Killzone 2

poruka: 13
|
čitano: 2.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Killzone 2

Jaoooo RadovaneSmijeh

Probo demo "i mogu samo da kažem da je predivan"!

Divna PS3 ekskluzivaCool

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Killzone 2

Koliko sam gledao na trailerima: igra je remek-djelo igrače baštine.

Baš me čudi zašto nitko ne posta ovdje, a na drugim forumima ima mali milijun postova i tema o killzone 2. To mi je jedna o najočekivanijih igara ove godine.

Izlazi 27.veljače ove godine. Odmah je kupujem, čim stigne.

Ps3 and Psp owner

0 0 hvala 0
16 godina
Killzone 2

izgleda da baš moram kupit PS3. prvi killzone sam odigrao jedno 20 puta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Killzone 2

Evo malo ingame slika za one kojima se neda gledat video

LOL LOL
PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Killzone 2

Stvarno to se mora svojim očima vidit u pokretu. Demo me očaro:-) Još samo da imam neki 5.1 sustavNevinašce

Samo da ova gamad kod nas snize cijene igara. Što kradu pederi. 550 kuna je kod nas, a naručiš izvana s poštarinom max 350 kn.

Oprostite na izražavanju.

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Killzone 2

igrao sam kod frenda retail verziju (da, igra još službeno nije izašla u trgovine ali sa vezama se može doći do retail verzije), igra je odlična. ima fantastičan HAVOK, grafički je nevjerojatno dobra, igrivost je super, a posebno bih istaknuo odličnu (!!) umjetnu inteligenciju Helghasta (neprijatelja) u igri. difficulty postavka već na drugoj razini pokazuje zube. frend pogine 3 puta i respawna se na zadnjem check pointu i u sva 3 puta ga neprijatelj dočeka na drugom mjestu.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 54 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 45

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Killzone 2
Hex kaže...

Evo malo ingame slika za one kojima se neda gledat video

zadnja slika je iz Metal Gear Solida 4. jako dobra igra također.
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 54 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 45
16 godina
neaktivan
Killzone 2

Ovo je igra koja prodaje ps3. Ja kupujem killzone2 čim dođe.

Naravno ako budem imao paraOsmijeh

Ps3 and Psp owner Pričajte šta hoćete ali ps3 je legenda!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Killzone 2

Evo pred kraj sam, mislim da je ovo zadnji nivo.

Mislim ljudi, igra je fenomenalna, ima ono svoje "Killzone" nešto, svi koji su peglali po jedinici znat će na što mislim.

Sigurno ću još dva puta raspaliti po single player kampanji a onda On-line!

Konačno na trojci sad ima kvalitetnih igara, sad bi zaista svakom preporučio kupnju, baš da ju je trebalo kupiti prije godinu i pol (kad sam ja) - nije, ali sada...DA!

Pozdrav!

17 godina
Killzone 2

Sinoć (tj. danas) oko 1h prestal sam igrati jer više jednostavno nisam mogel ponovno i ponovno prelaziti jedno te isto.

Naime, u Palači sam na 2. katu i sad se trebam obraniti od hordi "Radekovih" čuvara, to je valjda sam kraj igre...

Al je teško do bola

Genijalna igra

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Killzone 2
Ako kome treba kod mene za pS3 150 kn ili je mijenjam za epizode iz LC-A.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Killzone 2

Igra je fenomenalna.

0 0 hvala 0
17 godina
Killzone 2

Uh, Radec!!

Sve sam prošel i ostala mi borba s njim ali nikak i nikak da ga sredim!

Taktika mi je da ga s flamethrowerom "sredim" ali onda ga tek razbjesnim; postane nevidljiv, brz i stalno me gađa onim električnim bombama...

Iako si frenda održim živim, nikaj mi ne pomaže u toj situaciji.

Ne znam, očito trebam biti jako blizu njega ili kaj već ali prebrzo gubim zdravlje i svaki put krepam :(

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice