Bilo kako bilo....x360 je spreman za cudo zvano GTA5:) Iako neznamo puno o igri, ja imam duplo veci hype za ovo nego sta sam imao za GTA4...naravno GTA4 mi se jako jako sviđa i sve to stoji...al ovo mislim da ce bit igra desetljeca...da ce pomest sve zivo i bit bolje od GTA SA, sta i zelim da bude...Cekamo 8.11.2012 ili ako nam prije R* ne prigodi kakvo iznenađenje mozda trailerom br 2 ili necim trecim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Leak je bio legit
Artwork u GTA serijalima je prelud. Nadam se da će se i svi likovi na tim artworkovima pojaviti u igri.
Moraju, to je zaštitni znak serijala.
http://www.hcl.hr/vijesti-novi-gta-5-posteri-potvrdili-da-igra-izlazi-u-proljece-7450-27.html
evo ovo isto ko gore samo na hcl-u
Evo i sluzbene informacije od rockstara:
http://www.rockstargames.com/newswire/article/45951/grand-theft-auto-v-is-coming-spring-2013.html
šta ova ženska drži iphone?
i još digla dva prsta, prava hrvatica
za ovo se uzima xbox 360..ne samo zbog gta .... računalo će bit preslabo i ako uopće izađe a trebalo bi....
Uuu bit ce i loodachica sa ajfonima ;D
Mene R* nece zeznuti :D Cekam PC verziju ako je ne bude zavrsio sam sa njima. Ono sto su oni zamislili bice jedva izvodivo na konzolama ali neka guraju svoje kad su dozvolili da ih MS i Sony placaju :D
Mene R* nece zeznuti :D Cekam PC verziju ako je ne bude zavrsio sam sa njima. Ono sto su oni zamislili bice jedva izvodivo na konzolama ali neka guraju svoje kad su dozvolili da ih MS i Sony placaju :D
Mutne texture su na nekima screenshotovima jako izrazene, nadam se da ce na pc-u biti bolje. Ali sve u svemu igra ce biti mrak.
evo rekli su da rade Xbox 360 i PS3 verziju igre i da trenutno nemaju nikakve detalje za PC verziju u ovom trenutku
Sto znaci da su one razmuljane texture na konzolama :)
Pc verzija ce nadam se biti puno bolja.
A sto se tice ove slike, jos samo fali duckface :D
Sto znaci da su one razmuljane texture na konzolama :)
Pc verzija ce nadam se biti puno bolja.
A sto se tice ove slike, jos samo fali duckface :D
da duckface... i tužba od applea
Jedva čekam na ovo, makar za pc izašla par mjesec iposlije, samo neka je dobro optimiziraju i ubace DX11 podršku.
ovo je reklama za apple
za ovo se uzima xbox 360..ne samo zbog gta .... računalo će bit preslabo i ako uopće izađe a trebalo bi....
Zasto? sto mislis da je Xbox 360 jaci od PC-a? (7 god star hardver da bude jaci od PC-a), ako ce na PC-u raditi krepano to ce biti iz razloga sto je vrlo los port, a ne zato sto ce racunalo biti preslabo.... ipak ce biti port sa konzola (na njima je da naprave los port ili dobar port).
R* je prije 1h izjavio ovo:
"Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time. Anyone that continues to spam the comments section will have their commenting privileges suspended."
BTW obozavam R*-ove artworke...
EDIT: lupaj ti po TD-u ali to je istina, NARAVNO, ODNOSI SE NA MINIMALNE ZAHTJEVE ODNOSNOI LOW-MED DETALJE, A NE NA VERY HIGH-MAXED OUT I CCA 50-60+ FPS-A, DX 11 I SL.
Zasto? sto mislis da je Xbox 360 jaci od PC-a? (7 god star hardver da bude jaci od PC-a), ako ce na PC-u raditi krepano to ce biti iz razloga sto je vrlo los port, a ne zato sto ce racunalo biti preslabo.... ipak ce biti port sa konzola (na njima je da naprave los port ili dobar port).
R* je prije 1h izjavio ovo:
"Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time. Anyone that continues to spam the comments section will have their commenting privileges suspended."
BTW obozavam R*-ove artworke...
EDIT: lupaj ti po TD-u ali to je istina, NARAVNO, ODNOSI SE NA MINIMALNE ZAHTJEVE ODNOSNOI LOW-MED DETALJE, A NE NA VERY HIGH-MAXED OUT I CCA 50-60+ FPS-A, DX 11 I SL.
Pa naravno da ce grafika na pc-u biti bolja, ali konzole su stare 7god pa daj sta das. Ali pc gameri nece biti zadovoljni ako nebude dx11 supporta i boljih textura, efekata itd.
Ali bitniji ge geplay ove igre, koji je nenadmasiv vjerojatno, tako da grafikan a stranu, ali je ipak vazna.
o čemu ti pričaš??? sigurno si klinjo koji voli voditi polemiku o jačini pc-a i xbox-a a ja to ne spominjem.... xbox ne kupujem zbog jednog gta i očito ne čitaš dobro.... druga stvar produži i ne stvaraj u ovoj temi
o ispadima između jačine pc-a i xbox 360 razglabaj na drugoj temi a to me ne zanima....
Kakve su to gluposti? Da ce GTA5 bit preslab za PC? Sve sta izađe za konzole, rađeno je na PC-u, u KIT-u za određenu konzolu...bila ona xbox ili ps3 ili nesto trece...
Konzole su puno slabije od PC-a...Konzole nemogu podnijet grafiku kao PC( govorimo o pristojnom PC-u) a ne o nekoj kanti od prije 4 godine...
Konzole su manje opterecene od PC-a, imaju puno manje procesa, puno manje djelova s toga mogu igru pokretat jednostavnije, i tim više nije potrebna prevelika optimizacija.
Dok svaka konfiguracija PC-a je razlicita od drugog, znaci kao lego kocke. I tim više potreba je puno veča optimizacija...
Port igre znaci, da je igra tako rec prenesena na PC sa konzolaskog KIT-a bez ikakvh optimizacija, znaci. Posto smo gore rekli, da PC ima puno više radnih procesa, i ostalih stvari. Igra tako prenesena jednostavno nema instrukcije kako upotrijebit na pravi nacin višak nekergije, odnosno dodatnu energiju PC-a, s toga radi sporije i sta sve ne.
Moram kupiti konzolu, makar je slabija grafika, meni je bitan gameplay.
Na konzolama nema laga.
Koju konzolu da uzmem za GTA 5
| 35 | PS3 |
|---|---|
| 14 | X360 |
Ludilo zvano GTA sve je veče i veče...vidit cemo pocetkom jedanestog dal ce nas R* iznenadit sa necime prije nego GI izbaci svoj magazin sa 18 stranica SAMO za GTA5
Nesjecam se i neznam, dal je ikad bilo veče ludilo za nekom igrom, osim proslog GTA koji je isto podigao puno prasine...kako je krenulo..Ovaj GTA koji dolazi još više če podignut ljestvicu opceg ludila za igrom.
GTA zajednica je toliko luda, da do najsitnijih detalja sve istrazuju, i traze bilo kakve dokaze za GTA...
Takvu zaluđenost nisam nigdje vidio dosad :) xd Posebno na GTAForums d i ima oko pola milje freakova xd koji u brojevima, slikama, videjima, detaljima od par milimetara vide GTA xd
Moram kupiti konzolu, makar je slabija grafika, meni je bitan gameplay.
Na konzolama nema laga.
Koju konzolu da uzmem za GTA 5
bilo je govora da se priprema novi xbox za 2013 kao i PS.. btw ps3 su probili prije par dana i neda se zakrpati nikakvim FW-om, tako da se nebi cudio da sony izbaci "4-ku" puno prije nego su imali u planu.
ja da sam na tvom mjestu bi sacekao,nemas potrebe trcat pred rudo ;)
Ja planirao uloziti u novu graficku,procesor i malo rama i sad vidim da se ne zna jos kad ce za PC izaci sto po tome moze biti godinu dana kasnije dok ne zgrme sto vise love od konzola,nikada nisam razmisljao o tome,ali izgleda da cu morati na konzole prijeci radi GTA 5.
I nije mi zao ipak je to GTA hehe
Ja planirao uloziti u novu graficku,procesor i malo rama i sad vidim da se ne zna jos kad ce za PC izaci sto po tome moze biti godinu dana kasnije dok ne zgrme sto vise love od konzola,nikada nisam razmisljao o tome,ali izgleda da cu morati na konzole prijeci radi GTA 5.
Tebi je da samo graficku promjenis, procesor je odlican, a na 30fps sa losijom grafikom i manje zivota u gradu neces bas uzivati.
Tako da se strpic jer mozes napravit mocan pc, vec imas odlican Intel core i5, jos ubodes neku gtx660 i oderi, nemoj bacati 2k kuna
Tebi je da samo graficku promjenis, procesor je odlican, a na 30fps sa losijom grafikom i manje zivota u gradu neces bas uzivati.
Tako da se strpic jer mozes napravit mocan pc, vec imas odlican Intel core i5, jos ubodes neku gtx660 i oderi, nemoj bacati 2k kuna
Kolega,malo si se zabunio. 
Ne radi se tu o desktop inačici i5 procesora vec o notebook verziji znaci dual core procesor,2x2.5ghz ( sa turboboost tehnologijom do 3.2ghz) i 3mb l2 cache.
A graficka jede vecinu igara na high ( 1366x768 ).
A i ja tako nekako planiram kad malo bolje razmislim,uloziti oko 1200 kn u neki upgrade ( polovno,oglasnik ) i igrati GTA 5 kao kralj.
Naravno,ako izađe za PC kako je Rockstar krenio sa zanimanjem za PC verziju.
Nabavi si neki dobar quad od intela, skuplji su al jbga...ili idi na AMD FX X8( socket AM3+)i neku iz HD7900 serije ili 7870 i s tim ces doslovno rokat GTA5, iako nemoj to sve sad kupovat, nego kad vidis da potvrde GTA5 za PC, tek nakon sta je prije izlaska mjesec dva, onda pocni razmišljat o komponentama...jer bezveze ti je sad kupit neku konfu, a nakraju lupam gluposti GTA5 izađe za 2 godine i opet si u zaostatku...
Ja sam prosle godine kupio
Intel® Core™ i7-3960X Processor Extreme Edition 6 jezgra,12 threada default 3.30 ghz a na turbo dolazi do 3.90
Samo procesor izaso me nesto vise od soma eura...al ja sam prezadovoljan ovime...i ovo ce sljedecih 4-5 godina, pa cak i više moc sve pokretat na maximumu...Uzeo sam i dvije HD7970 graficke u crossfireu. Isto prezadovoljan.
Mozda ce izgledat vecini kao previše za jedan desktop kompjuter...al ako svake godine uzmete novu graficku, ili malo bolji procesor dođe vam na isto, ovako sam dao odma iz prve više i riješio se razmišljanja od godine do godine...
Uz toliko potroseno na PC...posebno sam ga osigurao...znaci dodatno je osiguran u kuci...
Mislim da ce ovaj moj PC bit i više nego dovoljan za GTA5...:)
GTA4 nije bila toliko graficki zahtjevna koliko procesorski, zbog RAGE engina, eudorphin fizike, i svega zivog sta se racunalo kroz procesor..znaci prva stavka je nabavit sto jaci proc..
Kolega,malo si se zabunio. 
Ne radi se tu o desktop inačici i5 procesora vec o notebook verziji znaci dual core procesor,2x2.5ghz ( sa turboboost tehnologijom do 3.2ghz) i 3mb l2 cache.
A graficka jede vecinu igara na high ( 1366x768 ).
A i ja tako nekako planiram kad malo bolje razmislim,uloziti oko 1200 kn u neki upgrade ( polovno,oglasnik ) i igrati GTA 5 kao kralj.
Naravno,ako izađe za PC kako je Rockstar krenio sa zanimanjem za PC verziju.
da sam vidim da je dualac, ali opet konzolu se nesiplati kupit jer su to neke od zadnjih igara koje ce na njoj radit
Pa nemora kupit novu konzolu radi GTA5? Ja sam bio kupio polovni PS3 kad je GTA4 izaso samo radi njega, i igrao sam na PS-u GTA4 dok nije dosla PC verzija, tad prodao PS3...
Sad sam neravno kupio x360 radi nekih igra koje dolaze na njega, a i posluzit ce za GTA5..