- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cudno mi je da je prvi put licenciran auto... uspio sam vidjet samo Audi, izgleda da su ostali nelicencirani.
auuuuuuuuu ovo je toliko hebeno dobro da ne mogu vjerovati :D :D ko ce docekati proljece :(
Pre pre pre preeeeeee dobroooo 
Ako ce ovako biti na konzolama....nemam rijeci :D
Audijev logo ne izgleda potpun, nego kao napola presjecen. Odlican trailer, otkrio nam je mnogo toga. Prije svega uveo nas je u zivote likova, njihove lokacije i probleme. Kao sto vidimo sva trojica imaju interesantnu pricu. Vidimo da Michaelov sin je takodjer problematican, mozda cemo ga s vremena na vrijeme vaditi iz gova*a? Prezadovoljan sam, cekam ovo kao ozeblo sunce!
Cudno mi je da je prvi put licenciran auto... uspio sam vidjet samo Audi, izgleda da su ostali nelicencirani.
nije licenciran, jer nevidis da ima pola audi znaka, malo drukciji dizajn, tako uvijek rade
Nije licenciran nijedan auto, cini ti se da je audi al audi kao logo ima 4 kruga, a ovaj kao 5 nekih polukrugova. U GTA nikada auta nece biti licencirana jer je proizvodjacima razbijanje i eksplodiranje katastrofalna reklama!!
Young Maylay (dao glas C.J.-u), u petici daje glas Franklinu (jedan od protagonista).
hebeno mi je dobro ovo sto su ubacili rotvajlera.
Sedam dana po kiši hodam
Evo trailera http://www.rockstargames.com/V/
Ma igra je već po screenshootovima bila prej*bena, ali kad vidim novi trailer sve ju više čekam :D
GTA V za GOTY 2013 i najiščekvaniju igru u proteklih 5 godina :D
Da bila je losa slika pa nisam dobro vidio.
Stavio na 240p pa je islo glatko. Bolesno!!! utrke sa kroserima, voznja vlaka, kontrola auta je fenomenalna. Ona kao misija kad ovaj visi na autoputu. Svijet je prebrutalno slozen. Vidim da ce biti enorman broj stvari za raditi, fenomenalno ce bit, stvarno fenomenalno.
BRUTALJIKA!!!
igra je preyebena i prebolesna , zbog ovog se nabavlja PS3 kojeg spojim na plazmetinu od 109 cm, a svjetlo dana neću ugledati, pa sigurno kojih 3 mj. a kad i ako uopće izađem iz sobe sigurno cu biti
. Trailer je awesome!! 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Predobro!!!!!
Previse dobro da bi bilo istinito. Sjene su za konzole po ovom videu dobro odradjene, dok ljudi u nekim scenama djeluju plasticasto, no to nema apsolutno nikakve veze jer ce PC verzija igre sigurno biti bolja. Misije ce biti prebrutalne, to se jasno vidi. Igra koju cete konzumirati dok cete sve ostale igre zanemariti. Postavljam sebi pitanje, kada budem prvi put poceo igrat, sta cu raditi u ovolikom svijetu? Da li cu nekom razbit nos sa Trevorom ili vozikat se sa Franklinom... Ova igra dize novu revoluciju u gaming svijetu, budite sigurni u to.
X360 spreman i čeka...samo moram nabavit neki dobar frižider da ga rashladim jer mi je IV doveo prethodni 360 do RRODa.
u ovom slučaju će bit odjeb pc-u a vrata otvorena ps-3 or xbox 360..... razlog shjebat će port a živaca i onako malo se ima.....
tako da tko se voli hebat sa patchevima slobodno ali za sada bolja opcija console(jeftinije).... i za klince usput koji će počet khenjat u vezi pljuvanja PC-a ili drugog shranja ... smirite doživljaje
recesija je
Prva igrica koju ću pre order-at čim preorder bude dostupan...za PC naravno 
Nadam se da će na High detaljima grafika biti ekstremna...mada i nije toliko bitno, ali opet veći je užitak 
ova igra je prebrutalna, dafuq cu raditi do proljeca 2013 
Oh.
My.
God.
Ovo je predobro, sad treba čekat jedno 8,9 mjeseci za ovo. Najradije bi zaspao na tih 9 mjeseci :/
Stevie Wonder u podlozi svira, nice :)
Evo jos neki novi screenovi:
http://cf.shacknews.com/images/20121114/gtavscreenshot065_24003.jpg
http://www.gameliner.nl/res/screenshots/658fac5b72dc5dd436d8fc4172c856b3.jpg
Mada mislim da sada nije nikog briga za slike kada imaju video :)
Nadam se da su uspjeli implementirati pošteni antialiasing u RAGE engine jer je GTA IV bio katastrofa. Nije mi bitna grafika ali me nazubljeni rubovi ravnih linija, točkice (rubovi krošnje) i njihovo treperenje živcira i kvari ukupni dojam.
2013. će biti zanimljiva, osim GTA V stiže i Watch Dogs koji djeluje fascinanto sudeći prema količini detalja u traileru. Do tada igram Sleeping Dogs koji mi je puno bolji od GTA IV u skoro svim aspektima (grafika, performanse, vožnja, količina sadržaja...) iako više volim GTA feeling.
Bit će me briga za slike kad igra izađe, dotad nek nas rajcaju sa ovime haha
Nadam se da su uspjeli implementirati pošteni antialiasing u RAGE engine jer je GTA IV bio katastrofa. Nije mi bitna grafika ali me nazubljeni rubovi ravnih linija, točkice (rubovi krošnje) i njihovo treperenje živcira i kvari ukupni dojam.
2013. će biti zanimljiva, osim GTA V stiže i Watch Dogs koji djeluje fascinanto sudeći prema količini detalja u traileru. Do tada igram Sleeping Dogs koji mi je puno bolji od GTA IV u skoro svim aspektima (grafika, performanse, vožnja, količina sadržaja...) iako više volim GTA feeling.
Bit će, negdje sam procitao da su rekli da za sada imaju problema sa aliasing-om i fps-om.
Ali da ce sve srediti do datuma izlaska :)