Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.779.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

Oko čega ste se vi našli raspravljat.LOL.Smijeh

I'll be back
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
GTA 5 najavljen

a što je sa GTA 1 i 2? oni imaju zajednički engine. znači, kad bi broj označavao eru, jedinica i dvica bi bile u istoj (prvoj)

U to vrijeme nije se planiralo igru dijeliti na ere. To je uvedeno nakon GTA III.

I opet ti krivo o nastavcima... Pa HAJDE, kada već želiš potpunu listu GTA nastavaka za PC, evo ti je, iz moje glave:

1. Grand Theft Auto

2. GTA: London 1969

3. GTA: London 1961

4. Grand Theft Auto 2

5. Grand Theft Auto III

6. GTA: Vice City

7. GTA: San Anadreas

8. GTA IV

9. GTA IV: The Lost and Damned

10. GTA: The Ballad of Gay Tony

9. i 10. Čine GTA: Episodes from Liberty City

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

Ajde vi polako prestanite spamat i raspravljat o proteklim nastavcima i prebacite se na nadolazeči GTA5.

Uglavnom su mi svi GTA imali odličnu igrivost, al ovaj četverti je zasrao sa zahtijevnošću VRAM-a.

Tako da osobno se nadam da ovaj put neče izbacit katastrofalni port  sa konzola na PC

I'll be back
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: GTA 5 najavljen

ako bude optimizirana igra to će biti također uspjeh i još odlična radnja u nekom velegradu, ili neki grad uz plažu bi po meni bio bolji ukus i to bi bio jedan od najboljih nastavaka...

Dompa
16 godina
protjeran
Dompa kaže...

ako bude optimizirana igra to će biti također uspjeh i još odlična radnja u nekom velegradu, ili neki grad uz plažu bi po meni bio bolji ukus i to bi bio jedan od najboljih nastavaka...

igra ce bit upsjeh i da bude zahtjevala i7980 i 4xgtx480 

zato sto igrin uspjeh ne ovisi o pc platformi neg o xboxu i ps3-u

jos se niti nezna dal ce bit za pc tj jos se nista nezna

metal
16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

a što je sa GTA 1 i 2? oni imaju zajednički engine. znači, kad bi broj označavao eru, jedinica i dvica bi bile u istoj (prvoj)

U to vrijeme nije se planiralo igru dijeliti na ere. To je uvedeno nakon GTA III.

I opet ti krivo o nastavcima... Pa HAJDE, kada već želiš potpunu listu GTA nastavaka za PC, evo ti je, iz moje glave:

1. Grand Theft Auto

4. Grand Theft Auto 2

5. Grand Theft Auto III

8. GTA IV

Khm. Nisi spomenuo Liberty city stories i Vice city stories..

Znaci ovako:

1. Grand Theft Auto

4. Grand Theft Auto 2

5. Grand Theft Auto III

8. GTA:Liberty city stories

9. GTA: Vice city stories

10. GTA IV

11. GTA IV: The Lost and Damned

12. GTA: The Ballad of Gay Tony

Evo kompletni svi GTA-i. Cool 

Nisam ništa reko!
15 godina
neaktivan

a china town wars? i episodes from liberty city?

16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Koga fakin briga koji je ovo po redu GTA!? LOL!

stvarno...nasli su si posla bezveze

vec par stranica nemaju veze sa gta iv 

metal
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 22:31 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
PoToKTM kaže...
ivann.n kaže...

1. Grand Theft Auto

4. Grand Theft Auto 2

5. Grand Theft Auto III

8. GTA IV

Khm. Nisi spomenuo Liberty city stories i Vice city stories..

Znaci ovako:

1. Grand Theft Auto

4. Grand Theft Auto 2

5. Grand Theft Auto III

8. GTA:Liberty city stories

9. GTA: Vice city stories

10. GTA IV

11. GTA IV: The Lost and Damned

12. GTA: The Ballad of Gay Tony

Evo kompletni svi GTA-i. Cool 

I ti si isto skrenuo. Pitao je PC inačice svih GTA igara. Daj pročitaj dvaput prije nego što failaš.

17 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

Drago mi je da će biti još GTA igara, bez obzira koji je sad ovo točno nastavak po redu. :) Meni je uvijek ta igra bila dražesna. Na svom kompu sam igrao Vice City, San Andreas, GTA IV, i ove dvije ekspanzije za potonji.

Koliko god bilo drugih igara gdje se možeš tako šetati po gradovima i "raditi sto hoces", GTA je ipak GTA. Meni osobno je od ovoga sto sam naveo San Andreas bio najbolji. No tko zna, da imam jaci komp i da mogu GTA IV igrati kako treba, mozda bi mi on ostavio najbolji dojam.

Ja se samo nadam da GTA V nece biti toliko prezahtjevan i neoptimiziran kao četvorka. Samo se to nadam i nista vise. Jer u ovom ostalom znam da ce napraviti dobar posao. Jer stvarno kad covjek usporedi Vice City i San Andreas, ima dosta razlika i novosti, zatim kad se usporedi San Andreas sa GTA IV, takoder dosta novosti, tako da, tu znam da ce stvarno opet napraviti "napredniju" igru od one prethodne.

Samo da ne zeznu s portanjem.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Prison Breaker kaže...

Koliko god bilo drugih igara gdje se možeš tako šetati po gradovima i "raditi sto hoces", GTA je ipak GTA. Meni osobno je od ovoga sto sam naveo San Andreas bio najbolji. No tko zna, da imam jaci komp i da mogu GTA IV igrati kako treba, mozda bi mi on ostavio najbolji dojam.

Točno to, tako je i meni u početku GTA IV bio loš, odnosno nije mi se baš dopao, kao da mi je nešto smetalo i nedostajalo, nisam imao clockani proc, niti patch (a to znači trzanje, lošija grafika itd).... odmah sam pomislio shit, al kada sam ga zaigrao na high detaljima kod frenda (bez štekanja)..... odmah sam promijenio mišljenje

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
FrightMare kaže...

nevjerujem......laži jer odkad oni slazu igricu samo godinu dana od prosle verzije oni malo ljencare malo rade....

ravno to nije uopce petica nego drugacija verzija cetvorke, uostalom kako petica a isto new york i sve isto samo sto je ja mislim crnac umisto bijelca i jos neke druge nebitne stvari...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 14:45 (hitmanr).
15 godina
protjeran
GTA 5 najavljen

Ja sam gledo reklamu za coca-coluSmijeh

Hoćemo li čekat za gta 5

PAPAT PAPRIČICA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i meni je to palo na pamet i nosterdamus je reko tako nesto  obadvoje su datum rekli u razmaku od mjesec dana 

17 godina
neaktivan

po meni najbolji je gta san andreas , prvenstveno zbog sve slobode i zbog prirode , gta IV je zanimljiv prvih desetak sati ali to je to , nema planina , nema prirode , nema tolike slobode oblaćenje , šišanja,ućenja borilačkih vještina , posvuda samo zgrade , ako će novi gta biti Tokyo , znaci nema nis od prirode i isto ce biti zanimljiv prvih desetak sati i to je to, dok se san andreas iznova prelazio i prelazio , to je što se tiče mene , neznam kako je vama , nema boljeg osjećaja od onog u san andreasu kad se popnes na onu najvisu planinu i skocis dolje s bmx-om i padobranom na leđima :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 21:31 (joc).
15 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

DX11 ce sigurno bit u igri, ali ako prvo naprave igru za konzole, onda ce po tomu napravit igru za PC, i na kraju ce to ispast neoptimizirano. GTA IV je zahtjeva jak procesor i ostale komponente, a mislim da ce isto bit i sa GTA5.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joc kaže...

po meni najbolji je gta san andreas , prvenstveno zbog sve slobode i zbog prirode , gta IV je zanimljiv prvih desetak sati ali to je to , nema planina , nema prirode , nema tolike slobode oblaćenje , šišanja,ućenja borilačkih vještina , posvuda samo zgrade , ako će novi gta biti Tokyo , znaci nema nis od prirode i isto ce biti zanimljiv prvih desetak sati i to je to, dok se san andreas iznova prelazio i prelazio , to je što se tiče mene , neznam kako je vama , nema boljeg osjećaja od onog u san andreasu kad se popnes na onu najvisu planinu i skocis dolje s bmx-om i padobranom na leđima :D

ako ce bit tokyo onda ce bit planina, savrseno ^^ drift mountains

15 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

i meni je san andreas najdrazi zbog prirode stvarno jezakon ono steta je samo sto nije bas grafika nesto...........da bar postoje oni koji sakupljaju te stara igrice i prave za njih graficki mod tako da svaku tu staru igru mozes igrat sa dobrom grafikom to bi bilo cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

i meni je san andreas najdrazi zbog prirode stvarno jezakon ono steta je samo sto nije bas grafika nesto...........da bar postoje oni koji sakupljaju te stara igrice i prave za njih graficki mod tako da svaku tu staru igru mozes igrat sa dobrom grafikom to bi bilo cool

Pa skini

mod pa ce bit lijepa grafika..NamigivaSmijeh

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
15 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

jel samo vozila imaju lijepsu grafiku ili sve opcenito

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

a vidio sam taj mod za gta 4 na youtubeu super je i lijepsi su efekti od onog obicnog, a di da skinem taj mod meni bi triba za gta 4

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen
  1. Grand Theft Auto

2. Grand Theft Auto London 1969
  3. Grand Theft Auto London 1961

4. Grand Theft Auto 2
  5. Grand Theft Auto III
  6. Grand Theft Auto Vice City
  7. Grand Theft Auto Advance
  8. Grand Theft Auto San Andreas
  9. Grand Theft Auto Liberty City Stories
  10. Grand Theft Auto Vice City Stories
  11. Grand Theft Auto IV
  12. Grand Theft Auto IV The Lost and Damned
  13. Grand Theft Auto Chinatown Wars
  14. Grand Theft Auto The Ballad of Gay Tony
  15. Grand Theft Auto Episodes from Liberty City

Ovo gore je cijeli serijal. Sam ovo zadnje nije GTA nego paket 2 nastavka.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
joc kaže...

I da kad imaš pustinju livade traktore.Kolko je taj san andreas krvav toliko mu je krajolik lijep

16 godina
neaktivan

I da kad imaš pustinju livade traktore.Kolko je taj san andreas krvav toliko mu je krajolik lijep

Po meni najbolji GTA ikad napravljen je naravno San Andreas (prosao sam cijeli oko 10x), upravo zbog one voznje od grada do grada, razlicitosti krajolika, vozila, botova, razlicitosti misija, puno vise humora. GTA 4 je nekako previse predvidljiv...sve na istu foru, isti grad, goli beton, pokusaji nekakve realne voznje...

Nadam se da ce GTA 5 biti nesto poput San Andreasa.

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
15 godina
neaktivan

meni je najbolji GTA -vice city special

15 godina
neaktivan
nadam se da ce doci i za psp
15 godina
neaktivan
GTA 5 najavljen

Ako će gta5 biti ko i četvorka to je promašen slučaj jer san andreas ima lošiju grafiku od četvorke ali je u SVEMU OSTALOM BOLJI  od svih prethodnih dijelova i četvorke.

7 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy hilfiger kaže...

Ako će gta5 biti ko i četvorka to je promašen slučaj jer san andreas ima lošiju grafiku od četvorke ali je u SVEMU OSTALOM BOLJI  od svih prethodnih dijelova i četvorke.

a nije bas u svemu bolji jer gta 4 je stvarnijji, jebes to kad pucas po autu pa ne ostaju rupe ko u san andreasu i kad auto eksplodira cim se prevrne, mislim sranje tesko

15 godina
neaktivan

gta V po prvo treba bit optimiziran, to je najvažnije, drugo grafički elementi iz iv-a trebaju bit ubačeni i po meni poboljšani čak, nesmije biti stil ako se auto okrene da eksplodira ( gdje to postoji lol naravno iv nije imao ali sa je nadam se da su shvatili neš), i naravno dobra radnja bi bio savršen sp...

osobno meni bi bilo drago kada bi rockstar ikada uvidio da im je samp omogućio da igra bude u top 20 najigranijih u svijetu, da naprave takav multiplayer i u gta V sa dedicated serverima , neka imaju nekoliko servera i neka ga održavaju ( tipa jedan server dm, drugi stunt/race/warzone , treći roleplay itd ). To bi bio pravi gta  po meni...

Inače priča se da bi mogao gta vice city 2 biti, al otom potom, pričekat treba, pa ćemo vidjet...

Dompa
15 godina
neaktivan
Dompa kaže...

gta V po prvo treba bit optimiziran, to je najvažnije, drugo grafički elementi iz iv-a trebaju bit ubačeni i po meni poboljšani čak, nesmije biti stil ako se auto okrene da eksplodira ( gdje to postoji lol naravno iv nije imao ali sa je nadam se da su shvatili neš), i naravno dobra radnja bi bio savršen sp...

osobno meni bi bilo drago kada bi rockstar ikada uvidio da im je samp omogućio da igra bude u top 20 najigranijih u svijetu, da naprave takav multiplayer i u gta V sa dedicated serverima , neka imaju nekoliko servera i neka ga održavaju ( tipa jedan server dm, drugi stunt/race/warzone , treći roleplay itd ). To bi bio pravi gta  po meni...

Inače priča se da bi mogao gta vice city 2 biti, al otom potom, pričekat treba, pa ćemo vidjet...

sto se ticem ovog tvog prvog dijela ili ulomka teksta aaapsolutno se slazem a za ovo drugo nezzz necu nista rec jer se nebavim multy playerom pa ni nemam pravo nis rec

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice