nista gdje bi to moglo biti na karti :S
edit: sto napraviti s zlatnom polugom?
Evo, skužio zašto ne mogu kupiti Undead Nightmare... Zato jer ga Playstation Store ne prodaje za Hrvatsku. Tako da ne znam kako vi frajeri to nabavljate, ali ako već nabavljate, bilo bi u redu da kažete kako. (Više info na http://bit.ly/c2uwiu, pa pogledajte pod Add-On Game Content (PS3).)
Najzanimljivije od svega je da ga PlayStation ne prodaje JEDINO za Hrvatsku u CIJELOJ Europi, dijelu Azije, Australiji i Novom Zelandu. Znao sam ja da mi Sonyju smrdimo, ali da baš TOLIKO smrdimo... :-(
Napraviš acc za drugu državu i kupiš. Nema problema. :)
Meni na xboxu uredno da da kupim. Doduše ja imam account registriran na Englesku.
zasto uopce imate hr accountove?
Sad sam vidio da će izlazit svi DLC-ovi na disku. Dali će toga biti i kod nas ili samo UK i USA? KLIK 26. u Europi, 23. u Americi. Neće biti potreban originalni RDR odn. cijela igra da biste igrali DLC-ove. Da bar bude i kod nas
pa sta te briga di ide van?za sada su jos uvijek igre RF
Sve mi se čini da će kroz neko vrijeme izdati PC verziju zajedno sa svim DLC-ovima, te još nekim dodatnim zonama/questovima - nešto tipa za prvi Fable što su napravili
Sve mi se čini da će kroz neko vrijeme izdati PC verziju zajedno sa svim DLC-ovima, te još nekim dodatnim zonama/questovima - nešto tipa za prvi Fable što su napravili
jel imas neke informacije?
Ak nemaš mogu ti ih ja dat... :)
Nebuš gledo taj film.
Ak nemaš mogu ti ih ja dat... :)
Nebuš gledo taj film.
zato i pitam...neznam kak se to njemu odjednom cini
Nema još nikakvih informacija, ali nešto mi govori da ekipa neće propustiti dodatnu zaradu na PC-u nakon što zamre prodaja na konzolama
(a ovo da bi PC verzija biti nabrijanija mi je logično jer osim što imaju više vremena raditi na njoj, bila bi moguća veća reza, još mogu ubaciti dx11 efekte i sl.)
Ne znam.. možda se nadam bezveze, ali sve mi se čini da ćemo RDR (ili poboljšani original ili bar nekakvu 'dvojku') zaigrati na piceku prije ili kasnije i to u sjajnom ruhu
Najbolje da ja tebi fino posudim kutiju pa se ti naigraj. :) Bolje neg da se patiš ovako.
Evo, poslje nove, kad mi dođu Witcher i DA2. :)
ma nece izdat na pc
rocktar se boji pirata opce poznato
ja bih 100% kupio igru doduse
Najbolje da ja tebi fino posudim kutiju pa se ti naigraj. :) Bolje neg da se patiš ovako.
A što reč nego - care!
Ma ne trebaš.. nije tolika panika - ne stižem ni sve ovo što imam na STEAM-u igrat kak spada, pa još WoW, LOTRO i sl.
Ali hvala na ponudi