Hunted: The Demon's Forge

poruka: 8
|
čitano: 1.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nadolazeća akcijom nabijena kooperativna igra iz trećeg lica smještena u fantasy svijet Kala Moora.
Sve se vrti oko dva glavna lika; E'larae - eksperta s dalekometnim oružjem i Caddoca - majstora s mačevima.
Kako bi došli do tajni Demon's Forgea, E'lara i Caddoc morat će maksimalno surađivati, kako u borbi, tako i u riješavanju zagonetki.

Hunted: The Demon's Forge Hunted: The Demon's Forge
 Razvoja igre primio se developerski tim inXile Entertainment, a izdavač je veliki Bethesda Softworks, stoga, nade kako bismo mogli ugledati dobru igru svakako ima.
Engine je već pomalo uobičajni Unreal 3, što dakako nije nikakva mana za takav tip igre.
Igra izlazi za PS3, X360 i zamislite - PC u prvom kvartalu 2011. godine.

Službeni web:http://www.huntedthegame.com/#/home

Hunted: The Demon's Forge - E3 2010 Debut trailer

Hunted: The Demons Forge -

Screenshots

Dakle, kako vam se čini ova igra, što očekujete?
Meni izgleda poprilično nabrijavajuća i pomalo me čudi kaj uopće izlazi za PC - zbog samog koncepta mislim (zato ju i stavih i u onako siromašan podforum)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne kužim čemo toliko čuđenje oko toga da ta igra izađe za PC, jer je ipak PC centar samog RPG žanra, što ova igra u samo srži jest.

Inače nisam ljubitelj fantasy kulture, ali očekujem igru i nadam se da će priča biti vrlo jaka i da će me uvuči u svoj svijet, no prema videima mi izgleda kao još jedna copy/paste konzolaška igra, no prerano je da sudim, pa ču se nadati najboljem i da će minimalno biti 30 sati gameplaya.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 17:57 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hunted: The Demon's Forge
Ad4pt3r kaže...

Ne kužim čemo toliko čuđenje oko toga da ta igra izađe za PC, jer je ipak PC centar samog RPG žanra, što ova igra u samo srži jest.

Inače nisam ljubitelj fantasy kulture, ali očekujem igru i nadam se da će priča biti vrlo jaka i da će me uvuči u svoj svijet.

Štos je u tome kaj ovo nije RPG.

To ti je ko da skupa igraju Dante i Nero ili Kratos...

Nemam ja baš niš protiv kaj igra izlazi na PC, samo se bojim da bi PC mogel biti uskraćen dobre igrivosti...

EDIT:

Jesi čital moju prvu rečenicu: Nadolazeća akcijom nabijena kooperativna igra iz trećeg lica smještena u fantasy svijet Kala Moora.

Akcijom nabijena je samo moja preinaka riječi akcijska :)

K tome bude i brutalna

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 18:01 (Armor).
17 godina

Pa koliko sam čitao ima dosta RPG elemenata, od nadograđivanja vlastite opreme do ostalih detalja vezanih uz RPG žanr.

PC možda i neće biti uskračen dobre igrivosti jer sličnih igara i fali na PC-u, pa bi mogla biti mali predah od silnih FPS-ova.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim da tu ima otvorena tema, pa da sad ne otvaram novu....Jel igra ko igru...Ja ju igram i fakat mi je dobra...Samo me zivcira jedna stvar, i to sam skuzio da je kod svih isti problem...Cak su i na Gamespotu rekli da je to problem u igri...Znaci problem je u magiji koja se koristi u igri...Kao sto svi znamo u igri mozemo igrati ili sa jednim ili sa drugim likom...Problem koji se javlja na PC-u je taj da se magija na oruzjima ne moze koristit...Znam da sad zvuci glupo, al dok igrate i kad vas horde neprijatelja napdaju dobro bi doslo tako nesto, kad se vec u igri to nudi....No velim, na zalost u PC verziji igre to se jednostavno ne moze koristiti...Nadam se da ce napraviti neki patch ili nesto slicno ubrzo

Asus P7P55D, i5 760@4GHZ, Tagan BZ800, Noctua NH-U12F,NM-I3 SecuFirm2, 4X2GB Corsair CMX4@1433MHz, MSI GTX 470, Creative Labs X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam probao igrati i mogu reči čisti crap! Nema ništa novoga, grafika je jadna i priča je bezveze!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam igrao ovo, ali mi igra djeluje kao totalno generični akcijski RPG.

http://playomania.com/forum/index.php

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Hunted: The Demon's Forge

Upravo skidam. Prva igra tog tipa. To i Darksiders sam video i to cu skinuti. 

Ima igri koje nisam nikada ni probao nijedan deo. Elder Scroll, Dungeon Siege, Dragon Age. Nista od toga ja nisam igrao. 

Naravno ako pocnem samo cu ove zadnje delove skoro sto su izasli.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice