Jaoooo Radovane
Probo demo "i mogu samo da kažem da je predivan"!
Divna PS3 ekskluziva
Jaoooo Radovane
Probo demo "i mogu samo da kažem da je predivan"!
Divna PS3 ekskluziva
Koliko sam gledao na trailerima: igra je remek-djelo igrače baštine.
Baš me čudi zašto nitko ne posta ovdje, a na drugim forumima ima mali milijun postova i tema o killzone 2. To mi je jedna o najočekivanijih igara ove godine.
Izlazi 27.veljače ove godine. Odmah je kupujem, čim stigne.
izgleda da baš moram kupit PS3. prvi killzone sam odigrao jedno 20 puta.
Stvarno to se mora svojim očima vidit u pokretu. Demo me očaro:-) Još samo da imam neki 5.1 sustav
Samo da ova gamad kod nas snize cijene igara. Što kradu pederi. 550 kuna je kod nas, a naručiš izvana s poštarinom max 350 kn.
Oprostite na izražavanju.
igrao sam kod frenda retail verziju (da, igra još službeno nije izašla u trgovine ali sa vezama se može doći do retail verzije), igra je odlična. ima fantastičan HAVOK, grafički je nevjerojatno dobra, igrivost je super, a posebno bih istaknuo odličnu (!!) umjetnu inteligenciju Helghasta (neprijatelja) u igri. difficulty postavka već na drugoj razini pokazuje zube. frend pogine 3 puta i respawna se na zadnjem check pointu i u sva 3 puta ga neprijatelj dočeka na drugom mjestu.
Evo malo ingame slika za one kojima se neda gledat video
Ovo je igra koja prodaje ps3. Ja kupujem killzone2 čim dođe.
Naravno ako budem imao para
Evo pred kraj sam, mislim da je ovo zadnji nivo.
Mislim ljudi, igra je fenomenalna, ima ono svoje "Killzone" nešto, svi koji su peglali po jedinici znat će na što mislim.
Sigurno ću još dva puta raspaliti po single player kampanji a onda On-line!
Konačno na trojci sad ima kvalitetnih igara, sad bi zaista svakom preporučio kupnju, baš da ju je trebalo kupiti prije godinu i pol (kad sam ja) - nije, ali sada...DA!
Pozdrav!
Sinoć (tj. danas) oko 1h prestal sam igrati jer više jednostavno nisam mogel ponovno i ponovno prelaziti jedno te isto.
Naime, u Palači sam na 2. katu i sad se trebam obraniti od hordi "Radekovih" čuvara, to je valjda sam kraj igre...
Al je teško do bola
Genijalna igra
Igra je fenomenalna.
Uh, Radec!!
Sve sam prošel i ostala mi borba s njim ali nikak i nikak da ga sredim!
Taktika mi je da ga s flamethrowerom "sredim" ali onda ga tek razbjesnim; postane nevidljiv, brz i stalno me gađa onim električnim bombama...
Iako si frenda održim živim, nikaj mi ne pomaže u toj situaciji.
Ne znam, očito trebam biti jako blizu njega ili kaj već ali prebrzo gubim zdravlje i svaki put krepam :(